icon

Čo je to vo wc?

jeliz59
5. jan 2026

zeny chcela som.ist na wc ja som totálne v šoku fakt roztrasena idem na wc a tam.dačo mna drbne co to je

enmery
6. jan 2026
@rozculena

@jeliz59 decko hodilo ceruzku do záchoda

@rozculena Stetec😀

anonym_a52eee
6. jan 2026
@enmery

@rozculena Stetec😀

@enmery na to by sa to aj podovalo,na stetec

anonym_a52eee
6. jan 2026

Normalne splachni a uvidis

jeliz59
autor
6. jan 2026

nemal nik.co hodit do wecka nemal kto....pred tym som este bola wc čisté idem znova. ....a toto

ruzoveokuliare
6. jan 2026

Inak preto sa má záchodová doska sklápať, aby prípadné hlodavce ľahko nevybehli do bytu.
Ale toto naozaj ani z diaľky nevyzerá na chvost potkana, skôr na nejakú plastovú čiernu slamku, alebo vidím, že máš vedľa čiernu wc kefu, nečistila si wc a neodlomil sa z nej dáky kúsok pritom...? Lebo chvost takýto nie je.

pasomnica
6. jan 2026

🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻

anonym_d50897
6. jan 2026
@jeliz59

@jeliz59 vyzerá to ako slamka

sevrin
6. jan 2026

Keď sa muž vráti domov, tak mu to ukáž a povedz: "Pozri, čo ti včera z riti vyliezlo!"

madeincssr
6. jan 2026

@jeliz59 nieco z kozmetiky (stetec...)? Ved chyt nejake pravitko (cosi dlhe) a posun si to viac von, aby si to identifikovala).

madeincssr
6. jan 2026

...nesplachoval by som nezname predmety vo WC, radsej to identifikoval a predmet vybral von.

buberova
6. jan 2026

Daj vedieť ako to dopadlo

domka222
6. jan 2026

Toto aj mňa zaujíma, čo to bude. Určite kravina a veľa paniky okolo toho.

zuzanita1609
6. jan 2026

To nie je potkan,ani jeho chvost,je to skôr nejaký plast. Ale určite to nie je nič živé.

fajnova
6. jan 2026

Že potkani chvost 🤣🤣🤣 veď to je nejaká umelina. No ale áno, skús ju vystrašiť 🤣 ale dámy už vážne... Myslíte, že ten potkan má na chrbte dýchací prístroj? Alebo dýcha ziabrami?

zuzanita1609
6. jan 2026
@fajnova

Že potkani chvost 🤣🤣🤣 veď to je nejaká umelina. No ale áno, skús ju vystrašiť 🤣 ale dámy už vážne... Myslíte, že ten potkan má na chrbte dýchací prístroj? Alebo dýcha ziabrami?

@fajnova no však 😂. Ale v krajinách,kde je vysoký počet plazov, už aj hady,varany atď ťahali zo záchoda 🤭😁. Tu skôr by som čakala,že niekto splachol rybičku aj s truhličkou 😂😂.

madeincssr
6. jan 2026
@fajnova

@fajnova potkan je zdatny plavec aj potapac. Navyse v kanalizacii (ani vodorovnej, nieto zvislej) nie je suvisle (v plnom profile) kvapalina (voda). Potkany vo vodorovnych kanalizaciach su takmer vsade, ale su plache a malokedy ich za dna uvidime.
To vsak nie je to pripad tejto temy.

jaskolka
6. jan 2026

Toto určite nie je chvost nijakého živočícha, nechápem tie komentáre,že potkan,myš a neviem čo ešte? To fakt nikto z nich nevidel potkana alebo myš? 🙈Kde majú také chvosty?
Toto je kúsok niečoho odlomeneho, slamka,wc kefa, bohvie čo,ale na 100% to nie je nijaky chvost nijakého živočícha

t1nusa
6. jan 2026

tu sa prepnem, zaujíma ma čo sa z toho nakoniec vykľuje 😂

petracandle
6. jan 2026

@jeliz59 určite to nie je potkaní chvost preboha! Ten sa smerom hore rozširuje. Chápem, že si vystrašená takto v noci, ale never hneď prvej blbosti, ktorú ti napíše troll 😃 je to kus plastu, možno slamka, ktorú ti decko spláchlo do záchoda. Nemuselo to spraviť vtedy, ale vyplávalo to dodatočne kvôli slabému splachu či upchatému potrubiu

anonym_e2696d
Autor odpoveď zmazal
mk1111111111
6. jan 2026

To fakt toto, pre kusok umelej hmoty? Vyberto a hotovo. Ja fakt neviem, kam tento svet speje. Ked uz ludia nevedia, ako vyzera zvieraci chvost.

ivicatolic
6. jan 2026
@jeliz59

@jeliz59 tá čiara je na konci nejak zaoblená, nie je to len nejaká tyčinka alebo plast spláchnuý a neprejdeny?

anonym_d5a6f0
6. jan 2026

Boze moj, urcite to nie je hlodavec - tie maju ine chvosty. Je to nejaka blbost, ktora sa splachla do zachoda a teraz vyplavala. Normalne splachnem zachod a sklopim poklop. Ja uz neviem, v zivote by mi nenapadlo fotit si obsah wc, davat ho na net a nadavat, ze co to je.
A aj tak sa nedozvieme, co to je, lebo autorka to z wc ocividne nevyberie.

fajnova
6. jan 2026

Inak, potkana som chovala a poviem vám, že keby mal takýto chvost, asi by som ho išla reklamovať 🤔

fajnova
6. jan 2026
@anonym_d5a6f0

Boze moj, urcite to nie je hlodavec - tie maju ine chvosty. Je to nejaka blbost, ktora sa splachla do zachoda a teraz vyplavala. Normalne splachnem zachod a sklopim poklop. Ja uz neviem, v zivote by mi nenapadlo fotit si obsah wc, davat ho na net a nadavat, ze co to je.
A aj tak sa nedozvieme, co to je, lebo autorka to z wc ocividne nevyberie.

@anonym_d5a6f0 možno išla volať deratizera, ako jej tu radili ☝️

anonym_d5a6f0
6. jan 2026
@fajnova

@anonym_d5a6f0 možno išla volať deratizera, ako jej tu radili ☝️

@fajnova no to by som si pozrela, ako by na nu ten deratizer pozeral, keby toto videl v zachode 🙂

anonym_a52eee
6. jan 2026

Uz si na to prisla,co to je,co to bolo???

doriiis
6. jan 2026
@anonym_342051

@jeliz59 potkani chvost

@anonym_342051 ... Že ty si potkana v živote nevidela?

lubmar
6. jan 2026

Daj si rukavicu a vytiahni to,preboha normalne sa mi rozum zastavuje nad reakciou predpokladam ze dospelej zeny. Si predstav ze nemas muza,ze zijes sama s detmi a ty si ta jedina kompetentna osoba,ktora musi riesit problem,nie sa stale na niekoho spoliehat.

stellarstar
6. jan 2026

@jeliz59 to nie je ani potkan ani myš, to bude nejaká vec. A splachnúť si si spláchla? Neverím že dospelá osoba takto reaguje