Ako uskladniť a žehliť prádlo?
Ako a kde uskladnujete pradlo na zehlenie? Poskladte do skrine ak nestihnete vsetko pozehlit,alebo mate na to specialny kos?
@lasona ja sa vôbec nečudujem že viacerí muži si nájdu inú. ako vidím aké lenivé sú tu tie ženy, ani žehliť, nech muž žehli, nech muž varí, no hrôza,
@sisska96 ty máš stroj času a pricestovala si z 19.stor?
Inak, nechápem, ako môže mať niekto také predpotopné názory..
Si predstav, že môj vari, upratuje, perie, chystá deťom desiatu, nakupuje, kosí, rýľuje atď.atd. A ja tiež. Všetko podľa toho, kto má práve viac času.. a teda vseliako má už adresoval, ale ako lenivú ešte nie... 🤪 Ale musím uznať, že nezehli.. on má vypnuté vnímanie pokrčeného prádla..
Ja milujem žehliť je to pre mňa relax,sme 4clenna rodina.mam kôš na čisté prádlo.dam tam a keď mám čas zehlim.
Inak, ja si myslím, že ženy, ktoré padajú do mdlôb, keď počujú o chlapovi, ktorý sa normálne a plnohodnotné podieľa na domácich prácach, sú presne tie, ktorým by sa to páčilo, ale ich chlap je lenivá hnída a nič také robiť nemieni..
Tak si to rychlo zracionalizuju a všade vyhlasujú, ako to nie je normalne. pretože inak by si museli priznať, že majú doma hnidu a to je boľavé...
@anonym_autor na zehliacej doske, ale snazim sa zehlit tak max. po 3 prackach
@luccija čo sa dá prať každí deň?
@sisska96 tiež sa niekedy pýtam🙂a to sme len traja.Veci z práce, uteráky, osušky periem skoro non stop, idem so psom von zašpini ma, idem do záhrady, mužove dcerine tričká, posteľné prádlo často mením, ideme na bicykel, turistiku všetko hneď do prania, keď u nás deň nejde práčka tak to je divné.Susicku v lete používam málo, keď je teplo a vešiam tričká tak, že ich dobre vytrasiem a stipcujem opatrne.Muz zavesí prádlo tak, že cez tričko má šnúru otlacenu.Ale geo prania sú u nás uteráky, osušky jeden na tvár, ďalší na ruky, vlasy, telo, na podložku sa postavím
@sisska96 tiež sa niekedy pýtam🙂a to sme len traja.Veci z práce, uteráky, osušky periem skoro non stop, idem so psom von zašpini ma, idem do záhrady, mužove dcerine tričká, posteľné prádlo často mením, ideme na bicykel, turistiku všetko hneď do prania, keď u nás deň nejde práčka tak to je divné.Susicku v lete používam málo, keď je teplo a vešiam tričká tak, že ich dobre vytrasiem a stipcujem opatrne.Muz zavesí prádlo tak, že cez tričko má šnúru otlacenu.Ale geo prania sú u nás uteráky, osušky jeden na tvár, ďalší na ruky, vlasy, telo, na podložku sa postavím
@luccija necuduj sa, ze sa pytaju co treba kazdy den prat. Niektore nemaju problem vecer sa poobliekat do vcerajsieho prepoteneho pyzama, niektore sa ani neosprchuju kazdy den. Ja ked spocitam, ze denne mame 4 tricka co nosime von, 4 na doma, k tomu sa prida spodne pradlo, ponozky, pyzama, uteraky a osusky. Vzdy sa nazbiera aspon na 1 pracku jedneho druhu a ja radsej operiem jeden den tmave, druhy svetle, potom osusky a uteraky... ako by som mala v sobotu zahajit prackou slevnost a prat od rana do vecera 4 -5 praciek. To radsej travim volny den niekde mimo domu ako strazit cely den pracku. Kym sa vecer operie ja si porobim ine, na druhy den ma caka vysusene a mozem odkladat. A ked je cim, nakrmim dalsiu pracku pred vecerom.
@luccija necuduj sa, ze sa pytaju co treba kazdy den prat. Niektore nemaju problem vecer sa poobliekat do vcerajsieho prepoteneho pyzama, niektore sa ani neosprchuju kazdy den. Ja ked spocitam, ze denne mame 4 tricka co nosime von, 4 na doma, k tomu sa prida spodne pradlo, ponozky, pyzama, uteraky a osusky. Vzdy sa nazbiera aspon na 1 pracku jedneho druhu a ja radsej operiem jeden den tmave, druhy svetle, potom osusky a uteraky... ako by som mala v sobotu zahajit prackou slevnost a prat od rana do vecera 4 -5 praciek. To radsej travim volny den niekde mimo domu ako strazit cely den pracku. Kym sa vecer operie ja si porobim ine, na druhy den ma caka vysusene a mozem odkladat. A ked je cim, nakrmim dalsiu pracku pred vecerom.
@viestta nie vsetci su obézne a nepoti sa od slaniny
@dskjhfdlkdjhl no bohyňa
@minenkaa Tak to aby som sa pratala, co?😀
@minenkaa Tak to aby som sa pratala, co?😀
@dskjhfdlkdjhl absolutne tu nemáš čo robiť ,takto dokonala
@dskjhfdlkdjhl absolutne tu nemáš čo robiť ,takto dokonala
@minenkaa Ach jaj, idem si rychlo pohladat nejaku vrasku a potom uz nebudem taka krasna, az kym zase zehlicku do ruky nevezmem😀
mam AEG pračku, otáčky max 600, pred vešaním/vložením do sušičky vytrepem a aj tak treba žehliť...ale u nás žehlí manžel...vďaka Bohu za neho 😝
mam AEG pračku, otáčky max 600, pred vešaním/vložením do sušičky vytrepem a aj tak treba žehliť...ale u nás žehlí manžel...vďaka Bohu za neho 😝
@anonym_c02d53 prečo iba 600 otáčky dávaš
Nezehlim od roku 2010.
Sušička vyžehli,ja len odložím do skrine

@anonym_autor zehlim iba letné šaty, blúzky aj to len občas🤣pre mňa najnenavidenejsia činnosť v domácnosti.Aj žehličku používam len malú naparovaciu do ruky.Minule dcéra zistila, že máme aj normálnu žehličku😉
@luccija hanba