Akú vôňu odporučiť pre muža od Puella?
@domiklik prečo ? 🙂
Objednaj si vzorky ak sa dá.
To čo voní mne nemusí tebe.
zelena, ale ako uz je povedane, vyskusaj vzorky
@sweet20 ďakujem za typy 🙂↔️ vyskúšam
Alebo z akej stránky odporúčate ?
mala som puellu vzorky, teraz som objednala giovanni vzorky... ja si nikdy nekupujem velke balenie, iba vzorky lebo pouzivam to len na postelne pradlo...
Mala som len zelenu, vonala mi krasne, ale nevydrzala som ju pouzivat dlhsie ako dva tyzdne, vonia to az prilis. Mozno to niekomu vyhovuje, mne to vsak uz vadilo. Citila som to vsade, ani vonavku som si nemohla dat. 😀
Žiadnu
roztápa to plasty, žiadnu
Ziadnu, je to chemikalia ako hovado, ked to rozozerie plasty v pracke a to oblecenie si potom davat na telo? Pozrite si diskusie na tieto vone. Vela ludi to olutovalo.
Tiež si myslím, že radšej žiadnu. Keď okolo mňa niekto prejde,tak to je hrôza. Ešte horšie v uzavretom priestore. Raz som v tom oprala pyžamo. Normálne som musela syna prezliecť, lebo to sa nedalo spať.
Žiadnu, ak už myslíš, že je to skvelý darček daj mu len vzorku.
ked uz tak jedine tato znacka, nie je to taky chemicky koktejl ako ostatne:
https://www.vonavepranie.sk/
@domka222 ja som to cítila ešte po troch opratiach
Ja sa cudujem, ze to este nestiahli z predaja...je to chemikalia ako svina. Za mna to ma aj extremne intenzivnu vonu, nikdy by ma nenapadlo prat v tom oblecenie.
Ja som dostala vzorky, nepoužila som ani jednu celú vzorku, iba trošku na opratie koberčekov do kúpeľky. A to bola strašne silná vôňa na mňa, neskutočný smrad. Oblečenie by som v tom neprala vôbec. Vyskúšaj na začiatok len vzorky a uvidíš. Ja osobne by som neriskovala prať v tom niečo čo ide na telo.....
ja by som tie puelly zakazala! To je tak neskutočná intenzita, že ked niekto vojde do miestnosti, tak to je velmi cítit, až mi to vadí... Ono to akože vonia, ale je to veľmi silné, a pre nás migrenikov je to za trest.
Ja nechápem tu posadnutosť silou mocou intenzívne voňať, dokonca som videla aj diskusiu o tom, ktoré sú také, čo ti prevoňajú celý dom. Tak keď oblečenie vonia tak intenzívne, že to prevonia celý dom, tak to musí byť super vec na telo .. kamoške to rozozralo plastovú nádržku.
Olej Yo-go od znacky Vonavy domov
@mistymay33 Tiez nechapem...staci par kvapiek esecialneho oleja a oblecenie minimalne prijemne vonia prirodnou sviezostou a nie ako mix 40-tich parfemov po Velkonocnej oblievacke 😅🫣.
Žiadnu. Ja by som to viac nekúpila. Neskutočne silná chémia, nenormálne silno to vonia, nechcem si ani myslieť, čo to obsahuje. Bolela ma z nej hlava, nemôžem ju ani cítiť.

Ziadnu