icon

Hnilobný zápach v kuchyni: Ako sa ho zbaviť?

25. aug 2024

Ahojte
Je skoro polnoc a ja som uz zúfalá!!!Dajte mi hocijaké reálne, nereálne, logické aj nelogické vysvetlenie....pomoc pomoc pomoc!!!!
Od popoludnia,sa v kuchyni neviem idkial ,ale ze fakt nevuem odkiaľ šíri hnilobny zápach.Ako taký puch z krvi od mäsa.Celu kuchyňu som vyumyvala.Doteraz som pratala!!! Odtok,som presla Sifom.Podlahy zotrela,koberec behúň dala rajbat....a ....niiiic......smrad je ďalej.Je to však akoby len na jednom mieste kde je to najviac cítiť....a tam je hola stena,stol. Kôš som vyumyvala pre istotu a smeti nie sú
Co to môže byť preboha????Kamoske som volala,ta tvrdí,ze to môže mať aj iny pôvod.... duchovný 🤦🤦( blbosť viem) ale ona je taka trochu smrcnuta ze verí na duchov, veštenie atd..Nevysmiala som ju,ona je fajn baba...len mi to príde cez 🙈Uvitam vsak akyjolvek názor,alebo nápad co ešte mozno pozrieť vyčistiť 🫣Vetram,lebo je tam stale ten smrad hnilobny.

Strana
z2
autor
26. aug 2024

Prisla som na to 👍👍👍😃 Všetci ktorí ste tipovali chladničku,tak ste mali pravdu.A stalo sa to,co tu opisuje tenerifka.Uz je to ok.Vsetko vyčistené, dezinfikovane.Vdaka za rady.🙂🙂🙂💯

autor
26. aug 2024

@tenerifka je to tak ako si to písala.U mna to isté.Vcera v noci som to už citila všade,plus som uz bola aj nahnevaná,plus na rukách mi uz voňalo kvetinové savo 😂😂tak sim to uz nedokazala správne lokalizovať.Ale dnes som na yo už prišla.Bolo to v chladničke a zatečená krv z mäsa - kuracieho.

lenkasarka
26. aug 2024

Tak predsa to bola chladnička

oblecenie99
26. aug 2024

Ja som hneď vedela, zažila som to raz ešte v nájme a ako si to popísala, tak to presne sedelo 😀

lenkasarka
26. aug 2024

@oblecenie99 aj ja nedávno vypratala som úplne všetko a stále to bol príšerný smrad a nakoniec sme vytiahli chladničku a našli pôvod tohto neskutočného smradu.

tenerifka
26. aug 2024

Vyriesene, super.... Nabuduce musime maso skladovat v chladnicke s dobre uzatvorenym vrchnakom. Na chybach sa clovek uci, ja uz si davam sakra pozor

cukroska
26. aug 2024

@tenerifka to je najväčší smrad.

30katrusa40
26. aug 2024

Buď odtok z chladničky alebo máš o suseda menej.

Strana
z2