icon

Ktorý prací prášok alebo gél je najlepší a má sviežu vôňu?

12. sep 2025

Ahojte, poradte mi prosim dobry prasok na pranie alebo gel… nieco svieze idealne na postelne oradlo. Doteraz som pouzivala vselijake parfumy do prania od vnavy domov a pod znaciek. Ale uz mi to nevonia a prode mi to tazke. Hladam nieco vyslovene svieze prijemne

kavasmliekom
12. sep 2025

@anonym_autor prášok alebo gél savo.

done
12. sep 2025

@anonym_autor mne sa páči Tandil, prádlo pekne vonia.

cukroska
12. sep 2025

@anonym_autor Ja viac ako dvadsať rokov Persil a Silan a teraz Cocollino a som spokojná. Nemenim.Ake vyskúšala som kadečo. Celkovo výber Avivaze je veľmi dobrý čo krásne sviežo vonia prádlo po nich.

rloksinska
12. sep 2025
@done

@anonym_autor mne sa páči Tandil, prádlo pekne vonia.

@done Kde ho kupujete? Aká je cena?

slavomira236
12. sep 2025

@anonym_autor savo jarna sviezost

saxana000
12. sep 2025

Savo jednoznacne

done
12. sep 2025
@rloksinska

@done Kde ho kupujete? Aká je cena?

@rloksinska predávajú ho v Hoferi v Rakúsku a v Nemecku 4,40 euro za 2,2 litra gelu

autor
12. sep 2025

Dakujem za vsetky odporucania, vyskusam najprv to savo a ak nesadne skusim aj ostatne vase tipy

anonym_d5cdc6
13. sep 2025

@anonym_autor ja pouzivam klasicky prasok ktory az tak nevonia, zacni pridavat sanytó do prani, dezinfikuje a zaroven to krasne prevonia veci

ika02
13. sep 2025

Ahoj, Persil gél s levanduľovou vôňou je podľa mňa najlepší a bielizeň krásne vonia.

yvanielka
13. sep 2025

Ja mám obľúbenú túto kombináciu, je svieža

anonym_23480e
13. sep 2025

prasok pouzivam ariel (vyhodne velke 6kg balenie, kupujem na alze), pouzivam uz len prasok - vyperie ovela lepsie ako gel a nezanasa sa mi pracka a na vonu bielizne pouzivam vonu do susicky a toto.
podla mna ziadny prasok neprevonia pradlo. (avivaz nepouzivam vobec)

biglovemom
13. sep 2025

Priatel pouziva len Ariel prasok tusim zelena krabica . Ziadna avivaz.a presne ako pises tak sviezo mu vonia pradlo.
Ja milujem fialovy a modry Lenor .roky rokuce ho pouzivam.aj byt prevonia😅

mima73
13. sep 2025

Ja som aktuálne vyradila aviváž zo svojho prania a nahradila som ho Sanytolom do prania plus prací gél Ariel a zatiaľ som veľmi spokojná.Nieje to síce žiadna silná vôňa,ale prádlo má príjemnú sviežu vôňu,čo mne osobne vyhovuje 😊

rozculena
13. sep 2025

Lidlácky gel Formil Marseille

nelka09
6. okt 2025
@anonym_23480e

prasok pouzivam ariel (vyhodne velke 6kg balenie, kupujem na alze), pouzivam uz len prasok - vyperie ovela lepsie ako gel a nezanasa sa mi pracka a na vonu bielizne pouzivam vonu do susicky a toto.
podla mna ziadny prasok neprevonia pradlo. (avivaz nepouzivam vobec)

@anonym_23480e zdravím, môžem sa opýtať ako to používate? Používate len prášok na pranie a do susicky tu loptičku s vôňou? Správne som pochopila?

pasomnica
6. okt 2025

Ja mám najradšej Ariel gél kde sú na obrázku hory, neviem jak sa volá, to mi príde taká svieža vôňa

anonym_23480e
7. okt 2025
@nelka09

@anonym_23480e zdravím, môžem sa opýtať ako to používate? Používate len prášok na pranie a do susicky tu loptičku s vôňou? Správne som pochopila?

@nelka09 ano. Na pranie len nasypem prasok, a potom do susicky tuto loptu s vonou.