icon

Ako vyriešiť problém so spadnutým blokom vo WC?

23. jan 2025

Deti si nevšimli že im to tam spadlo a spláchli to a nevieme čo teraz z tým urobiť skúšali sme aj krtka ale voda sa stále dvíha pri splachnuti neviete čo by mohlo pomôcť?

Ako vyriešiť problém so spadnutým blokom vo WC?
stellarstar
23. jan 2025

Vybrať s rukou ak tam vojde ak nie rozobrať wc

leuska2209
23. jan 2025

Ja by som skúsila drôt s háčikom

autor
23. jan 2025

@leuska2209 skúšali sme krtka to je niečo podobné len je dosť možné že to prešlo okolo toho

viestta
23. jan 2025

makky drot a na konci spravit hacik, a skusat zachytit. Ked nepojde odmontovat odpad a pozriet kde sa zasekol

lucibka
23. jan 2025

Mali sme to iste cely tyzden, skusali aj krtka...pomohlo az vedro s vodou. Poradil mi to skolnik. Napln vedro vodou a prudko vyliat do wc...aj niekolkokrat, menit uhol...ten silny tlak vody to prerazi. Len toto nam zabralo.

fairyy
23. jan 2025

my sme vsetko odmontovali a vybrali ...ale sme v dome bali sme sa, ze si len posunieme problem dalej a bude to horsie ako odmontovat zachod

vkatush
23. jan 2025

@lucibka presne to sme robili asi pred 2 mesiacmi. Malý to tam zhodil, keď šiel na potrebu a automaticky spláchol. Skúšali rukou, háčikmi a neviem čím. Volali sme vodárovi, ten vravel, že ak ani pomocou (už neviem čoho) to nejde, tak je to príliš ďaleko a treba to silným tlakom spláchnuť.