Ako často periete pyžamo pri spaní bez prádla?
Ahojte, otázka na ženy, ako často si periete pyžamo keď spíte bez spodneho pradla? Kludne anonymné odpovede. Bývam ešte s rodičmi a podľa rodičov som chorobne čistotná, mne to príde štandard.
Ďakujem.
@earlgrey aha ja dodnes žijem v Tom , že každá žena má výtok. Niektorá viac niektorá menej ,ale mať výtok je úplne fyziologická vec. Ale , že úplne.
@majus2323 veď v poriadku...netvrdím, že to nie je v poriadku...len som poukázala na to, že sa pustili do tej ženy, v zmysle, že si vymýšľa...ja napr. nosím stále len čierne spodné prádlo...a nikdy ale nikdy som na nohavičkách nemala ani kvapku výtoku...preto som napísala, že nie je jediná...ale samozrejme, je to v poriadku...
@vikisisi menia! Všetko oblečené vrátane uterákov každý deň, posteľné aspoň dvakrát za týždeň. Aj by mi to bolo smiešne, keby to planétu a životné prostredie tak nebolelo.
@anonym_8c14cf teraz sa stanem terčom útoku,ale nech.. planétu a životne prostredie zaťažujem určite menej ja,ako rodina kde je 5,6,7 členov v domácnosti. Áno,mením si pyzamo každý deň,áno beriem či čistý uterák každý deň. Je mi naozaj jedno čo si kto mysl.je mi úplne jedno ako to má jeden,druhý piaty aj desiaty anonym doma. Ja to mám takto a nebudem to meniť,len preto,že sa to inému nepaci. Strhla sa tu uplna komédia,ale uplna.
Mne je úplne fuk či máte to iste pyzamo na sebe 3 noci,5 noci alebo aj 10 ja s vami doma nežijem a vy somnnou tiež nie. Nech si každý robí ako uzná za vhodne, nech si každý perie koľko uzná za potrebné.
Pokial to na mne nezhnije. Vidiš cap smrdi a koza ho chce😏
@anonym_8c14cf teraz sa stanem terčom útoku,ale nech.. planétu a životne prostredie zaťažujem určite menej ja,ako rodina kde je 5,6,7 členov v domácnosti. Áno,mením si pyzamo každý deň,áno beriem či čistý uterák každý deň. Je mi naozaj jedno čo si kto mysl.je mi úplne jedno ako to má jeden,druhý piaty aj desiaty anonym doma. Ja to mám takto a nebudem to meniť,len preto,že sa to inému nepaci. Strhla sa tu uplna komédia,ale uplna.
Mne je úplne fuk či máte to iste pyzamo na sebe 3 noci,5 noci alebo aj 10 ja s vami doma nežijem a vy somnnou tiež nie. Nech si každý robí ako uzná za vhodne, nech si každý perie koľko uzná za potrebné.
@lenkasarka to je v poriadku, to sa dá liečiť..
@anonym_5a3236 to mas pravdu, na OCD su lieky, ale na humusacstvo nie
@anonym_autor ja mením kazdy deň iné 🙂
@anonym_5a3236 to mas pravdu, na OCD su lieky, ale na humusacstvo nie
@viestta s tým nemá nič OCD spoločné
Odporučiš mi svojho lekára ? Skús pod svojim nickom
Odporučiš mi svojho lekára ? Skús pod svojim nickom
@lenkasarka vymeniť si prádlo vieš a lekára si zohnať nevieš? Tsss
@lenkasarka ...až kým sa ri nerozbehne alergia alebo rovno autoimunitné ochorenie. Ale áno, je to tvoj život, tvoje zdravie, tvoje bolesti 🤷🏻♀️ Ja mám teda celoročnú alergiu na roztoče, ale miernejší režim ako ty 😏 práve z dôvodu, aby sa podporovala prirodzená imunita.
Ja v noci vetrám, pyžamo nemám, mám nočné saténové kosielky, nezniesla by som ani tú gumu z pyžama.
A to mením každý druhý deň, alebo aj každý, ak náhodou nevoní.
@mk1111111111 na dovolenku si vezmem 3 tielka 3 spodky k tomu a vždy to ručne preperiem.
@lenkasarka to vážne?? Na dovolenke??
@marcaurel no, a čo sa to na tom nezdá. Veď čo.iné budeš na dovolenke robiť než prať pyžamá🙂 Ja si napríklad mením pyžamo v noci každé tri hodiny.A teda neviem, či to nie je málo🤷
A to si predstav, tá čo tu napísala , že mení každý deň celej rodine komplet. Ak sú štyria, to máš napríklad na 10 dní 40 pyžam. Alebo teda prať.
@marcaurel no, a čo sa to na tom nezdá. Veď čo.iné budeš na dovolenke robiť než prať pyžamá🙂 Ja si napríklad mením pyžamo v noci každé tri hodiny.A teda neviem, či to nie je málo🤷
A to si predstav, tá čo tu napísala , že mení každý deň celej rodine komplet. Ak sú štyria, to máš napríklad na 10 dní 40 pyžam. Alebo teda prať.
@mateson2004 ešte aj uteráky a posteľné prádlo určite komplet denne menia. Samozrejme aj na dovolenke. 😁
Alebo to aspoň ručne prebehnú ráno. 🤣🤣
Ja sa sprchujem každý deň večer a pyžamo nosím 2 dni, v zime 3 dni a posteľné prádlo mením každý víkend.
Ženy vy sa viete rozvasnit nad všetkym 🤣 prečo neviete akceptovať druhých? Ako vám ubližuje niekto kto leží na gauči nahý, prečo píšete zhrozene keď niekto spi inak ako vy? To, že vy spíte/nespite v spodnom prádle, to ze vy periete/neperiete každý deň, to ze nosite/nenoste podprsenku 24h denne je len vasa voľba a nech každí robí tak, ako mu vyhovuje. To nie je o predbiehaní sa kto co robí lepšie a keď sa jedná sprchuje 4x denne tak ta, ktorá sa sprchuje 1x denne je zla. Nie je jedna správna odpoveď. Správna odpoveď je ta, ktorá vám vyhovuje.
Ženy vy sa viete rozvasnit nad všetkym 🤣 prečo neviete akceptovať druhých? Ako vám ubližuje niekto kto leží na gauči nahý, prečo píšete zhrozene keď niekto spi inak ako vy? To, že vy spíte/nespite v spodnom prádle, to ze vy periete/neperiete každý deň, to ze nosite/nenoste podprsenku 24h denne je len vasa voľba a nech každí robí tak, ako mu vyhovuje. To nie je o predbiehaní sa kto co robí lepšie a keď sa jedná sprchuje 4x denne tak ta, ktorá sa sprchuje 1x denne je zla. Nie je jedna správna odpoveď. Správna odpoveď je ta, ktorá vám vyhovuje.
@lucia13022023 amen, úplný súhlas. Pretekať sa čo kto ako má?! Úplne absurdná téma na 7 strán.
Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.
@koniarova ja tiež spím v spodnom prádle, staré vyťahané bavlnené gaťky a v zime aj tielko a ponožky. Pyžamo potom vydrží aj štyri dni. Mne je takto dobre, spím takto od decka.

@minenkaa Neviem prečo sa tu do teba pušťajú...ale ja mám 38 rokov, nikdy som žiaden výtok nemala...ani keď ovulujem, nemám, nikdy som žiadnu mykózu a iné bakteriálne ochorenie nemala...ale tak asi je to rarita, keď sa ti takto čudujú....
@earlgrey aha ja dodnes žijem v Tom , že každá žena má výtok. Niektorá viac niektorá menej ,ale mať výtok je úplne fyziologická vec. Ale , že úplne.