icon

Ako uskladniť a žehliť prádlo?

27. aug 2025

Ako a kde uskladnujete pradlo na zehlenie? Poskladte do skrine ak nestihnete vsetko pozehlit,alebo mate na to specialny kos?

Strana
z6
anonym_f9e5d5
27. aug 2025

nežehlím, rovno skladám z balkóna do skrine

viestta
27. aug 2025

Nezehlim, rovno zo snury skladam a odkladam do skrin

anonym_2d4c42
27. aug 2025

už roky, rokúce nežehlím..z balkóna alebo zo sušičky rovno poskladám a do skrine..samozrejme, keď je nejaká vec, ktorú vyslovene treba, tak ožehlím, inak nie..

anonym_dc2ff7
27. aug 2025

@anonym_autor dve malé deti mi boli dostatočným dôvodom na to aby som prestala želehiť.

deti95060810
27. aug 2025

nežehlím resp. len veľmi málo čo. napr. košeľu do kostola pre mm, alebo blúzky, tričká čo sú moc pokrčené.
prádlo zbieram a rovno pekne uložím na sedačku popr. stoličku kým ho budem skladať.
ak sa suší v sušičke po skončení cyklu hneď vyberiem a skladám.

elenka.k
27. aug 2025

čo? ani ja nežehlím, ak sa nájde blúzka - odložím ju do skrine a žehlím ak viem, že ju budem brať - vtedy žehlím, ináč svokra necháva poskladané v tom koši, ktorý má ku odneseniu k práčke, pozor, nemyslím ten, čo doň dáva špinavé šaty.

anonym_0fc22c
27. aug 2025

@anonym_autor žehlím len výnimočne košeľu a blúzku, ak ideme niekam na oslavu, ináč nie. Z toho so, už dávno vyrástla

minenkaa
27. aug 2025

Zehlit mimo košieľ ,čo a prečo

dskjhfdlkdjhl
27. aug 2025

Ja teda zehlim, sice nie vsetko, ale zrejme viac ako tu mnohe pisu. Ususene pradlo, ktore nezehlim (uteraky, ponozky a pod.) rovno skladam a odkladam do skrine. Ostatne pradlo dam do kosa, ozehlim a odlozim.

patka06
27. aug 2025

Nežehlím, pozbieram z balkóna, poskladám a dám do skrine

nyusika
27. aug 2025

zehlim hned, ked zlozim zo snur - resp hned, ako je to mozne - cize na druhy den rano.
a zehlim dost, gatky a ponozky nie, ale vela veci zehlim

ibrunova
27. aug 2025

Pozbieram do koša, potom keď už sa doň nič nezmestí 😂 tak poskladám a to, čo by sa patrilo ožehliť, buď požehlím a povešiam, alebo nechám tak a ožehlím, keď sa mi nazbiera viac vecí, prípadne keď si to chcem obliecť.

maryetta
27. aug 2025

Zehlim hned po oprani. Ale zas nezehlim vsetko len ozaj nevyhnutne.

marusiao
27. aug 2025

nežehlím

anonym_66f378
27. aug 2025

Väčšinu nezehlim,.ale to, čo treba- košele,. niektoré moje šaty - dávam do takého pruteneho kosa s vekom v spálni. Keď je plný, pozehlim. Asi raz za tri týždne.

autor
27. aug 2025

@anonym_autor no neviem ako vrsiate alwbo zberate pradlo, mne je vzdy vsetko pokrcene, ci zo susicky, ci zo snury

dskjhfdlkdjhl
27. aug 2025

Ja este svoj prispevok doplnim-nikdy necakam, kym sa mi pradlo na zehlenie nakopi, to by sa mi nechcelo. Zehlim vzdy z max. dvoch praciek.

elenka.k
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no neviem ako vrsiate alwbo zberate pradlo, mne je vzdy vsetko pokrcene, ci zo susicky, ci zo snury

@anonym_autor a vytrepeš dobre? pred povešaním , nedávaš veľa šiat do bubna?
Neviem ja teda dávam - čo najvyššie otáčky a v pohode. Jedine 2 tričká synove vyzerajú ako keby mu to krava žuvala - tie niekedy ožehlím, ale skôr nie.

patka06
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor periem úplne bežne, žmýkanie max 1000, hneď ako pračka doperie vyberám, pred vyvesením každý kus "vyprášim" , vešiam vystreté alebo na vešiaku napr. blúzky, mikiny. .

anonym_0fc22c
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dôležité je pred zavesením vytrepať a pekne zavesiť, ostreďovať na max 1000 otáčkach

lenka2710
27. aug 2025

@anonym_autor ja sa to snažím požehliť hneď ako zvesím, zehlim väčšinou len tričká
Zvyšok poskladam a uložím do skríň

anonym_f9e5d5
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor košele a blúzky dávam na vešiak a tak na sušič na balkón (alebo bundy), ostatné poriadne povystieram/ponapínam a tak zavesím, v pohode to stačí, ja si rovno pri vešaní párujem ponožky alebo svoje veci dávam na jednu stranu a mužove na druhú, proste si to uľahčím už pri vešaní, keď prádlo uschne drobnosti skladám ešte na balkóne a prenesiem do komody, ktorú mám pol metra vedľa balkóna, košele a blúzky prenesiem s vešiakmi a rovno zavesím do skrine (okrem dvoch mužových košieľ, ktoré treba prežehliť, lebo sú z krčivejšieho materiálu, ale tie nosí veľmi výnimočne), uteráky a tričká v lete skladám na balkóne, keď je chladnejšie beriem si ich na kôpke ku telke a tak poskladám pri pozeraní filmu alebo správ

elenka.k
27. aug 2025
@patka06

@anonym_autor periem úplne bežne, žmýkanie max 1000, hneď ako pračka doperie vyberám, pred vyvesením každý kus "vyprášim" , vešiam vystreté alebo na vešiaku napr. blúzky, mikiny. .

@patka06 áno presne sestra tiež dáva na ramienka hneď z práčky a tam doschnú, vyrovnané 😉

mandzula
27. aug 2025

Mam kos, kam hadzem "kostolne" na zehlenie.

autor
27. aug 2025

Sme 5clenna rodina takze pradla pozehnane, muz si ziada vyzehlene

nyusika
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
a co si este ZIADA muz ?

dskjhfdlkdjhl
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak ak si to ziada, tak nech si vyhrnie rukavy a ozehli😉 Ja sice zehlim, ale nie preto, ze si to niekto ziada, ja zehlim, lebo chcem.

patka06
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Dala by som mužovi žehličku do ruky nech si ožehlí
Prečo by si mala strácať čas zbytočnou prácou, v tom čase sa môžeš venovať deťom alebo mať čas pre seba

anonym_f9e5d5
27. aug 2025

muži nemajú zakázané žehliť, ak to vyžaduje, nech vezme žehličku do ruky

terry658
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak si žiada nech si žehlí 🤣

Strana
z6