Ktoré z vás nežehlia a prečo?
Ahojte dievčatá. Obraciam sa asi k “obyčajnému” ľudu . Hneď na začiatok , otázka sa netýka vrcholových manažériek manažérov prezidentov atd . Sme obyčajná rodina . Priemerná vrstva nič extra ja na rodicaku muž pracovník sbs dcéra roka a pól. A ja vôbec ale že vôbec nežehlím. Ani pred narodením dcéry som nežehlia. Prádlo vyberiem z pračky nárovnam a vyvesím. Dnes mi suseda vynadala pri debate o zehlickach ako je možné že si dovolím nežehlit. Samozrejme ak muž ide na firemnú akciu oblečenie ožehlené . Inak mi to príde zbytočne . Ďakujem za každý názor
Nezehlim, len fakt nevyhnutné, vykrcene veci. Deťom som zehlila do 3 mesiacov. Neznášam žehlenie. Ale švagriná je opačný extrém, žehli ešte aj ponožky 😊
@simona20201309 mozem dat z roboty teraz ale kosela ma uz 7 hodin za sebou 😂😂😂
Tiez neviem, co robim v zivote zle, ale este sa mi nestalo ani raz, ze by som zo susicky vytiahla oblecenie, ktore by vyzeralo tak, ako vyzehlene.
A inak zehlim teda len ked potrebujem. Nikdy nie vela veci naraz, ale podla potreby, napr. vytiahnem tricko/koselu zo skrine, ktore si chcem prave obliect, vidim, ze je pokrcene, tak rychlo prejdem zehlickou. Zaberie mi to tak max 3 minuty.
Nezehlim. Nikdy som nezehlila ci už sebe, mužovi, dieťaťu... Mam tu naparovaciu žehličku ci ako sa vola a keď treba košeľu pre žehliť, to urobím ale to je tak všetko.
Nezehlim, iba muzovi kosele ked ide na stretnutie. Na pracke mam program so zehlickou (aby sa nepokrcilo) s pouzivam iba ten. Vsetko je rovne…
Ja žehlím naozaj minimálne. Naozaj iba ak náhodou niekto ide obliecť košeľu, ktorú žehliť treba.
A milujem ľan, ľanové košele, šaty, nohavice, závesy a navliečky a vôbec ich nežehlím, a milujem ich tak krásne pokrčené 😘 Nežehlím ani posteľné prádlo, ani uteráky....
Nezehlim a nevesiam nič od roku 2010
@kengurica lan je krasne pokrceny?
Tak toto vysvetluje asi nase rozne naroky na dobre vyzerajuce oblecenie a sme doma.
Pre niekoho je pradlo mozno pokrcene ako "krave z pysku", pre niekoho je to krasne pokrcene a niekto to povazuje za "ako vyzehlene".
A tymto upozornujem, ze neutocim, len popisujem stav veci. Ze kazdy to ma asi inak.
@reddflowerlife aj my mame Samsung 🙄 a som velmi spokojná 🙏
ja žehličku vlastním, ale prisahám, že netuším kde sa vlastne nachádza, čo vlastne asi vypovedá dosť o odpovedi na tvoju otázku 😅
Ja len priebežne čo treba, keď sa nazbiera pár kúskov 3-5 kosele, obliecky🙃
Zehlim len kosele muzovi do roboty a utierky, inak nic
Nežehlím, nechce sa mi ...
Ja ani neupratujem, nieto ešte žehliť 🤣
Nemám ani žehličku.
Ja som pred narodenim dcérky prezehlila všetko ale to bolo tím že som bola doma kvôli kovidu anemohla som.chodit ani do roboti ani do skoli lebo som zruskom nevládla dýchať a ku koncu som mala potom mierne zdravotné problemy
A teraz už mesiac zehlim ale preto že ma to baví a oddýchnem so pritom ale dcérka auz má 3 roky
Ja som zase zacala. Ale kvoli hygiene. A to vyberam pradlo zo susicky. Zehlim vsetko, ponozky, spodne pradlo, obliecky. Vsetko. Kazdeho vec. Mam pocit ze vona cistoty sa tym prezehlenim akoby zakonzervuje v obleceni az kym ho zase nevytiahnem. 😊
Ja zehlim okrem ponoziek, podprseniek, veci na šport a handier na čistenie všetko 🙈, pretože sa mi páči vyzehlene prádlo a je to pre mňa relax... ale teda je mi určite suma fuk kto zehli a kto nie a už vôbec niečo také ze by som za to niekomu vynadala....ale chcela by som vedieť ako ti vynadala
Ja teda žehlím ale iba veci, ktoré sa fakt musia. Sem tam nejaká košeľa, blúzka alebo také krčivé veci. Poznala som ženu, ktorá žehlila aj podprsenky a rifle a to už mi ostával rozum stáť. Čo sa dá tak pekne vyvesím a potom to hneď poskladám a aj obliečky, nieže náhadzať do koša a potom nechať tak, to sa pokrčí.
Ja nezehlim vôbec, nemám ani žehliacu dosku, raz za polrok dačo prezehlim v kuchyni na stole 😃
Mám veľkú výhodu, že ten môj zbožňuje skladanie suchého prádla. Rukami ho vyhladí a vyskladá tak, že ani žehličku netreba.😉Žehlím iba zopár ľahučkých letných kúskov, inak by vyzerali ako keby ich krafky požuli.😁
Ja žehlím len oblečenie, ktoré nedávam do sušičky - to pekné do práce alebo školy, lebo sušička ich rýchlejšie zničí. Viem že niektoré píšu, že im sušička neničí veci, no my máme už druhú a v obidvoch rýchlo vyťahá farby na oblečení na doma, popuká potlače. A mne sa nepáči, keď sú veci dokrčené zo sušiaka, alebo tam vidieť ten zhyb, kde boli prevesené, ale mám parný generátor a s ním to ide jedna radosť a "pozriem" si pri tom jeden diel Downton Abbey 🙂
Žehlím len elegantné košele a to čo evidentne treba.. obyčajné tričká do roboty, rifle, mikiny, posteľné a uteráky nie. Ozaj to stačí len pekne povešať...
Nežehlím. Veci hneď vyvesim poskladam a hla sú v pohode. Ak samozrejme niekam ideme na oslavu alebo tak je to ožehlené. Synom som žehlila možno tak týždeň po narodení. Ak sa vyskytne niečo čo zozula ťava ožehlim ale nebudem nad tým stať každý bozi deň.
nezehlim. len raz za cas ked treba muzovi koselu.
@cookie29 JOJ nie , to nebolo že dobrý den vy akože nezehlite ? Proste debata vo výťahu oficiálna aké máme teplo aká bola búrka a potom došlo do reči že bola reklamovať svoju žehličku v nay elektoeodm a už to išlo
to je jedno v akom kontexte, ale susedu nic nie je do toho ci zehlis alebo nie 🙂

Nezehlim iba v lete pár šiat a košieľ.Moja mama tiež nezehlila iba nutné, jej sestra žehlila aj ponožky, uteráky všetko.Doska bola vždy v obývačke🙂