icon

Je kôš do sušičky skutočne užitočný?

blunka
13. nov 2023

Mám sušičku 3 týždne 😉.
Mám dokúpiť ako príslušenstvo aj kôš do sušičky ??? alebo to ani moc netreba ?
Ani tak nejde o tých 30 € ale aj o to že to je veľká vec a že to v byte ZAVADZIA keď sa to nepoužíva.

Myslím toto:
https://prislusenstvo-k-prackam-a-susickam.heur...

Ide mi najmä o sušenie TENISIEK (vlnené veci nevlastníme, svetre minimum, plyšákov dám aj do bubna pokolotočovať).
Sušíte tenisky v sušičke na tejto veci položené ?
Či niekto aj v bubne suší že sa točia ?
Tenisky myslím skôr detské v hodnote do 20 € z MK, nič moc drahé.

Vďaka za skúsenosti 🙂.

zuzanka.zuzu
13. nov 2023

čoooo 😀 ja som ani nevedela, že niečo také existuje... pekný výraz "kolotočovať" 😉 mne sa tam teda kolotočuje všetko.

syslik81
13. nov 2023

nemma kos--tenisky tam len tak hodim a oni sa susia spolu s uterakmi

yanni
13. nov 2023

Mam susicku (uz niekolku) vyse 20 rokov a nie, nikdy som nepotrebovala taku haraburdu.

januska12323
13. nov 2023

Neviem čo to je a tenisky neperiem.

maranta_leuconeura
13. nov 2023

Realne ako casto peries tenisky? Ja som to neurobila v zivote nikdy. A ked chces, tak si ich za snurky zaves tak, ze ich zviazes a uzol dvierkami privries vonku a vybavene.

blunka
autor
13. nov 2023

@maranta_leuconeura načo zbytočne odpovedáš keď ani tenisky neperieš....
Tvoje skúsenosti s nepraním nikoho nezaujímajú. Otázka znela inak.
A tá rada ... ďakujem nemám záujem si poškodiť tenisky, šnúrky aj s tesnením dvierok novej sušičky súčasne a nikomu, kto by v budúcnosti čítal túto diskusiu ani takú hlúposť neodporúčam.

blunka
autor
13. nov 2023

@zuzanka.zuzu aj tenisky ?

blunka
autor
13. nov 2023

@syslik81 no tak som myslela či to má niekto presne takto odskúšané, že sa to dobre usuší aj takto obyčajne.

saxana000
13. nov 2023

Moja susicka.ma.uz priamo na bubne taky vystupok.miesto tohoto kosa a asi 4 programy ktore susia bez tocenia bubna.presne na tenisky plysakov klobuky a podobne specialny nazov to asi nema ziadny
Uprimne som to este v zivote nepouzila.

blunka
autor
13. nov 2023

@saxana000 smiem sa spýtať akú máš značku ? Teraz už je to jedno už mám kúpenú, len ma to zaujíma, kto to má takto riešené. Celkom super že je to vstavané a veru klobúky 🙂 ma nenapadli a aj na šiltovky by to bolo asi vhodné.

saxana000
13. nov 2023

@blunka BEKO
vola sa to flat dry..ale mozem este dokupit aj normalne kos keby chcem

slavomira236
13. nov 2023

@blunka tenisky periem casto najma moje ale nedav ich do susicky. Citala som ze ich moze rozlepit tak radsej nedavam

slavomira236
13. nov 2023

@blunka a nie nemam kos..uz som do domacnosti pAr veci kupila co stoja v špajzy dalsiu mi netreba

erickatt
13. nov 2023

@blunka ja som to mala k susicke gratis. Mozno 5 x som pouzila

lilke
13. nov 2023

@blunka kupili sme sušičku s iba 1-poschodovym košom. Používam zriedkavo, ale využívam, napr. vlnene veci mi nezozmolkuju, aj na tenisky, topánky. A mám to celý čas vnútri sušičky, len keď susim, vyberiem na ten čas mimo, takže nezavadzia inde.