icon

Ako uskladniť a žehliť prádlo?

27. aug 2025

Ako a kde uskladnujete pradlo na zehlenie? Poskladte do skrine ak nestihnete vsetko pozehlit,alebo mate na to specialny kos?

anonym_a32b76
28. aug 2025
@luccija

@anonym_autor zehlim iba letné šaty, blúzky aj to len občas🤣pre mňa najnenavidenejsia činnosť v domácnosti.Aj žehličku používam len malú naparovaciu do ruky.Minule dcéra zistila, že máme aj normálnu žehličku😉

@luccija hanba

luccija
28. aug 2025
@luliu

@anonym_autor rovno zo šnúry zehlim a ozehlim všetko, načo to naťahovať a zehlit na x-krát

@luliu ja periem skoro každý deň neviem si predstaviť žehliť po každej práčke

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2025
@luccija

@luccija tiez periem kazdy den (ak jeden den vynecham, dalsi periem dve varky) a ozehlit pradlo z jednej pracky, to je nic, mas to hned, ozehlit z viac praciek, to by sa mi uz tiez asi nechcelo.

minenkaa
28. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@minenkaa Ja som aj krasna, aj zehlim🙂

@dskjhfdlkdjhl no bohyňa

sisska96
28. aug 2025
@luccija

@luccija čo sa dá prať každí deň?

viestta
28. aug 2025
@minenkaa

@sisska96 to je teda argument

@minenkaa neviem preco mam pocit, ze ligotava hus a aj Siska su dvaja zakomplexovani chlapi, ktori ani zenu najst nevedia. A ani sa necudujem, ze ich ziadna nechce

luliu
28. aug 2025
@luccija

@luccija vždy lepšie ako žehliť x práčok naraz aspoň pre mna

sisska96
28. aug 2025
@viestta

@minenkaa neviem preco mam pocit, ze ligotava hus a aj Siska su dvaja zakomplexovani chlapi, ktori ani zenu najst nevedia. A ani sa necudujem, ze ich ziadna nechce

@viestta si trápna. Radšej si urob so sebou niečo

minenkaa
28. aug 2025
@sisska96

@sisska96 ďalší uplne uzasny a o ničom argument
Nápis prečo majú zeny doma všetko robiť

viestta
28. aug 2025
@sisska96

@sisska96 niet nad dobru radu od sikovnej a mudrej zienky domacej 😅

beronsche
28. aug 2025
@sisska96

@lasona ja sa vôbec nečudujem že viacerí muži si nájdu inú. ako vidím aké lenivé sú tu tie ženy, ani žehliť, nech muž žehli, nech muž varí, no hrôza,

@sisska96 ty máš stroj času a pricestovala si z 19.stor?
Inak, nechápem, ako môže mať niekto také predpotopné názory..
Si predstav, že môj vari, upratuje, perie, chystá deťom desiatu, nakupuje, kosí, rýľuje atď.atd. A ja tiež. Všetko podľa toho, kto má práve viac času.. a teda vseliako má už adresoval, ale ako lenivú ešte nie... 🤪 Ale musím uznať, že nezehli.. on má vypnuté vnímanie pokrčeného prádla..

beronsche
28. aug 2025
@minenkaa

@sisska96 ďalší uplne uzasny a o ničom argument
Nápis prečo majú zeny doma všetko robiť

@minenkaa ako prečo?? Lebo nemajú penis.. 😀
Tak @sisska96?

bobo2433
28. aug 2025

Ja milujem žehliť je to pre mňa relax,sme 4clenna rodina.mam kôš na čisté prádlo.dam tam a keď mám čas zehlim.

beronsche
28. aug 2025

Inak, ja si myslím, že ženy, ktoré padajú do mdlôb, keď počujú o chlapovi, ktorý sa normálne a plnohodnotné podieľa na domácich prácach, sú presne tie, ktorým by sa to páčilo, ale ich chlap je lenivá hnída a nič také robiť nemieni..
Tak si to rychlo zracionalizuju a všade vyhlasujú, ako to nie je normalne. pretože inak by si museli priznať, že majú doma hnidu a to je boľavé...

senta_sofia
28. aug 2025

@anonym_autor na zehliacej doske, ale snazim sa zehlit tak max. po 3 prackach

luccija
28. aug 2025
@sisska96

@luccija čo sa dá prať každí deň?

@sisska96 tiež sa niekedy pýtam🙂a to sme len traja.Veci z práce, uteráky, osušky periem skoro non stop, idem so psom von zašpini ma, idem do záhrady, mužove dcerine tričká, posteľné prádlo často mením, ideme na bicykel, turistiku všetko hneď do prania, keď u nás deň nejde práčka tak to je divné.Susicku v lete používam málo, keď je teplo a vešiam tričká tak, že ich dobre vytrasiem a stipcujem opatrne.Muz zavesí prádlo tak, že cez tričko má šnúru otlacenu.Ale geo prania sú u nás uteráky, osušky jeden na tvár, ďalší na ruky, vlasy, telo, na podložku sa postavím

viestta
28. aug 2025
@luccija

@sisska96 tiež sa niekedy pýtam🙂a to sme len traja.Veci z práce, uteráky, osušky periem skoro non stop, idem so psom von zašpini ma, idem do záhrady, mužove dcerine tričká, posteľné prádlo často mením, ideme na bicykel, turistiku všetko hneď do prania, keď u nás deň nejde práčka tak to je divné.Susicku v lete používam málo, keď je teplo a vešiam tričká tak, že ich dobre vytrasiem a stipcujem opatrne.Muz zavesí prádlo tak, že cez tričko má šnúru otlacenu.Ale geo prania sú u nás uteráky, osušky jeden na tvár, ďalší na ruky, vlasy, telo, na podložku sa postavím

@luccija necuduj sa, ze sa pytaju co treba kazdy den prat. Niektore nemaju problem vecer sa poobliekat do vcerajsieho prepoteneho pyzama, niektore sa ani neosprchuju kazdy den. Ja ked spocitam, ze denne mame 4 tricka co nosime von, 4 na doma, k tomu sa prida spodne pradlo, ponozky, pyzama, uteraky a osusky. Vzdy sa nazbiera aspon na 1 pracku jedneho druhu a ja radsej operiem jeden den tmave, druhy svetle, potom osusky a uteraky... ako by som mala v sobotu zahajit prackou slevnost a prat od rana do vecera 4 -5 praciek. To radsej travim volny den niekde mimo domu ako strazit cely den pracku. Kym sa vecer operie ja si porobim ine, na druhy den ma caka vysusene a mozem odkladat. A ked je cim, nakrmim dalsiu pracku pred vecerom.

sisska96
28. aug 2025
@viestta

@luccija necuduj sa, ze sa pytaju co treba kazdy den prat. Niektore nemaju problem vecer sa poobliekat do vcerajsieho prepoteneho pyzama, niektore sa ani neosprchuju kazdy den. Ja ked spocitam, ze denne mame 4 tricka co nosime von, 4 na doma, k tomu sa prida spodne pradlo, ponozky, pyzama, uteraky a osusky. Vzdy sa nazbiera aspon na 1 pracku jedneho druhu a ja radsej operiem jeden den tmave, druhy svetle, potom osusky a uteraky... ako by som mala v sobotu zahajit prackou slevnost a prat od rana do vecera 4 -5 praciek. To radsej travim volny den niekde mimo domu ako strazit cely den pracku. Kym sa vecer operie ja si porobim ine, na druhy den ma caka vysusene a mozem odkladat. A ked je cim, nakrmim dalsiu pracku pred vecerom.

@viestta nie vsetci su obézne a nepoti sa od slaniny

minenkaa
28. aug 2025
@sisska96

@sisska96 toto si zas zahviezdila
Ako píšem hviezda hviezd

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2025
@minenkaa

@dskjhfdlkdjhl no bohyňa

@minenkaa Tak to aby som sa pratala, co?😀

minenkaa
28. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@minenkaa Tak to aby som sa pratala, co?😀

@dskjhfdlkdjhl absolutne tu nemáš čo robiť ,takto dokonala

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2025
@minenkaa

@dskjhfdlkdjhl absolutne tu nemáš čo robiť ,takto dokonala

@minenkaa Ach jaj, idem si rychlo pohladat nejaku vrasku a potom uz nebudem taka krasna, az kym zase zehlicku do ruky nevezmem😀

anonym_c02d53
28. aug 2025

mam AEG pračku, otáčky max 600, pred vešaním/vložením do sušičky vytrepem a aj tak treba žehliť...ale u nás žehlí manžel...vďaka Bohu za neho 😝

minenkaa
28. aug 2025
@anonym_c02d53

mam AEG pračku, otáčky max 600, pred vešaním/vložením do sušičky vytrepem a aj tak treba žehliť...ale u nás žehlí manžel...vďaka Bohu za neho 😝

@anonym_c02d53 prečo iba 600 otáčky dávaš

viestta
28. aug 2025
@sisska96

@sisska96 a uz mas ozehlene? Lebo ja od rana mam uz druhu pracku v skrini, tretia sa susi na balkone

anonym_c02d53
28. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa lebo chcem?

ibrunova
28. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa prádlo je menej pokrčené

minenkaa
28. aug 2025