Koľko obliečok prať naraz pri kapacite 6,5 kg?
Ahojte, koľko obliečok dávate naraz do práčky? Bubon má kapacitu 6,5kg. Nechcem ju prepchať ale zase ani neprať zbytočne málo naraz. Iné prádlo sa mi zdá v pohode odhadnúť, ale obliečky sú také načuchrané 😅
z dvoch posteli
@viestta čiže 2 paplóny, 2 vankúše, 2 plachty resp. dvojplachta?
zavii aj od gramaze, ale hod to na vahu, uvidis. Ja davam plachty osobitne, ale je mam vysokogramazove a k oblieckam este nieco prihodim
zavii aj od gramaze, ale hod to na vahu, uvidis. Ja davam plachty osobitne, ale je mam vysokogramazove a k oblieckam este nieco prihodim
@viestta ďakujem. My máme ľahké, bavlnené. Dokopy to určite nie je tých 6,5kg, ale na pohľad je práčka hrozne plná, to ma zneisťuje.
Ja periem.obidve naraz, ale bez plachty.
Obe naraz, ale plachty osobitne
Ja periem 2 plachty, 2 paplóny a 2 podušky plus 2 malé 40x40. Čiže komplet manželská. Ale ak periem dcére, dám len 1 paplon, 1 poduška, 1 plachta a 2 malé vankúšiky.. neriešim ci je to veľa ci malo. Hodí sa to farebne to je pre mňa priorita.
Velka plachta, 2 paplony, 6 vankusov. Pracka na 7kg.
Ja dám aj z troch štyroch posteli v pohode sa zmestí a keď mám len dve kľudne tam pridám aj ďalšie prádlo iste vždy perím plnú práčku
Ja davam 2 obliecky,2 vankuse a zvyknem prihodit k tomu 2 osusky alebo 3 uteraky. Plachty periem zvlast. Vsimla som si,ze ak dam plachtu aj s oblieckami,tak vytahujem take zatuchnutejsie akoby ich horsie opralo.
Ja davam 2 obliecky,2 vankuse a zvyknem prihodit k tomu 2 osusky alebo 3 uteraky. Plachty periem zvlast. Vsimla som si,ze ak dam plachtu aj s oblieckami,tak vytahujem take zatuchnutejsie akoby ich horsie opralo.
@marca12 tiež periem plachty zvlášť.Ja periem manželskú posteľ, 2 malé podusky a ešte prihodíme uteráky.To sa len zdá, že je toho veľa určite to je vahovo menej ako, keď peries malé veci
Pračka na 7kg a dávam 2 vankúše, 2 paplóny a 2 malé vankúše...plachty periem zvlášť, nakolko obliecky mám farebné a plachty biele.
Periem.obe naraz a doplnim este uteraky pyzama. Hocico farebne. Plachty zvlast
Nikdy som nevazila pradlo. Dam kolko sa zmesti a aby tam bola este vola a nebolo to narvane. Takych 80% nech je plna. Ved si skus kolko sa tam zmesti.ppdla mna tak 2obliecky 1velka alebo 2male plachty,a vankuse.
Ja obliečky poskladam, keď dávam do práčky. Viac sa zmestí.
Ja 2 vankuse a navlecky,ale plachty zvlast.
Do bubna ak das ruku,je to ok..taka pomocka... moze byt plny, horsie vraj tocit poloprazdny, vysvetloval nejaky servisak ,kvoli rozlozeniu pradla a loziskam ci co...
Nepamatam.
Ja mam 9kg pračku a teda periem len obliečky z manželskej postele (bez plachty) ... Keď dam aj plachtu zvykne mi to nevyžmýkať a musím to potom rozdeliť.

z dvoch posteli