Ako sa účinne zbaviť lietajúcich mravcov v dome?
Dobrý večer, ako bojovať s lietajucimi mravcami v byte? Nic na ne nepomáha, jedine biolit ale kazdy den su nove a nove, treba vyhubit hniezdo ale co na ne zabera? Tie granulky na mravce nezaberajú. Ma niekto s nimi skúsenosť? Ďakujem
pockat kym sa mravce prestanu rojit, potom uz budes bojovat len s tymi co lezu vsade
@viestta každý den ich striekam biolitom a za lopatku ich pozametam, kym nezničím hniezdo budu stále
@viestta každý den ich striekam biolitom a za lopatku ich pozametam, kym nezničím hniezdo budu stále
@259stanka1999 tie co lietaju uz vyleteli z marveniska, najprv vyletia trudy (samce), potom vylietavaju kralovne, samce kralovnu oplodnia a ta zalozi novu koloniu a samce uhynu. Z vajicok sa v novej kolnii vyliahnu robotnice a tie ti budu lozit po dome. A kludne mozu prilietat aj z mravenisk celkom vzdialenych od tvojho bytu. Rojenie mravcov prebieha len v lete a trva len par tyzdnov.
Ja mam cukor na mravce a celkom dobre zabera,sice vylezu,ale za chvilu je po nich, pozametam a je
@259stanka1999 ja som ich v sobotu vystriekala v záhrade cyprexom tiež sa už snažili vyletieť. Ale ak máš v byte tie lietajúce skúsila by som aj také tie neesteticke lepky za 0,3e mohli by sa nalepiť aspoň tie lietajúce.

pockat kym sa mravce prestanu rojit, potom uz budes bojovat len s tymi co lezu vsade