Ako vyriešiť problém so spadnutým blokom vo WC?
Deti si nevšimli že im to tam spadlo a spláchli to a nevieme čo teraz z tým urobiť skúšali sme aj krtka ale voda sa stále dvíha pri splachnuti neviete čo by mohlo pomôcť?

Ja by som skúsila drôt s háčikom
@leuska2209 skúšali sme krtka to je niečo podobné len je dosť možné že to prešlo okolo toho
makky drot a na konci spravit hacik, a skusat zachytit. Ked nepojde odmontovat odpad a pozriet kde sa zasekol
Mali sme to iste cely tyzden, skusali aj krtka...pomohlo az vedro s vodou. Poradil mi to skolnik. Napln vedro vodou a prudko vyliat do wc...aj niekolkokrat, menit uhol...ten silny tlak vody to prerazi. Len toto nam zabralo.
my sme vsetko odmontovali a vybrali ...ale sme v dome bali sme sa, ze si len posunieme problem dalej a bude to horsie ako odmontovat zachod
@lucibka presne to sme robili asi pred 2 mesiacmi. Malý to tam zhodil, keď šiel na potrebu a automaticky spláchol. Skúšali rukou, háčikmi a neviem čím. Volali sme vodárovi, ten vravel, že ak ani pomocou (už neviem čoho) to nejde, tak je to príliš ďaleko a treba to silným tlakom spláchnuť.

Vybrať s rukou ak tam vojde ak nie rozobrať wc