Čím účinne vyčistiť bielu kuchynskú linku a dvere?
Ahojte, čím umývate bielu linku a dvere? Ja tam mám kde tu akési fľaky, ničím to nejde dolu.Vďaka
navlhcim, nastriekam odmastovac, napriklad well done, ihneda a dokladne poroztieram makkou stranou hubky a penu pozotieram vlhkou handrou.
Mne kde nic nezaberie, tak skusim tu bielu zazracnu hubku z DM, ale mam uz aj z Kiku. Iba navlhcim vodou. Ide pekne dole aj pero z plastu sijacieho stroja (novy stroj mi dcera popisala😬).
Stačí rozpustená tableta do umývačky a máš všetko bez drhnutia. Ja už len takto
Mne kde nic nezaberie, tak skusim tu bielu zazracnu hubku z DM, ale mam uz aj z Kiku. Iba navlhcim vodou. Ide pekne dole aj pero z plastu sijacieho stroja (novy stroj mi dcera popisala😬).
@nevenka pošleš mi prosím ťa aká to je?
@dennissa16 fakt? A nevyzerie to farbu?
Zaklad je handrička. Musis pouzivat handričku na sklo.
Zalezi aky mas material.
@dennissa16 ešte taká technická otázka, ako rozpustím tabletu od umývačky?😅
Len to nedoskriab. Handricka musi byt makka, ani tu hubku by som nedoporucila, ani z tej makksej strany. Nevieme, aky material mas. A ziadny Cif.
Ja len v miske zalejem horúcou vodou tbl, aby sa rozpustila a s tým umyjem, pozom ešte raz pretrieť mokrou utierkou a utriem do sucha. Všetka mastnota ide dole. Tiež mám bielu matnú linku.
To som čítala tu na MK a odvtedy len takto umývam. Vyskúšaj.
Ja len v miske zalejem horúcou vodou tbl, aby sa rozpustila a s tým umyjem, pozom ešte raz pretrieť mokrou utierkou a utriem do sucha. Všetka mastnota ide dole. Tiež mám bielu matnú linku.
To som čítala tu na MK a odvtedy len takto umývam. Vyskúšaj.
@dennissa16 ďakujem vyskúšam
Mne kamarátka poradila Pink pastu z DM a zišlo všetko dole. 🙂
Cif

Ja ajaxom