Akú zásobu pracieho prášku máte doma?
Ahojte, zaujímalo by ma akú máte zásobu pracieho prostriedku? Totiž, svokra ma práve dnes sprdla, že čo som to za ženu, ak nemám zásobu na rok.
@isis234 mne pracka nesmrdi, ale dneska som vyberala z tesnenia taku soplavinu co vypadalo ako meduza.....bola to kapsula ariel sensitive😂😂 Toto uz nechcem vidiet 😂 Ja dam bud gel alebo klasicky prasok, striedam to. Napriklad mam radsej ked postelne pradlo davam prasok a hooodne tych Lenor guliciek 😉
No mám ich viac. Nie na rok, ale vždy mám viac. Perieme veľa a míňa sa to.
Ja nemám žiadne zásoby, akurát mydlove orechy, ale v nich periem len málo špinavé veci. Gel kupujem, ked ho je už len kus na spodku. Ale inak, poznala som osobu, ktorá bývala sama v 3i byte a v jednej izbe mala skrine plné toaletaku, práškov, drogerie a pod. Niekomu proste ostali také tie zvyky zo socializmu, keď sa kupovalo vtedy, keď bolo a riadne do zásoby, lebo človek nikdy nevedel, že kedy to znova budú mať. Ja osobne si ako dieťa pamätám veľký výpadok toaletného papiera. Mama mi zase vravela, že si spomína na vypadok vložiek a siloniek 😅🙈
Tak napr. ja mam vždy dve fľaše navyše, plus 1-2 sáčky zrnkoveho. Teraz mi bol sesternicin muž nakúpiť v nejakom velkosklade, čo dovážajú z Nemecka ariel 100 praní za 15e a aj nejaké perwole, tak budem mat väčšiu zásobu. Mam to tak rada so všetkým, neznášam mat doma veci na knap, žeby som musela utekať do obchodu.
Ja vždy kúpim to čo mám rada v akcii,tam minimálne mám na pol roka všetkého🤣a nepokladám sa za zástancu socializmu. Proste mám rada tu pohodu a istotu že nemusím pre niečo utekať do obchodu...a čo sa týka tej tvojej svokry tak to musí byť inak zakomplexovana žena keď ti ide takéto niečo vyhadzovať na oči..mňa by to ani nenapadlo riešiť u niekoho hospodárenie.
A prečo vlastne necháš aby ti svokra robila inventúru po skriňiach?
Dnes som prala s kapsulou do umyvacky riadu. Vcera som doliala zvysok a zabudla kupit. Este mam babatkovsky gel, ale na veci z roboty som dala radsej tu kapsulu.
Jjedno balenie🤦🏻♀️ A tá svokra vám lašuje po byte a kontroluje zásoby na 3. svetovú?! Mne tiež lašuje počas dovolenky, ale počíta lodičky v botníku…a iné
@sulavikova zisťujem, že viaceré svokry sú také zvedavé 😲
@isis234 no to by ste čudovali, čo tá Xantia dokáže🤦🏻♀️Raz prídem domov z práce a u nás v byte ma očakáva prehliadka svorkinej rodiny!!! Normálne si odomkla a spreádzala ich po našom byte! Ešte pyšná, ako sme si (som ja) zariadili.
@sulavikova tak to je už drzosť😠 To by ma naštvalo.
Žiadnu. Celkovo nemám ničoho zásoby doma. Len to, čo práve používam. Nie som škrečok, aby som si musela robiť zásoby na zimu 😀

No ja mam 3 krabičky persil, lenor krabica to sú neotvorene, praci gél 2x, prach na pranie 2x a tablety otvorené,, ale to som sa nechala uniesť nákupom boli za smiešne ceny 😂😂