Ako správne vyprať plyšové hračky v práčke?
Ahojte, môžem vyprať plysovu hračku v práčke? Nedodrbem ju. Ak áno, na akej teplote. Vdaka

@xckaretxxx ahoj, periem s farebnym pradlom na 40c. Davam pozor na take, kde su nalepky, tie zvyknu pri prani odpadnut
Jasne bezne dávame po vnucatach, napcham ich tam naraz, dám na 60, otáčky na 1000 max mam 1200 a potom do sušičky a su ako nove a pritom majú niektoré aj tenký krk, ze by človek povedal ze sa hneď rozpadne nezvládne to ale v pohode 🙂
neviem ake ma ta vcela oci ale ak tiez vysite tak v pohode na 30 a ak chces istotu daj ich do tych vreciek na jemne pradlo.
pravam plysakov pravidelne a casto dlhe roky a zatial sa ziadnemu nic nestalo. este mozno poistit farby pridanim tych obruskov
a tiez ich davam do susicky
Nemajú štítky? 40 stupňov to určite prežije.
Na 40 tke právam, 1000 otáčok.
Normálne hodím na 40 stupňov,1000 otáčok a hotovo. Zatiaľ všetky plyšáky to zvládli
Ja som priala tak, že som zabalila do obliecky od vankúša, a dala prať s ostatným oblečením... Zatiaľ všetky hračky prežili... Sušiť na radiátor, nech to nezatuchne ...
Plysaky periem s ostatnym pradlom, na 40. Akurat ich davam do vreciek na podprsenky.
Ja aj na 60, prezili všetky, akurát som zajačika musela vycesat 😅
Jeeejda veď by ma porazilo keby to oprať nemôžem... Klasický na 60 a bachnem do sušičky
@xckaretxxx minuly tyzden som prala skoro plny bubon plysakov 40 tka a 1300 otacok. Potom susicka. Vsetko prezilo. To boli len z postele este ma caka jedna pracka
Jemné pranie 30 stupnov a 800 otáčok

@xckaretxxx Nikdy som to nerobila, ale podľa mňa 30 stupňov a ručné pranie by som riskla. A odstrediť tak na 1000 otáčok.