Ktorý prací prášok alebo gél je najlepší a má sviežu vôňu?
Ahojte, poradte mi prosim dobry prasok na pranie alebo gel… nieco svieze idealne na postelne oradlo. Doteraz som pouzivala vselijake parfumy do prania od vnavy domov a pod znaciek. Ale uz mi to nevonia a prode mi to tazke. Hladam nieco vyslovene svieze prijemne
@anonym_autor mne sa páči Tandil, prádlo pekne vonia.
@anonym_autor Ja viac ako dvadsať rokov Persil a Silan a teraz Cocollino a som spokojná. Nemenim.Ake vyskúšala som kadečo. Celkovo výber Avivaze je veľmi dobrý čo krásne sviežo vonia prádlo po nich.
@anonym_autor mne sa páči Tandil, prádlo pekne vonia.
@done Kde ho kupujete? Aká je cena?
@anonym_autor savo jarna sviezost
Savo jednoznacne
@done Kde ho kupujete? Aká je cena?
@rloksinska predávajú ho v Hoferi v Rakúsku a v Nemecku 4,40 euro za 2,2 litra gelu
Dakujem za vsetky odporucania, vyskusam najprv to savo a ak nesadne skusim aj ostatne vase tipy
@anonym_autor ja pouzivam klasicky prasok ktory az tak nevonia, zacni pridavat sanytó do prani, dezinfikuje a zaroven to krasne prevonia veci
Ahoj, Persil gél s levanduľovou vôňou je podľa mňa najlepší a bielizeň krásne vonia.
Priatel pouziva len Ariel prasok tusim zelena krabica . Ziadna avivaz.a presne ako pises tak sviezo mu vonia pradlo.
Ja milujem fialovy a modry Lenor .roky rokuce ho pouzivam.aj byt prevonia😅
Ja som aktuálne vyradila aviváž zo svojho prania a nahradila som ho Sanytolom do prania plus prací gél Ariel a zatiaľ som veľmi spokojná.Nieje to síce žiadna silná vôňa,ale prádlo má príjemnú sviežu vôňu,čo mne osobne vyhovuje 😊
Lidlácky gel Formil Marseille
prasok pouzivam ariel (vyhodne velke 6kg balenie, kupujem na alze), pouzivam uz len prasok - vyperie ovela lepsie ako gel a nezanasa sa mi pracka a na vonu bielizne pouzivam vonu do susicky a toto.
podla mna ziadny prasok neprevonia pradlo. (avivaz nepouzivam vobec)
@anonym_23480e zdravím, môžem sa opýtať ako to používate? Používate len prášok na pranie a do susicky tu loptičku s vôňou? Správne som pochopila?
Ja mám najradšej Ariel gél kde sú na obrázku hory, neviem jak sa volá, to mi príde taká svieža vôňa
@anonym_23480e zdravím, môžem sa opýtať ako to používate? Používate len prášok na pranie a do susicky tu loptičku s vôňou? Správne som pochopila?
@nelka09 ano. Na pranie len nasypem prasok, a potom do susicky tuto loptu s vonou.

@anonym_autor prášok alebo gél savo.