icon

Koľko trvá umyť dvojité okno so žalúziami?

23. apr 2025

Dobrý deň, koľko vám trvá umyť jedno “dvoj okno” aj so žalúziami, rámami a parapetnou vonkajškou aj vnútornou ? Koľko by ste zaplatili za umytie 1 okna ? 🙂

kajusinka
23. apr 2025

Mne to trvá už rok. Asi by som mala niekomu zaplatiť... Tak sa aspoň možno dozviem, koľko si mám prichystať 😄

stastnamamulka
23. apr 2025

Tipujem tak 20minút🤔 ja dávam ešte dole sieťky ,ktoré vysprchujem ,čiže ešte plus mínus 10min k tomu

vikusjk
23. apr 2025

Tak akoze ja umyvam svoje dvakrat do roka, cize hlavne vonkajsia parapeta ma nazbieraneho toho dost 😅 ale minule mi doplo, ze existuju stierky a to je vam taka paradna vec 😀 (hej viem, objavila som ameriku :D ) inak pouzivam na odsatie vody karcher, co tiez dost skracuje cas. Ja mam jedno okno tak za pol hodku s tym, ze aj sietku si vyutieram z oboch stran. Klasicke bytovkove okno, jedno kridlo trochu sirsie, druhe take uzsie.

bolarazjedna
23. apr 2025

No mne to trvá cca 2 hodiny, upratovačka mi za ten čas umyje aj 4 okná. A za jedno 2okno sau nás platí 7-8eur tuším, a za sieťku 1-2 eura navyše

viestta
23. apr 2025

Dvojdielne tak 20 minut aj so zaluziami (nikdy som neumyvala kazdu lamelu osobitne). Ked mam zachvat dokonalosti a vytiahnem aj parny cistic, tak pol hodina, lebo potom vyhanam spiny aj z takych zakuti, kde bezne nie.

miriamzba
23. apr 2025

Umyvam okná raz mesačne, jedno okno na kompletku vč. sietky do 20 min, najviac ma zdrzia práve tie žalúzie.

deti95060810
23. apr 2025

15 min.
10e

zuzkaa1991
23. apr 2025

Kedze som tehu tak tentokrát som dala umyt okna ale mam rodinný dom vonkajšie žalúzie okna trvania (dvojkrídlové) cca 30 40min zvladnem najviac ma trapoa žalúzie ookna su rychlo umyte uz do 10min

petrahl
23. apr 2025
@miriamzba

Umyvam okná raz mesačne, jedno okno na kompletku vč. sietky do 20 min, najviac ma zdrzia práve tie žalúzie.

@miriamzba raz mesačne? 😅 to nemáš iné záľuby? 😅

tairyx
23. apr 2025

Ja mám iba balkónové okná, a teda umutie jedného so žalúziami, s parapetami, bez sieťok mi trvá priližne 45minút, klasicky. Neviem koľko by som bola ochotná za to zaplatiť, a ani neviem koľko by som si pýtala (neriešila som také nikdy a zrejme ani nebudem, ktovie)

miriamzba
23. apr 2025
@petrahl

@miriamzba raz mesačne? 😅 to nemáš iné záľuby? 😅

@petrahl mám aj iné 😉

chichua
23. apr 2025

No mne určite dlhšie ako sa tu píše.hl.zaluzie,tie dávame dole a sprchujeme vo vani

trgypadl
23. apr 2025

45 min

rozculena
23. apr 2025

netuším,nestopovala som si to nikdy.
Za 3okno som pred 2 rokmi platila 15,-

timea301196
23. apr 2025

Celý deň… :D ráno vystriekam vonkajšie žalúzie vapkou. Kým sú zatvorené umývam dnu. Potom keď doumývam vytiahnem žalúzie a vystriekam ich vapkou vonku plus sieťky. Keď to uschne začnem umývať sklá. Ale to umývam postupne keď už nepáli na ne slnko aby neboli čmuhy. Mam 3 malé okna. 5 veľkých a 2hska 🤣
Umyvam každý mesiac okrem tímy ked je u nas sneh to sa nedá. (Mám rada čisté sklo)

autor
24. apr 2025

Mne to trvá aj hodinu a pol, a neviem či som teda ja taká pomalá 😃 ale tie žalúzie mi vždy záberu najviac času aj pol hodinu

vanilkovazmrzka
24. apr 2025

Nenavidim to umyvat. Ale som skrob a nikomu za to platit nebudem a radsej sa 2x za rok prekonam 😂 za pol hodinku priblizne dam jedno okno komplet, zaluzie utieram naraz cele, ne po jednej lamele

tamtamka26
28. apr 2025

no ja som umývala akurát v sobotu, ale určite aj hodinu som sa s tým babrala. zaluzie sa snažím dôkladne umyť, potom aj do sucha utrieť. a všetky tie špáry v ráme prebehnem s handrou natiahnutou na noži 😀

mk1111111111
29. apr 2025

Neznasam umyvat vnutorne zaluzie 😁 okna bez problemov, kedykolvek. Ale, ked umyvame, tak tiez cca 15 min.trva 1 okno, ale v tandeme s muzom, cize 30 min okno so zaluzkou vnutornou.