icon

Čo je to vo wc?

jeliz59
5. jan 2026

zeny chcela som.ist na wc ja som totálne v šoku fakt roztrasena idem na wc a tam.dačo mna drbne co to je

rozculena
6. jan 2026
@1mata

@jeliz59 ja by som ho zaliala vriacou vodou a možno aj sifo. Hlodavcov sa nebojím, ale aby na mňa kukali z wc

simca06022011
6. jan 2026

ja som tu teda cely den nesedela, ale to fakt na tej "asi" plastovej somarine niekto vidi CHVOST potkana? a co tam robil, stal a nehybal sa zamrznuty pod vodou? boze zeny... sa preberte... autorka ma tak 15rokov a vyplasena z niecoho v zachode, urcite to nie je potkan ani mys, tych som veru v zivote videla az az :DD normalny clovek splachne, nepohne sa to.. vyberie to..

simca06022011
6. jan 2026
@1mata

@jeliz59 ja by som ho zaliala vriacou vodou a možno aj sifo. Hlodavcov sa nebojím, ale aby na mňa kukali z wc

@1mata no len pozor keramika a vriaca voda sa nelubia ;)

simca06022011
6. jan 2026
@anonym_342051

@zuzanita1609 možno sa vám to nezdá bežné ale potkany kľudne môžte nájsť v zachodovej mise a prežijú.

@anonym_342051 POTKAN nebude stat takto v mise a nehybat sa, on sice cez kanalizaciu vyliezt vie v niektorych pripadoch, ale nebude tam zamrznuto stat a POD vodou aj ked teda vy tych zahyboch sa mu vzduch moze nast asi. Ak by takto vyliezol autorke dnu cez zachod, uz by sa driapal von.

anonym_46ee0a
6. jan 2026

@jeliz59 všetci čakáme čo to bolo??

anonym_c1ee82
6. jan 2026

@jeliz59 jedna slamka žiadny potkan

cacianka
6. jan 2026
@simca06022011

@1mata no len pozor keramika a vriaca voda sa nelubia ;)

@simca06022011 to nie pravda. Je to skôr porcelán a misky z tohoto materiálu sa používajú aj na pečenie/ zapekanie pri 200°C, čo veriaca voda má iba 100

valria
6. jan 2026
@anonym_46ee0a

@jeliz59 všetci čakáme čo to bolo??

@anonym_46ee0a Podľa mňa sa hanbí priznať...ale nech sa hanbia aj tie, čo jej nabulikali tých potkanov;).

simca06022011
6. jan 2026
@cacianka

@simca06022011 to nie pravda. Je to skôr porcelán a misky z tohoto materiálu sa používajú aj na pečenie/ zapekanie pri 200°C, čo veriaca voda má iba 100

@cacianka no vyskusaj... najlepsie v drahych porcelanovych umyvadlach, ako krasne popraskaju... aj zapekaci porcelan ak dostane teplotny sok praska... ono je to skor nahoda ak sa to nestane ako pravidlo, cize toto sa vobec neodporuca. ANI len na studene sa nema horuca keramika z rury polozit.

cacianka
6. jan 2026
@simca06022011

@cacianka no vyskusaj... najlepsie v drahych porcelanovych umyvadlach, ako krasne popraskaju... aj zapekaci porcelan ak dostane teplotny sok praska... ono je to skor nahoda ak sa to nestane ako pravidlo, cize toto sa vobec neodporuca. ANI len na studene sa nema horuca keramika z rury polozit.

@simca06022011 viac ako 15r som liala horúci ocot s vodou do wc misy , 40r starej. Lejem aj do novej a nič sa nestalo. Veď nie je na mraze ale v byte okolo 20+ °C.
A z trúby položí horucu misu na ľadový podklad iba debil, používam podložky.

simca06022011
6. jan 2026
@cacianka

@simca06022011 viac ako 15r som liala horúci ocot s vodou do wc misy , 40r starej. Lejem aj do novej a nič sa nestalo. Veď nie je na mraze ale v byte okolo 20+ °C.
A z trúby položí horucu misu na ľadový podklad iba debil, používam podložky.

@cacianka urcite nie vriace si liala na studeny porcelan (tj na ten 20°C)... To ze sa ti to nestalo je iba nahoda a stastie. Staci si pozriet pokyny k porcalnovym materialom, umyvadlam.. pracujeme s tym, vieme. Ak normalne nepraskne cely, tak popraska povrchovo a zacne sa drolit. Proste nic vriace sa na porcelanove veci neleje. KEd pre nic ine, tak pre istotu. A tak ci tak by to na ziadneho potkana nefungovalo.

cacianka
6. jan 2026
@simca06022011

@cacianka urcite nie vriace si liala na studeny porcelan (tj na ten 20°C)... To ze sa ti to nestalo je iba nahoda a stastie. Staci si pozriet pokyny k porcalnovym materialom, umyvadlam.. pracujeme s tym, vieme. Ak normalne nepraskne cely, tak popraska povrchovo a zacne sa drolit. Proste nic vriace sa na porcelanove veci neleje. KEd pre nic ine, tak pre istotu. A tak ci tak by to na ziadneho potkana nefungovalo.

@simca06022011 ok, môže byť. Ale naozaj som to robila, povrch vôbec nebol popraskaný a už vôbec sa nikde nedrolil ani po desiatkach lístia. Museli sme vymeniť len preto, že pri výmene a generálke rozvodov nám majstri poškodili nádrž

fajnova
6. jan 2026
@1mata

@1mata a ja sa len spýtam...prečo? Svata prostoto

fajnova
Odpoveď bola odstránená
3petka
6. jan 2026

Akoze toto aj mna zaujíma že čo to nakoniec bude. Potkan ani myš určite nie.

anonym_35327a
6. jan 2026

Mne sa paci,ze jedna tu povie potkan a dalsie to verklikuju. Ja neviem,kde ste videli potkana s hranatym chvostom😂 Iba ak v Minecrafte🤣
Autorka,uz si vyliezla z krytu?😄

3petka
6. jan 2026
@anonym_35327a

Mne sa paci,ze jedna tu povie potkan a dalsie to verklikuju. Ja neviem,kde ste videli potkana s hranatym chvostom😂 Iba ak v Minecrafte🤣
Autorka,uz si vyliezla z krytu?😄

@anonym_35327a veru. Neviem čoho sa boji. Ďubnem do toho nech viem. Som ale zvedavá či tato detektívka bude mat rozuzlenie.

fadama
6. jan 2026
@simca06022011

@anonym_342051 POTKAN nebude stat takto v mise a nehybat sa, on sice cez kanalizaciu vyliezt vie v niektorych pripadoch, ale nebude tam zamrznuto stat a POD vodou aj ked teda vy tych zahyboch sa mu vzduch moze nast asi. Ak by takto vyliezol autorke dnu cez zachod, uz by sa driapal von.

@simca06022011 je to fotka,😂 jasné, že sa to nehýbe 😂😂

1mata
6. jan 2026
@fajnova

@1mata a ja sa len spýtam...prečo? Svata prostoto

@fajnova keď už nič iné, aspoň vyčistí odpad 😃

tinka3435
6. jan 2026
@unicornlady

@tinka3435 To bol sarkazmus (ten "trt makový"). Nevieme stále, čo to bolo.

No nedošlo mi 😃

oblecenie99
6. jan 2026

Ináč ja neviem, či to je Urban legend, ale mne suseda tiež tvrdila, že vraj vedľa nich v byte (bývajú na nižšom poschodí) vyliezal potkan z vécka. Neviem ako v iných mestách, ale v KE ich máme dosť, bežne som ich videla pobehovať v parku na Hlavnej, ale aj v okolí smetiakov a pri garážach.
Autorka, nenechaj nás v neistote. Čo to bolo????? 😅

madeincssr
6. jan 2026
@oblecenie99

Ináč ja neviem, či to je Urban legend, ale mne suseda tiež tvrdila, že vraj vedľa nich v byte (bývajú na nižšom poschodí) vyliezal potkan z vécka. Neviem ako v iných mestách, ale v KE ich máme dosť, bežne som ich videla pobehovať v parku na Hlavnej, ale aj v okolí smetiakov a pri garážach.
Autorka, nenechaj nás v neistote. Čo to bolo????? 😅

@oblecenie99 len ci to nie je s tymi potkanmi vyliezajucimi z WC ako s Colombovou manzelkou... Vsetci o tom hovoria (internet zmesie vsetko, ustne podanie...), ale kto to naozaj videl?

oblecenie99
6. jan 2026
@madeincssr

@oblecenie99 len ci to nie je s tymi potkanmi vyliezajucimi z WC ako s Colombovou manzelkou... Vsetci o tom hovoria (internet zmesie vsetko, ustne podanie...), ale kto to naozaj videl?

@madeincssr Veď to, že sa o tom hovorí, ale príde mi to ako Lochnesska prisera 😀

liv1
6. jan 2026

Autorom takychto prispevkov, krori nedaju vediet ako to dopadlo, by mali zrusit ucet 😂

domkakvet
6. jan 2026
@liv1

Autorom takychto prispevkov, krori nedaju vediet ako to dopadlo, by mali zrusit ucet 😂

@liv1 suhlasim, aj ked v tomto konkretnom pripade nie, ked ze vyssie sa pise, ze autorka je este v kryte, cize nemoze odpisovat.

anonym_7a885f
7. jan 2026

@jeliz59 Dočkáme sa odpovede??

rozculena
7. jan 2026
@domkakvet

@liv1 suhlasim, aj ked v tomto konkretnom pripade nie, ked ze vyssie sa pise, ze autorka je este v kryte, cize nemoze odpisovat.

@domkakvet v protiatómovom?

rozculena
7. jan 2026
@simca06022011

@simca06022011 vrelú vodu lejem do vody vo wc,nič sa nedeje

3petka
7. jan 2026
@anonym_7a885f

@jeliz59 Dočkáme sa odpovede??

@anonym_7a885f Aj ja čakám a stále nič. Podľa mňa je teraz autorka taká zahanbená že čoho sa vlastne bála že nám ani neodpíše.

anonym_a52eee
7. jan 2026
@liv1

@liv1 celemu mk,alebo aspon vsetkym komentujucim.

sticker