Ktoré z vás nežehlia a prečo?
Ahojte dievčatá. Obraciam sa asi k “obyčajnému” ľudu . Hneď na začiatok , otázka sa netýka vrcholových manažériek manažérov prezidentov atd . Sme obyčajná rodina . Priemerná vrstva nič extra ja na rodicaku muž pracovník sbs dcéra roka a pól. A ja vôbec ale že vôbec nežehlím. Ani pred narodením dcéry som nežehlia. Prádlo vyberiem z pračky nárovnam a vyvesím. Dnes mi suseda vynadala pri debate o zehlickach ako je možné že si dovolím nežehlit. Samozrejme ak muž ide na firemnú akciu oblečenie ožehlené . Inak mi to príde zbytočne . Ďakujem za každý názor
bábätku som žehlila asi do roka, teraz len mužovi košele
Nezehlim nič, odkedy muž prestal nosiť uniformu. Oblečenie sa vyrovná aj na susiaku alebo v sušičke.
Nezehlim, škoda času 😉
A co je susedu do toho?
Ja som zehlenie brala ako relax roky. Bavilo ma to. Dnes mam 2 male deti, pracujem na plny uvazok a zehlicku som vytiahla vcera asi po roku, lebo deti mali nejaku akciu a potrebovala som prezehlit bluzku a koselu...
Mam deti s refluxom, takze boli prezliekane aj 10krat denne... vsak by som sa zblaznila. Kvalitna susicka, neprepchavat, vybrat este teple...
Ze ako si dovolujes nezehli!🤣🤣🤣🤣🤣 Nia ani ja nezehlim. Max 1x do mesiaca bluzku- ked chcem byt za kocku. Max pouzijem sprej z DM.
@jaass Tak a ako to robis ? Lebo ja mam novu pracku samsung aj susicku. A veci dokrkvane 😨
@mclissa a na akom programe susis? Lebo ja som skusala aj dat menej pradla .. No ziadna pomoc vsetko dokrcene
Mame tvrdu vodu, nemame susicku, nepouzivam avivaz, takze niektore veci zehlit proste musim.
Taka tkana viskoza, lanove nohavice. Ako toto nezehlit, netusim.
sikovna zena nema problem s ozehlenim par veci a sklbi tuto cinnost s pozeranim oblubenych telenoviel, ked ich chlap sa venuje deturencom pri uceni, alebo hrani napriklad 😁
@mclissa a teda vyuzivas susicku aj v lete ked sa da susit vonku na susiaku?
Nezehlim....
Ale mám iný problém, moja práčka začala krcit prádlo, neprepchavam ju, dávam ten istý prášok, tak neviem ..sušička nevystrie tiez
@egonsk a dobre si to napisal, presne tak to je :DDD
taktiez si myslim, ze zehlenie je uz v dnesnej dobe prezitok. 😉 mna to nebavi, v zivote ma to ani nebavilo, nemam k tomu vztah 😀 skor si kupujem oblecenie z takych materialov, ktore netreba zehlit a mam pokoj 😀 zehlicku vytiahnem ozaj len prilezitostne, ked treba daku koselu na oslavu prezehlit alebo nieco 😀 inak absolutne.
@reddflowerlife stale pouzivam program wardrobe dry na bavlnene veci, mikiny atd., uteraky, jeansy, sensitive, outdoor mam zvlast. Ano kosele susim stale v susicke aj v lete koli zehleniu. Mne sa teda nechce zehlit 15 kosiel tyzdenne 😂
Inak hej vyvesim von. Akurat tesne pred ususenim hodim do susicky dam na 10 min refresh a je “ozehlene” 😂
Nezehlim vobec
Susedu do toho nič, ale neviem si predstaviť chodiť v nepozehlenych tričkách. Ani ja. Ani dieťa Ani muž.
Tie čo nemáte žehličky, nemáte ani jedinú košeľu, šaty? Všetko tričká a rifle, či legíny?
Muž košeľu?
Aj keby som neviem ako pekne prádlo poskladali a odložila, vidím ze je to nepozehlene
@reddflowerlife hej, nerozumiem. Ale aj svagrina tvrdi, ze nezehli, ale oni su vsetci trickovi.
Ja ked mam tieto platene veci, napriklad takemu babatku vacsiemu uz bodycka naozaj nezehlim, ale ked ma nohavice z viskozy, lanu alebo dake volaniky, tak to vyzera uzasne pokrkvane...🤔. Ja neviem, ci daco robim zle alebo co...ale tvrda voda a avivaz nepouzivam. Ked ju dam obcas na muzove tricka, tak ked to preschne na susiaku vonku za hodinu v lete, tak ak hned poskladam, tak dobre.
@mclissa No ja mám take programy že bavlna , jemne, uteráky a podobne. Tak teda neviem aaký program zvoliť aby som nemala dokrčené veci
@mclissa nechce sa mi veriť ze je potom košeľa rovna. Vieš aj poslať fotku neveriacemu Tomasovi? Lebo ak toto naozaj funguje ešte dnes objednávam susicku (aj keď prádlo u nás vyschne za pol dna)
@nevenka Ja avivaz nepouzivam ked davam veci do susicky, ale je to jedno veci pokrkvané tak či tak. ajedine čo sa dá zvladnuť sú teplaky a kraťasy teplakove take veci nemam pokrcene.. inak vsetko
@simona20201309 no ja mám všetko dokrkvane zo sušičky aj tak žehlim.. Mne to pomohlo len kvoli rychlemu suseniu nech nemusim vesat
@reddflowerlife neviem, ja mam najvyssiu radu od Samsungu a teda neviem, muz daval zatial susit postelne obliecky, boli dokrcene, ale jedny viac a druhe menej. To bude aj materialom. Ked tam budem byvat, tak budem skusat.
@reddflowerlife nemas vysvetlenie k susicke? Lebo ja mam napisane aky program na co pouzit.
@simona20201309 poslem ked budem vyberat kosele.
ja. (
samozrejme kebyze nosime kosele a obleky, tak musim. kupujem oblecko ktore staci dat na vesiak .....

@reddflowerlife vytrasieš ho pred sušením v sušičke? Mne to poradili tu, zvykla som len prehodiť. Dosť to pomohlo, že to nie je pokrčené, ale stále to nevyzerá ani ako vyžehlené

Nezehlim 🙂