icon

Eko prací prostriedok s príjemnou vôňou

47katka47
27. okt 2025

Dobry den,
Hladam eko praci prostriedok, ktory nie je eko len preto ze je zero waste ale zlozenim…, ktory je vhodny aj pre deti ale aj pekne vonia

Mali sme sodasan- ten mi az smrdel, sonnett vonia velmi slabucko

Resp som otvorena okrem avivazi aj dakym olejom do prania ( ale ci to neurobi galibu v pracke v podobe flakov ci usadenin v potrubi a priestoroch pracky)

Dakujem Vam za tipy 🙂

anonym_5d29e0
27. okt 2025

za mňa tierra verde levanduľa ale aj pomaranč - jemná príjemná vôňa. (neviem či sú úplne zero waste, ale často ich dostať v bezobalových obchodoch)

mimisrdce
Odpoveď bola odstránená
47katka47
autor
27. okt 2025

@anicka176 dakujem a aku to ma vonu? Ci ziadnu?🙂 ten praci gel

47katka47
autor
27. okt 2025

@anicka176 mate prosim este s nejakym produktom tejto znacky dobru skusenost?( ja pouzivan od nich deodoranty tuhe) som s nimi spoko ale ostatbe produkty nepoznam. Napr ma oslovili oleje ci vosky na orechladnutie no oleje asi do difuzera- to nemame a viak sa ma topit to si neviem predstavit ako v spalni topit vosk

anicka176
28. okt 2025
@47katka47

@anicka176 dakujem a aku to ma vonu? Ci ziadnu?🙂 ten praci gel

@47katka47 jemnú vôňu, keď priblížite fotku produktu tak na obale je to napisane

anicka176
28. okt 2025
@47katka47

@anicka176 mate prosim este s nejakym produktom tejto znacky dobru skusenost?( ja pouzivan od nich deodoranty tuhe) som s nimi spoko ale ostatbe produkty nepoznam. Napr ma oslovili oleje ci vosky na orechladnutie no oleje asi do difuzera- to nemame a viak sa ma topit to si neviem predstavit ako v spalni topit vosk

@47katka47 áno mam, uz roky tam kupujem všeličo, aj sviečky, aj kozmetiku, olej do prania, so všetkým som bola zatiaľ spokojná a výborný je rad detmacare na špecifické kožné problémy… aj šampón bol skvelý… ja využívam aj zľavu, ktorú ma VŠZP pre poistencov…

anicka176
28. okt 2025
@anicka176

@47katka47 jemnú vôňu, keď priblížite fotku produktu tak na obale je to napisane

@anicka176 Čisté svedomie jemná dámska vôňa- kvetinová , ale nerazí do nosa a ten druhý práci gél Pasák prádlo, skôr jemná pánska veria- mne sa viac páči Čisté svedomie 😊

47katka47
autor
28. okt 2025
@anicka176

@47katka47 áno mam, uz roky tam kupujem všeličo, aj sviečky, aj kozmetiku, olej do prania, so všetkým som bola zatiaľ spokojná a výborný je rad detmacare na špecifické kožné problémy… aj šampón bol skvelý… ja využívam aj zľavu, ktorú ma VŠZP pre poistencov…

@anicka176 dakujem velmi pekne o tej zlave som vobec nevedela

anicka176
28. okt 2025
@47katka47

@anicka176 dakujem velmi pekne o tej zlave som vobec nevedela

@47katka47 kód majú medzi benefitmi na ich stránke

tamtamka26
11. nov 2025

ahojte a neskúšal niekto pracie pásiky? sú aj na nete rôzne značky, aj v DM som videla...