Čo je to vo wc?
zeny chcela som.ist na wc ja som totálne v šoku fakt roztrasena idem na wc a tam.dačo mna drbne co to je
Podľa mňa to bude chvost potkana ktorého zmutoval Covid!! Sdjelajte kým nesmažú!
@jeliz59 🤔
Paneboze... Co to bolo?
Že potkani chvost 🤣🤣🤣 veď to je nejaká umelina. No ale áno, skús ju vystrašiť 🤣 ale dámy už vážne... Myslíte, že ten potkan má na chrbte dýchací prístroj? Alebo dýcha ziabrami?
@fajnova ty kde žiješ prosím ťa?bežná vec,že v záchode sú potkany a nie jednému sa toto stalo,že veselo išiel na záchod a videl potkana v mise.Môj otec robil inštalatera a poviem ti stávalo sa to viac ako často,tak čo si mudra.
@fajnova no však 😂. Ale v krajinách,kde je vysoký počet plazov, už aj hady,varany atď ťahali zo záchoda 🤭😁. Tu skôr by som čakala,že niekto splachol rybičku aj s truhličkou 😂😂.
@zuzanita1609 možno sa vám to nezdá bežné ale potkany kľudne môžte nájsť v zachodovej mise a prežijú.
@zuzanita1609 možno sa vám to nezdá bežné ale potkany kľudne môžte nájsť v zachodovej mise a prežijú.
@anonym_342051 ale veď ja patkane chovám,viem že sú veľmi inteligentné a naučili by sa prežiť aj v takýchto podmienkach 😏. Ja len,že toto chvost ničoho živého,neživého-mŕtveho nie je. Dokonca ani na červa sa to nepodobá.
Hádam to už autorka poriešila.
Autorka nemôžeš nás takto dlho nechať v napätí
@anonym_342051 😭
Už sa vie čo to bolo ? extrémne ma to zaujíma čítam hľadám a nič ešte 🤣dúfam že fakt nie potkan
Akože ja mám vkuse stresy že uvidím potkana v zachode ale toto ma pobavilo...podla mňa sa autorka teraz smeje kvôli čomu narobila takú paniku a hanbí sa napísať čo to bolo 🤣
Chvost potkana ani mysi to nie je, boze zeny....je to nejaka palicka
@jeliz59 veď si natiahni rukavicu a vytiahni to! Na to nepotrebuješ chlapa...
Autorka asi zmobilizovala všetky záchranné zložky a nakoniec ju odviedli páni v bielych plášťoch.
Slamku tam dieta hodilo.
To je palička, na ktorej mal ten potkan zavesený batôžtek 😀 lebo práve sa k vám nasťahoval a paličku už nepotreboval, keďže domov už má, tak ju tam ledasbolo nechal...
@jeliz59 aj nám už zo záchoda vyliezol raz potkan. Bola to celkom sranda
Stále lepšie ako keď ti v Austrálii vylezie had
Ja neverím, že raz umriem tak, že som sa nedozvedela, co to bolo 😅 Autorka, prosím, napíš nám 😃

Niečo z tej wc kefy....