Dm značka Denk Mint
Baby ako ste spokojne ? Pretože čo pozerám na umývanie riadu jar, na čistenie wc, kapsule do prania od tejto značky tak top cena, ja kupujem klasickú jar, domestos kapsule inú značku a 2 krát toľko cena
Kupujem od denkmit veľa. Na WC, aj guličky do WC, dezinfekciu na kuchyňu, jar, sprej na prach, pracie prášky aj gély a kupujem aj do sušičky vôňu tam, môže ísť aj do práčky miesto aviváže. Ja som veľmi spokojná. Aj s cenou aj s kvalitou výrobkov
@nyusika skús túto, tá je super. Obmieňam si akurát druhy vždy
@weleda123 Spray na prach účinkuje? Je menej prachu?
Kupujem od denkmit veľa. Na WC, aj guličky do WC, dezinfekciu na kuchyňu, jar, sprej na prach, pracie prášky aj gély a kupujem aj do sušičky vôňu tam, môže ísť aj do práčky miesto aviváže. Ja som veľmi spokojná. Aj s cenou aj s kvalitou výrobkov
@weleda123 dakujem za tip, ostavam verna Frosch...ja to kupujem raz za dva-tri mesiace
Ako co.. tablety do mycky, tie zelene nature su naj. Mozu sa aj 3x tak drahe schovat, ked nevedia od čaju povlak umyť.
Dm jar je fajn, lebo ju používam minimalne, mycka umyva.
Na kupelnu octove čističe ok, lebo sak umyvam pravidelne, nemusim drhnut kamen po mesiaci.
Sprej na kuchynu dezinf.vyborny
Odstranovac vodn.kamena modry obal, na wc a kupelnu tiez super.
Pracie gely normlane na bezne znecistenie
Cistic na okno koncentrat dost fajn, ale asi nedodrzujem celkom davkovanie
A v podstate vsetko čo doma pravidelne cistis, tak na to je to fajn, bezny tvrdy vodny kamen zvladaju bez problemov
Ak mas zazrate spiny, to uz neviem ako by si poradili
Ja som mala to 500 ml "Jaru" a ten bol fajn. Ja kupujem v Lidl tu W5 litrove a som spokojná. Predtým som tiež kupovala len original Jar (v tomto som bola zasadova, na riad iba Jar, pod pazuchu Rexona a tampóny len OB.. zdražovanie všetkého ma trochu prinútilo experimentovať, a zistila som, že viem ukrojiť z nárokov 😅 )
Ináč, na Alze som objavila za slušnú cenu nemecké pracie prostriedky, sú celkom fajn. Ale ja používam aj Denkmit (všeličo, čo tu bolo spomenuté) a som spokojná.
Ja kupujem z dmka velmi vela veci... Od sprchovaciek,po mycku,vonu na pradlo, prasky na pranie, deo spreje,.max mam urcite prostriedky ktore kupim original ako cif dezinfekcny sprej a domestos ale inak dmko..nechcem davat velke peniaze do drogerii..a zatial ok mne to vyhovuje...sprchovacky kupujem len sebe a starsiemu synovi,mladsi je estemaly a manzel je alergik takze jemu sa nehodia,nam vyhovuju... Takze pre mna ok ..aj plienky som kupovala a vlhcene tam
Ja kupujem z dmka velmi vela veci... Od sprchovaciek,po mycku,vonu na pradlo, prasky na pranie, deo spreje,.max mam urcite prostriedky ktore kupim original ako cif dezinfekcny sprej a domestos ale inak dmko..nechcem davat velke peniaze do drogerii..a zatial ok mne to vyhovuje...sprchovacky kupujem len sebe a starsiemu synovi,mladsi je estemaly a manzel je alergik takze jemu sa nehodia,nam vyhovuju... Takze pre mna ok ..aj plienky som kupovala a vlhcene tam
@petra5333 ja dávam mojej dvojročnej Babylove sensitive sprchový už asi pol roka a bez problémov. Tak môžem odporučiť aj pre malinké dieťa. Sesternica ho dávala dokonca od začiatku ☺️
teraz som kupila prostriedok a umyvanie riadu a je to riedke ako voda a smrdi ako ocot...ogficvialne to ma byt citronova vona.
neodmasti to nic
@nyusika tak si kúpte v dm ten ich modrý prípravok na riad 0,5 litrový, alebo ten ich čapovaný ekologický a uvidíte ako odmasťujú....
@sisska96 mne sa Alex tiež páčil najmenej. A tuto mi vyhrala cena. Univerzálne Pronto stojí tuším okolo 5 eur a tejto denkmit 2 eura. Takže nie je o čom. A robotu to urobí tú istú 😌
@weleda123 ja som skúšala ten Denkt mit má prach a s Prontom sa nedá porovnať.
Strueka nie takú priesvitnú hmlu...alebo ako to nazvať...ale bielu penu, zanecháva mokré čmuhy
miesto jari kupujem prostriedok na umývanie riadu kaufland, na čistenie kúpeľný tiež kaufland ale napr soľ do umývačky kupujem dm a keď mám riadne špinavé oblečenie kupujem oxypower z dm
ja som sa naučila niektore veci vyslovene iba denkmit a to som bola dlho skeptická ze to bude hodne nízkej ceny, ale niektore produkty su naozaj super a za zlomok ceny iných komerčných značiek.
Pravidelne používam pracie gély, jar (500ml), obrúsky proti zafarbeniu prádla, obrúsky na povrchy, všetko do umývačky (tablety, lestidlo, soľ,vôňu, čistiace tablety).
Vsetky cistiace prostriedky kupujem bud lidl znacku alebo denk mit. Obe super

@hradnapani
toto mam...riedke ako voda
https://www.mojadm.sk/denkmit-prostriedok-na-um...
https://www.mojadm.sk/denkmit-prostriedok-na-um...