Ako účinne odstrániť pach po mŕtvej osobe z bytu?
Ahojte žienky ide o to že: Včera vynášali susedu ktorá zomrela asi ces víkend a nám ide do bytu pach mŕtvoly bývame na druhej strany chodby ako mi doma nie sme žiadne citlivky ale sa nám dvíha žalúdok!!!!!!! s toho pachu a včera tu u nás boli aj hasiči aj policajti a tam kde ona bývalá na druhej strane chodby sa vetraju okná od včera takže včera otvorili okná tam hasiči aj policajti aj vetrame intenzívne pri výťahu a keď som viezla dcéru do školy v pondelok aj včera tak sme sa rozprávali o to že je taký smrad ako sprepacenim keď sa niekto posere na záchode aj suseda dala vonku sprej na tej chodbe kde bývame ale to ešte zhoršilo ten pach môj manžel prišiel domov s práce a povedal že je vo výťahu a na chodbe taký smrad ako by niekto neviniesol týždeň smeti aj keď vetrame intenzívne doma tak aj cez balkón ide nám pach mŕtvoly ako sa máme toho zbaviť?!......lebo sme dali aj na chodbu sprej kde bývame to ešte horšie to je upozorňujem viprosujem si debilné komentáre a odpovede ďakujem za pochopenie.
@anavixy ako keď ste takýto múdri ľudia tak to zaplate so svojích peňazí ako ja na to nemám peniaze ja nechápem prvom rade teba ! Ja som obyčajný človek ako ti a už sa do mňa hneď navazas adt..... Čo si to ti za človeka že tu zvysujes tlak človeku a nemáš čo robiť?!.....
@handzokovazuzana 🫣🫣🫣
@bessie12 tak ona keď tu bývalá tak žiadna rodina za ňou nechodila takže nám neostáva nič iné ako vytrpieť to takže ona bola taká že ani vlastná rodina ju nemala v láske takže dosť smutné.
@handzokovazuzana to je otras. Tej pani mi je ľúto. bolo by dobré keby tam prišli profesionáli a vyčistili to. Len kto by to zaplatil ?? Aspoň v tomto prípade by sa jej rodina mala o ňu zaujímať aj o jej byt, nech bola aká bola.
Spýtala som sa umelej inteligencie. Tak tu sú tipy .
@joesvk ďakujem za rady a za informácie.
@handzokovazuzana Ty si dobre mimo.
@abbey1
Pozri sa sem ja sa tiež do teba nestarám tak to nechaj tak ok?!... Ďakujem za pochopenie.
Autorka,ale z tvojich príspevkov ide istá nervozita. Skús si doma,len tak pre seba zapáliť aspoň vonnú tyčinku a chvíľu meditovať pri príjemnej hudbe. Chápem ,že to nie je príjemné,ale my sme sa ti snažili iba poradiť. A nebola žiadna prispievatelka do tvojej témy útočná,to ty sa zdáš skôr nepokojná.
Autorka,ale z tvojich príspevkov ide istá nervozita. Skús si doma,len tak pre seba zapáliť aspoň vonnú tyčinku a chvíľu meditovať pri príjemnej hudbe. Chápem ,že to nie je príjemné,ale my sme sa ti snažili iba poradiť. A nebola žiadna prispievatelka do tvojej témy útočná,to ty sa zdáš skôr nepokojná.
@zuzanita1609 nechcem ti ublížiť ale ja vonim tyčinkam a sviečkam neverím je to duchovné a je tam nejaký duch ja mám iné viero vyznanie ďakujem za pochopenie a za zhovievavosť.
@anavixy ako keď ste takýto múdri ľudia tak to zaplate so svojích peňazí ako ja na to nemám peniaze ja nechápem prvom rade teba ! Ja som obyčajný človek ako ti a už sa do mňa hneď navazas adt..... Čo si to ti za človeka že tu zvysujes tlak človeku a nemáš čo robiť?!.....
@handzokovazuzana čo tu vyskakuješ? Dostala si rady,tak nechápem,prečo útočíš??
Ty nerozumieš,že sviečka POHLCUJE PACHY??
@zuzanita1609 nechcem ti ublížiť ale ja vonim tyčinkam a sviečkam neverím je to duchovné a je tam nejaký duch ja mám iné viero vyznanie ďakujem za pochopenie a za zhovievavosť.
@handzokovazuzana 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 takže ty neveríš vonnym sviečkam? Akože čo ti tie sviečky spravia? Otvoria bránu do podsvetia?
Vonné sviečky sa zapaluju kvôli vôni. Je to aj v názve: VONNÉ sviečky. 😅
@abbey1 ted jsem to chtela napsat taky, co mimo, ona je uplne z jine planety.
@handzokovazuzana a jinak jsi normalni ? co treba navsteva na nosnim a pak psychiatrie
@handzokovazuzana to nemá nič spoločné s dochovnom 🙄. Tak si daj pohár vína,ak ti to pomôže k pokoju. Keby sa ľudia o seba viac v dobrom zaujímali,nebol by tento problém. A určite tam neležala tá zosnulá deň dva,ale možno mesiac a viac a nik sa o ňu nezaujímal. Toto je na tom to najsmutnejšie.
@handzokovazuzana akooooo, ty si akooo riadne tupelo 😂
@abbey1 ted jsem to chtela napsat taky, co mimo, ona je uplne z jine planety.
@handzokovazuzana a jinak jsi normalni ? co treba navsteva na nosnim a pak psychiatrie
@anickabasnicka ja nepotrebujem psiatra ako ja som s teba prekvapená ako si na mňa vyskočila ako ti mňa nepoznáš osobne a ti mi riadis psychiatra akože že prosím?!.... To je ces čiaru.
@handzokovazuzana 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 takže ty neveríš vonnym sviečkam? Akože čo ti tie sviečky spravia? Otvoria bránu do podsvetia?
@ki__ chcela som sa vyjadriť jasne a stručne k tebe ale ja sa k tebe nevyjadrim lebo si tu nebudem ničiť nervy s tebou ďakujem za pochopenie.
@ki__ chcela som sa vyjadriť jasne a stručne k tebe ale ja sa k tebe nevyjadrim lebo si tu nebudem ničiť nervy s tebou ďakujem za pochopenie.
@handzokovazuzana už sa radšej nevyjadruj, hádam o tebe keď zomrieš nebudú susedia písať ako o smrade.
Vyčistiť by to mala profesionálna firma keďže ide o ľudské pozostatky a ty zatiaľ vetra keď na vonné sviečky neveríš.
@handzokovazuzana s tvojím pravopisom sa radšej ani nevyjadruj. Už vôbec. 😂
@handzokovazuzana ty jsi vazne pako. nauc se gramatiku,a pak tady vyskakuj.
@januska12323
@sima2111
@ki__ .......se tady nekdo nudi a vymysli si debilni dotaz. 🙂 trolll z posledni obecne nekde z osady
Autorka, vyčistiť byt dajú až dediči. Dedičské konanie musí prebehnúť do pol roka. Dediči možno maju kluče od bytu a možno vedia, kto ho zdedí, tak by to mohli urobiť čo najskôr, keby si vedela kto zdedí byt, mohla by si ho kontaktovať a vysvetliť o čo ide. Čistenie v takom prípade naozaj urobí odborná firma, ale možno budu musieť noví majitelia urobiť komplet prerábku-omietky, vymeniť podlahy, vyhodiť všetko zariadenie.
Takže ked ti tu radia zapáliť sviečky, do misky dať ocot, kavovu usadeninu, tak to preto, že toto zmenší smrad v tvojom byte. Ale u susedov si ty bezmocná, kym to oni neupracu.
A naozaj reaguješ podraždene, nauč sa ovladať
...ako nič v zlom...trocha uber z tej arogantnosti dievča
Ohen prirodzene pohlcuje pachy…. Ale ak ti príde zapáliť sviečku cudne, zápal si doma polienko.
Toto sa tu zacina opakovat v poslednej dobe skoro v kazdej druhej diskusii.
Autorka polozi otazku, potom si vyberie nieco uplne nepodstatne z odpovedi a zacne na to nelogicky utocit, pripadne niekedy az urazat druhych, aby sa vyvolala dlha diskusia. V style, ze treba povedat nieco nelogicke, aby druhi mali potrebu to opravit, alebo na to poukazat.
(Casto pouzivana technika na insta. Zamerne chybne napisany status, aby vyvolal vela odpovedi a citanost.)
Kontroverzne temy prestali zaberat, tak toto vyzera ako novy postup, co im poradili.
@handzokovazuzana Poradiť neviem, pretože v normálnom prípade nie je cítiť taký zápach. Jedine ak ju našli neskoro a už sa to začalo rozkladať a žila sama a mala tam aj niečo iné pokazené, alebo bola dlho pokadená či v zvrratkoch. To už asi len nejaká firma čo upratujú po mrťvych.Ja si pamätám dodnes keď som bola v nemocnici ako mladá a zomrela nám na izbe taká stará pani.Dostala porážku a ten smrad to bolo cítiť aj tri dni. Keďže sa pokakala a všetky telesné tekutiny nenormálne všetko páchlo fuj.Nikdy nato nezabudnem ,všetko síce vydrhli chlórom a dali ma na inú izbu,ale mne sa dvíhal žalúdok ešte tri dni.Brrr
Toto sa tu zacina opakovat v poslednej dobe skoro v kazdej druhej diskusii.
Autorka polozi otazku, potom si vyberie nieco uplne nepodstatne z odpovedi a zacne na to nelogicky utocit, pripadne niekedy az urazat druhych, aby sa vyvolala dlha diskusia. V style, ze treba povedat nieco nelogicke, aby druhi mali potrebu to opravit, alebo na to poukazat.
(Casto pouzivana technika na insta. Zamerne chybne napisany status, aby vyvolal vela odpovedi a citanost.)
Kontroverzne temy prestali zaberat, tak toto vyzera ako novy postup, co im poradili.
@moonlight1210 presne + dnešná registrácia🙈

@handzokovazuzana Čo stále motáš vieru so sviečkami z včelieho vosku???
@abbey1 🤷🏻♀️