Je kôš do sušičky skutočne užitočný?
Mám sušičku 3 týždne 😉.
Mám dokúpiť ako príslušenstvo aj kôš do sušičky ??? alebo to ani moc netreba ?
Ani tak nejde o tých 30 € ale aj o to že to je veľká vec a že to v byte ZAVADZIA keď sa to nepoužíva.
Myslím toto:
https://prislusenstvo-k-prackam-a-susickam.heur...
Ide mi najmä o sušenie TENISIEK (vlnené veci nevlastníme, svetre minimum, plyšákov dám aj do bubna pokolotočovať).
Sušíte tenisky v sušičke na tejto veci položené ?
Či niekto aj v bubne suší že sa točia ?
Tenisky myslím skôr detské v hodnote do 20 € z MK, nič moc drahé.
Vďaka za skúsenosti 🙂.
nemma kos--tenisky tam len tak hodim a oni sa susia spolu s uterakmi
Mam susicku (uz niekolku) vyse 20 rokov a nie, nikdy som nepotrebovala taku haraburdu.
Neviem čo to je a tenisky neperiem.
Realne ako casto peries tenisky? Ja som to neurobila v zivote nikdy. A ked chces, tak si ich za snurky zaves tak, ze ich zviazes a uzol dvierkami privries vonku a vybavene.
@maranta_leuconeura načo zbytočne odpovedáš keď ani tenisky neperieš....
Tvoje skúsenosti s nepraním nikoho nezaujímajú. Otázka znela inak.
A tá rada ... ďakujem nemám záujem si poškodiť tenisky, šnúrky aj s tesnením dvierok novej sušičky súčasne a nikomu, kto by v budúcnosti čítal túto diskusiu ani takú hlúposť neodporúčam.
@zuzanka.zuzu aj tenisky ?
Moja susicka.ma.uz priamo na bubne taky vystupok.miesto tohoto kosa a asi 4 programy ktore susia bez tocenia bubna.presne na tenisky plysakov klobuky a podobne specialny nazov to asi nema ziadny
Uprimne som to este v zivote nepouzila.
@blunka tenisky periem casto najma moje ale nedav ich do susicky. Citala som ze ich moze rozlepit tak radsej nedavam
@blunka a nie nemam kos..uz som do domacnosti pAr veci kupila co stoja v špajzy dalsiu mi netreba

čoooo 😀 ja som ani nevedela, že niečo také existuje... pekný výraz "kolotočovať" 😉 mne sa tam teda kolotočuje všetko.