Hubka na nečstoty - Profissimo

12. jan 2024

Ake su vase skusenosti s tymito hubkami? Vsade som citala len pozitivne reakcie, v poslednom live hubky vychvalene do nebies... cakala som zazrak a aka budem ocarena ale opak je pravdou. Pre mna sklamanie.... kym som vycistila jeden maly cmarancek na stene celu som ju vydrobila, neprijemna na dotyk a koniec koncou som musela este vytahovat aj vysavac na ten bordel co po nej ostal.... ako a na co pouzivate ak ste spokojne?

mikitilik29
12. jan 2024

Pripájam sa, tiež sklamanie. Vyhodené peniaze.

viestta
12. jan 2024

Ja som s tym zazrakom chcela vycistit skvrnu na prac doske (neviem z coho). Skvrna tam je, akurat okolo nej je matny kus dosky, ktory ma serie viac ako ta skvrna. Skvrna na stene zmizla, ale tak ci tak bude treba malovat, lebo so skvrnou zisla aj farba (umyvatelna).
Na druhej strane, flaky od tesnenia na plastovych oknach zisli, len teraz uz nechapem preco som sa s tym tolko ondela, ked tie flaky okrem mna aj tak nikto nevidel.
Tak rozmyslam na co pouzijem tie zvysne 4 hubky co stoja v skrini...

tinkavvv
12. jan 2024

Suhlas. Su o nicom. Ale mam nejake taketo hubky inej znacky (nespomeniem si teraz ako sa volaju) a tie sa nedrolia a cistia super.

vyrovnanaosoba
12. jan 2024

Ja mám aj tie (sú hrozné a urobia viac bordelu ako úžitku) aj inú značku (vileda) a tiež nič moc. Chcela som na počmárané steny, nakoniec som kúpila malé vedierko farby, hubky na riad a pocapkala s tým. 😃

maris5
12. jan 2024

Aj ste tie hubky namocili do vody? Ja som zatial s nimi vycistila vsetko co som potrebovala. Aj pastelky z lakovaneho dreva.

viestta
12. jan 2024

@maris5 ano, namocila som

lalala94
12. jan 2024

Ja ich používam na kuchynskú linku, resp. na skrinky (mám lesklú bielu kuchyňu, na ktorej všetko vidno) a sú super. Všetko zostane bez šmúh a je ako nová, asi závisí od toho, čo s tým človek čistí. Na nič iné som to neskúšala.

petamich
12. jan 2024

no neviem ale ja som nimi dnes vycistila nevycistitelny flak na pracke, cokoladu na synovej bunde, na sporak su perfektne, podla mna su super 🙂

lenkakamen
13. jan 2024

Ja ich vyuzivam a nedam dopustit na bielu nasu kuchynsku linku konkretne na mastne capance...podotykam bola som nestastna bo som predtym skusala vselico a nicim neslo dole...na toto za mna top topka

bubuzu
13. jan 2024

Na hubách je napísané, že môžu poškodiť,poškriabať niektoré materiály, čiže treba vždy najprv vyskúšať na mieste, kde to nevidno. Ja som ich pár krát použila na vyčistenie škárovky medzi dlaždičkami a na to sú úplne super.

sashabb
13. jan 2024

Ono je to ako guma, nie hubka, čiže sa droliť má. Ja som s ňou teraz akurát vyčistila gauč 👍

autor
13. jan 2024

@maris5 tak toto bude urcite u mna ten problem 😅 ale sak hlavne ze to je aj v navode pisane.... dam im este sancu a vyskusam navlhcit 🫣

luxus10
13. jan 2024

@viestta vyborne sa s nou cistia horizontalne zaluzie, kozena sedacka boky aj spodok podrazok na teniskach, kozene topanky, vodovodne baterie, vstavane skrine, zrkadla......prosto cokolvek...pusti to taku spinu, ktora nesla prostriedkom, a material je haklivy, ako napr. kozena sedacka-a staci tato hubka s vodou...

a nasucho idu voskovky zo steny, vybieli spary na dlazbe-teda ak bola sparovka biela...atd...

viestta
13. jan 2024

@luxus10 na zaluzie mam parny cistic, ak by som ich mala drhnut lamela po lamele, tak ich vysmarim uz davno, kozenu sedacku nemam a z praktickych dovodv nekupujem tenisky s bielou podrazkou. Baterie cistim fixinelou kupelna, spary tiez cisticom na spary bud fixinela alebo HG (keby som mala este aj spary drhnit, tak to fakt nedam) a na nabytok mi zatial stacila vlhka mikrovlaknova handra. Ja som to kupila specialne kvoli tej skvrne na prac doske, tam to bol uplny prepadak.

luxus10
13. jan 2024

@viestta nedrhnes, 1x prejdes, tak isto aj zaluzie, a viacero naraz, na vysku hubicky...praveze nic nereba drhnut...

viestta
13. jan 2024

@luxus10 tie zaluzie nebudem ani skusat, parny cistic mam overeny, mam v tom aj prax

luxus10
13. jan 2024

ja som s nou maxi spokojna... o akych vyhodenych peniazoch to hovorite-2, 5 e za 6 ks...treba len spravne pouzit...a ved nechaj, ich cas pride...

v actione maju 5 ks za 1 e-ale tie som neskusala...

luxus10
13. jan 2024

napodiv navlhcenou hubkou isiel vycistit aj flak na svetlej textilnej stolicke-a zostala latka bez map a skvrn...ale mierne som suchla..

viestta
13. jan 2024

@luxus10 to je tvoja skusenost, moja je ina

luxus10
13. jan 2024

@viestta ved kazdy tu piseme svoju skusenost...🙂

ketrint
14. jan 2024

Ja ich používam na topánky (hlavne na tie gumy biele, biele tenisky, ale aj klasické) a na špáry na zemi. To je celé, viac som neskusala a z tohto som nadšená 🙂)