icon

Je lepšia práčka značky Samsung alebo LG?

bambulka98765
5. máj 2023

ake mate skusenosti?
Pozitivne/negativne?

Strana
z2
3009
5. máj 2023

Určite AEG.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
hedviga2
5. máj 2023

@bambulka98765 ja mam lg a ked sme kupovali, v obchodoch nam hovorili, ze lg je mercedes medzi práčkami. Dali sme si poradit, som spokojna

uskrnica
5. máj 2023

My mame Samsung uz dlhe roky a funguje fajne. Inu by som nechcela. Najma ked sme mali predtym Lg, a ta sa nam az tak nepozdavala, povedali sme si, ze uz do tej znacky nepojdeme.

feba8284
5. máj 2023

@bambulka98765 jednoznacne LG, topka medzi práčkami za rozumnú cenu.

vamajka
5. máj 2023

@3009 AEG urcite nie

domka222
5. máj 2023

LG a celkom spokojnosť

gaaaa
5. máj 2023

My sme rozmýšľali nad Samsungom a nakoniec sme kúpili LG a absolútna spokojnosť👌

lienka9
5. máj 2023

@bambulka98765 ja som mala 2x LG a spokojnost.predtym samsung,nejaka novinka vtedy s diamantovym neviemcim,ale neprala az tak dobre a najma take zvlastne programy.ze bud kratky 37min alebo potom dalsi az 1:20,co sa mi zdalo uz zbytocne dlhe niekedy

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
bibyke
5. máj 2023

Mam uz druhu samsung a inu by som nechcela,mame 2v1. Mam aj pracku bosch a otras,uz ani zadarmo,to sa so samsungom ani porovnat neda. Plus samsung krasne vyperie aj veci od blata,aj cokoladovu zmrzlinu,ma kadejake doplnkove programy

bora0123
5. máj 2023

@bambulka98765 nam v obchode povedali ze teraz su pracky na jedno kopyto a mame si vyberat nie podla znacky ale podla funkcii a programov....my sme kupili samsung s addwashom, lebo vzdy nieco zabudnem tak mi prislo prakticke ked mozem prihodit este aj pocas cyklu 😊 ale teda este sme ju nevyskusali, no vyzera kvalitne spracovana a servis ma vraj samsung top keby sa aj pokazila nahodou ale neviem 😂

oblecenie99
5. máj 2023

Na odporúčanie susedy sme sa rozhodli pre LG a zatiaľ!!! (klop klop) som absolútne spokojná. Ale v obchode, keď som sa pýtala, tak mi predajca povedal, že úprimne, jeo svokrovci majú roky rokúce Whirpool (už druhý spotrebič) a žiadny problém. Moja mama detto - od 92. roku má tretiu Whirpoolku, a je úplne spokojná. Opravár práčky povedal môjmu známemu: kúpte si najlacnejšiu.
Programy som tiež veľmi riešila a teraz som zistila, že používam maximálne tri a na sušičke dva :D

phelipe
Odpoveď bola odstránená
tinnky
15. máj 2023

@bora0123 ja mam lg aj pracku aj susicku,som max spokojna, tiež sa dá prihodiť počas cyklu prádlo a viem si všetko nakonfigurovať vrátane otázok zmykania.

nikiki29
15. máj 2023

@3009 AEG určite nie. Máme veľmi zlú skúsenosť.

nikiki29
15. máj 2023

My sme vyberali medzi týmito značkami, vyhrala LG. Programy nám vyhovovali, autorizovaný servis majú aj v našom meste a nemusí sem chodiť Samsung technik zo Žiliny či z kade lebo nikto iný to servisovat nemôže. Okrem toho aj známy čo robí opravy práčok hovoril, že čo sa týka servisu je LG lepšie. Pri sušičke zavážilo aj automatické čistenie kondenzátora, lebo však pokaziť sa to môže, ale aspoň to nehodia na našu nedostatočnú údržbu 😁

river_song
15. máj 2023

Tiez mam uz druhu samsung, prva ficala ako hodinky x rokov, az som uz doslova cakala kedy ju porazi, nech si mozem kúpiť novu s modernejsimi funkciami, a ona stale nie a nie. 😂 Každopádne, ked konecne nastal ten den, tak som tiez kupila samsung...

jamidea
16. máj 2023
katkapalo1
21. máj 2023

Môžem vás poprosiť kto mate Lg ktorý model ste vybrali? Ešte sa chcem opýtať ci sa dá nastaviť samostatné zamykanie. Včera nas opustila ročná Whirlpool a rýchlo potrebujem novú. Jedno elektro ma nejaké zľavy do zajtra tak chcem vybrať tam ďakujem pekne

sunyrose
21. máj 2023

Zdravím, aj mňa by zaujímalo, či má lg aj "zvýchlený program" či už na 40 C alebo 60 C? Ďakujem pekne.

bibyke
21. máj 2023

@katkapalo1 ja by som sla radsej do samsungu. Svagrinej sa lg pokazila po 3mesiacoch,musel k nej prist servisak opravit pracku🙄

bibyke
21. máj 2023

@sunyrose lg neviem,ale samsung má,dokonca vies pridat eco bubble program aj program na silno znecistene pradlo

tinnky
21. máj 2023

@sunyrose ani ma na 40tke vyberie za 36minut ,pouzivM to najčastejšie a vyberie dobre

sunyrose
21. máj 2023

@tinnky Ďakujem pekne. A je skrátený program aj pri 60 C? Ďakujem pekne.

sunyrose
21. máj 2023

@bibyke Ďakujem pekne.

tinnky
21. máj 2023

@sunyrose áno je,čo je super,ze dáte skrátený program a viete si pri nom nastaviť aj teplotu aj otáčky zmykania

katkapalo1
22. máj 2023

@tinnky včera sme boli v obchode vybrať. Núkajú nám taky novší parný model s programom 39 min len všade čítam ze zamykanie je hlučné ale neviem ci naozaj tak veľmi. Co vaša práčka? Je hlučná?

slovakboy
22. máj 2023

@hedviga2 nedávajte na rady predavačov. Vždy vychvaluju tú značku, ktiry díler im akurát za to zaplatil.

erikab82
22. máj 2023

LG mám 14 rokov, švagrinej sa LG pokazila po 17 rokoch - potom kopla taktiež LG. Zatiaľ je spokojná, má ju cca 2 roky. Jedna známa ma tiež LG , fungovala tiež tých 17 -18 rokov. Moja keď odíde, tak určite pôjdem opär do LG.

Strana
z2