Mám kúpiť práčku alebo práčku so sušičkou?
Už asi týždeň surfujem po nete a hľadám, čo by bolo vhodné. Doteraz som sušičku nemala a momentálne nemám miesto na oboje. Neviem, či sa vôbec oplatí kupovať 2 v 1. Alebo radšej len čisto práčku. Čakáme bábätko, tak som rozmýšľala, že by sa zišla aj taká so sušičkou. Ak by ste mi vedeli poradiť... Neplánujem to kúpiť za vysokú cenu. Max okolo 500€. Čisto práčku aj za menej. Som zástanca toho, že tak isto po čase odíde ako lacnejšia, tak aj drahšia. Alebo akú funkciu by mala určite mať novšia pračka?
@zuzzuzi909 Ano, je to ako peeling. Ked mam makky uterak, mam pocit, ze ho niekto uz pouzil 😅🤦♀️.Milujem ciste uteraky, u nas su 1/2 pracky vzdy uteraky 😀.
@mius86 my sme menili skrinku a dali na ine miesto aby sa vosla pracka a susicka vedla
@zuzuliennka1 je fakt, ze to cele trva dlhsie, ten proces, ale ked nie je priestor, tak proste je lepsie mat aspon dva v jednom ako ziadnu 🙂
@sanssa jasne ze lepsie ako nic, ale treba sa pripravit na to, ze to spotrebuva ovela viac elektriny, nikdy to nevysusi tak dobre ako samostatna susicka a ked sa pokazi, tak nemas ani pracku ani susicku.
a moze sa tam susit ovela menej pradla, nez sa realne vyperie
a ak to ani neplanuje za vysoku cenu - teda chce nieco lacne a je vyssia sanca, ze sa to pokazi. naklady na opravu mozu velmi lahko presiahnut celu nakupnu cenu spotrebica
@zuzuliennka1 to, že si kúpi nejaký lacnejší spotrebič neznamená hneď automaticky, že je vyššia šanca, že sa pokazí, neraz som sa už presvedčila o tom, že také tie cenovo dostupnejšie vydržia aj oveľa viacej ako známe drahé značky 😉
@mius86
Urcite nie spolu...
Ak je pracka so susickou. Tak po vyprati tonevysusi cele mnoztvo vypratej bielizne.. co je nevyhoda
Pri 2 dietatu som susicku nemala a to my nali grcal a mala som neskutocne vela veci spinavych z toho
Pri druhom uz susicku mam..na BALKONE.. taku mensiu. Lacnejsiu..ale vyuzivala skm ju max ked bol maly babatko
Teraz susicku nepozuivam skoro vobec ,nakolko mnohe veci sa do susisky davat nemozu. Znicila mi mnozstvo farebneho oblecenie aj ked som to dala na jemnejsi stupen susenia
Tak neviem cu je to lacnou susickou a znackou alebo kde je problem ,pretoze pre kupou susicky sme sa pytala kadekoho a vsetci sa cudovali ze v 21stor este nemam susicku
Poznam domacnosti kde do susicky davaju aj odmosit deky a oblexenie atd..a nedaju na nu dopustit
Tak neviem ci je to naozaj znackou alebo som ja stara skora a neviem tomu prist na kozu
Muz susicku absolutne odmieta...
Momentalme susicky pozivam napr na muzove kosele na kratky program. Lepsie sa potom zehlia
Na svetle detske oblecenie, na uteraky a postelne
Samozrejme v zime je viax vyuzivana
Takze za mna susicka doma ano,uplne byt bez nej pri 2 malycn detoch , to nie..
ale sla by som do lepsej znacky ako AEG alebo LG
A take ze vybwriem zo susicky a nemusim zehlit, nepoznam.. jednoducho zehlim aj tak
A este vyhoda samostatnej susicky je ze do 1 susicky dam aj 2 aj 3 pracky a susim na dlhsom programe naraz..
@mius86 my mame 2v1, sice len polroka ale vyhovuje mi uplne. Cenovo bola asi taka zlata stredna cesta,znacka LG. Samozrejme mame aj predlzenu zaruku.
@denithestrange1993 predlzena zaruka je dobra vec. My mame Philco a davali sme tiez, je to dobre mat na vsetky take drahsie spotrebice a vies aspon, ze keby nieco sa stane, tak to vybavis jedna radost.
@zuzuliennka1 je fakt, ze ked sa nieco stane, tak nemas ani jedno ani druhe, ale ty si vies v obchodoch uz priplatit za okamzitu vymenu alebo nieco podobne, prave pre takyto pripad aby si nezostala bez. Co sa tyka tych cien, tak nemyslim si, ze pri lacnejsich je vacsia pravdepodobnost, ze nieco odide, z mojej skusenosti ti mozem povedat, ze aj drahy spotrebic dokaze zacat strajkovat velice rychlo.
My máme práčku so sušičkou. Po sušení mi prádlo smrdí ako prehriaty plast. Máte s tým aj vy skúsenosti? Je niečo čo robím zle?

@mius86 ja mam 2v1 ráno naložím a večer vyberám vysušené prádlo, ale ja si ulahcujem co sa dá.. Neperiem všetko