Je lepšia práčka značky Samsung alebo LG?
ake mate skusenosti?
Pozitivne/negativne?
@bambulka98765 ja mam lg a ked sme kupovali, v obchodoch nam hovorili, ze lg je mercedes medzi práčkami. Dali sme si poradit, som spokojna
My mame Samsung uz dlhe roky a funguje fajne. Inu by som nechcela. Najma ked sme mali predtym Lg, a ta sa nam az tak nepozdavala, povedali sme si, ze uz do tej znacky nepojdeme.
@bambulka98765 jednoznacne LG, topka medzi práčkami za rozumnú cenu.
LG a celkom spokojnosť
My sme rozmýšľali nad Samsungom a nakoniec sme kúpili LG a absolútna spokojnosť👌
@bambulka98765 ja som mala 2x LG a spokojnost.predtym samsung,nejaka novinka vtedy s diamantovym neviemcim,ale neprala az tak dobre a najma take zvlastne programy.ze bud kratky 37min alebo potom dalsi az 1:20,co sa mi zdalo uz zbytocne dlhe niekedy
Mam uz druhu samsung a inu by som nechcela,mame 2v1. Mam aj pracku bosch a otras,uz ani zadarmo,to sa so samsungom ani porovnat neda. Plus samsung krasne vyperie aj veci od blata,aj cokoladovu zmrzlinu,ma kadejake doplnkove programy
@bambulka98765 nam v obchode povedali ze teraz su pracky na jedno kopyto a mame si vyberat nie podla znacky ale podla funkcii a programov....my sme kupili samsung s addwashom, lebo vzdy nieco zabudnem tak mi prislo prakticke ked mozem prihodit este aj pocas cyklu 😊 ale teda este sme ju nevyskusali, no vyzera kvalitne spracovana a servis ma vraj samsung top keby sa aj pokazila nahodou ale neviem 😂
Na odporúčanie susedy sme sa rozhodli pre LG a zatiaľ!!! (klop klop) som absolútne spokojná. Ale v obchode, keď som sa pýtala, tak mi predajca povedal, že úprimne, jeo svokrovci majú roky rokúce Whirpool (už druhý spotrebič) a žiadny problém. Moja mama detto - od 92. roku má tretiu Whirpoolku, a je úplne spokojná. Opravár práčky povedal môjmu známemu: kúpte si najlacnejšiu.
Programy som tiež veľmi riešila a teraz som zistila, že používam maximálne tri a na sušičke dva :D
My sme vyberali medzi týmito značkami, vyhrala LG. Programy nám vyhovovali, autorizovaný servis majú aj v našom meste a nemusí sem chodiť Samsung technik zo Žiliny či z kade lebo nikto iný to servisovat nemôže. Okrem toho aj známy čo robí opravy práčok hovoril, že čo sa týka servisu je LG lepšie. Pri sušičke zavážilo aj automatické čistenie kondenzátora, lebo však pokaziť sa to môže, ale aspoň to nehodia na našu nedostatočnú údržbu 😁
Tiez mam uz druhu samsung, prva ficala ako hodinky x rokov, az som uz doslova cakala kedy ju porazi, nech si mozem kúpiť novu s modernejsimi funkciami, a ona stale nie a nie. 😂 Každopádne, ked konecne nastal ten den, tak som tiez kupila samsung...
@bambulka98765 lg
Môžem vás poprosiť kto mate Lg ktorý model ste vybrali? Ešte sa chcem opýtať ci sa dá nastaviť samostatné zamykanie. Včera nas opustila ročná Whirlpool a rýchlo potrebujem novú. Jedno elektro ma nejaké zľavy do zajtra tak chcem vybrať tam ďakujem pekne
Zdravím, aj mňa by zaujímalo, či má lg aj "zvýchlený program" či už na 40 C alebo 60 C? Ďakujem pekne.
@katkapalo1 ja by som sla radsej do samsungu. Svagrinej sa lg pokazila po 3mesiacoch,musel k nej prist servisak opravit pracku🙄
@tinnky včera sme boli v obchode vybrať. Núkajú nám taky novší parný model s programom 39 min len všade čítam ze zamykanie je hlučné ale neviem ci naozaj tak veľmi. Co vaša práčka? Je hlučná?
LG mám 14 rokov, švagrinej sa LG pokazila po 17 rokoch - potom kopla taktiež LG. Zatiaľ je spokojná, má ju cca 2 roky. Jedna známa ma tiež LG , fungovala tiež tých 17 -18 rokov. Moja keď odíde, tak určite pôjdem opär do LG.

Určite AEG.