Ktoré z vás nežehlia a prečo?
Ahojte dievčatá. Obraciam sa asi k “obyčajnému” ľudu . Hneď na začiatok , otázka sa netýka vrcholových manažériek manažérov prezidentov atd . Sme obyčajná rodina . Priemerná vrstva nič extra ja na rodicaku muž pracovník sbs dcéra roka a pól. A ja vôbec ale že vôbec nežehlím. Ani pred narodením dcéry som nežehlia. Prádlo vyberiem z pračky nárovnam a vyvesím. Dnes mi suseda vynadala pri debate o zehlickach ako je možné že si dovolím nežehlit. Samozrejme ak muž ide na firemnú akciu oblečenie ožehlené . Inak mi to príde zbytočne . Ďakujem za každý názor
Ja žehlím, ale nie úplne všetko. Viem, že jedna moja známa tiež nežehlí. Je to úplne v poriadku, ako si to nastavíš ty.
@katkaseiner vies o, toto nie je celkom pravda, je to pokrcene inak, ako po prani. Napriklad, ked vystupi z auta, tak nema golier a rukavy zhuzvane ako vyplute po prezuvavcovi, ked si to predtym vyzehlila. Darmo. Je to vidiet, ze to zehlene bolo.
Asi som postihnuta, neviem co, ale ja žehlím takmer vsetko..okrem funkčneho termoprádla na sport a ponožiek. Baví mna to. Velmi
.
@nevenka presne tak, velmi vidno, ze to nebolo ozehlene, darmo si niekto mysli, ze nie
Zehlit netreba vsetko, ale niektore materialy jednoducho treba prezehlit, aj ked zehlenie nemam rada
nežehlím nič okrem obrusov
Ja mam muza manazera (ale v IT, takze on chodi do roboty v rifliach :D) a ja ak nie som na doma s detmi, tiez mam manazersku poziciu a nezehlim 🤷🏼♀️ zehlila som detom, ked boli babatka. Teraz teple zo susicky zavesim do satnika a hotovo. Su veci, kt ale treba vyzehlit ako kosele, niektore bluzky alebo saty aj v lete niektore saty, elegantne nohavice na puky…Takze vo vseobecnosti nezehlim, ale ked nieco naozaj treba, tak pred pouzitim vytiahnem zehlicku.
Kym som nemala susicku, tak som zehlila postelne pradlo, ale teraz nemusim huraaa.
Ahoj ani ja nezehlim iba kosele
Odkedy mam susicku zehlim 3x do roka muzovu koselu.na velku noc na hody a na vianoce.. a ked sa malo narodit babo tak som jej 1x prezehlila vybavu potom uz nie..
Ja nezehlim. Neznášam žehlenie.
@milanemila ja nezehlim všetko krásne ukladám pred použitím pozehlim ak je treba hlavne dcére
Zehlim len občas,to čo treba.Ked už je niečo ozaj pokrčené
Malej dcérke som zehlilla prvé týždne a chcela som minimálne do roka no akosi ani nestíham 🤔tak dávam neozehlene 🙈 hanba mi

Ja mam 2 zehlicky a vobec to neznamena ze zehlim....
(jednu mam po nebohej svokre).
Pozri, povedz susede ze az by si mala dietatko s nejakou alergiou (roztoce napr) tak by si zehlila všetko. Ja fakt nechapem naco sa ludia staraju do druhych...
Ja zehlim len košele - nie, nenosime ich vobec denne. A aj tak mam skusenost ze ked vylezieme z auta, aj tak je muz dokrceny ze by dom mohla zacat zehlit zas...