Oprava práčky - suma
Chcem sa len tak informativne spytat, ci ste neriesili niekto opravu pracky v poslednom case a aka bola suma. Huci mi pracka, ma 7 rokov. Pravdepodobne tam bude treba vymenit lozisko.
Neviem ci to mam vobec riesit alebo hned kupit novu. V pondelok budem volat servisakovi, ale ak mi napisete vase skusenosti, lepsie sa rozhodnem.
Diky
Aj mne odisli loziska, oprava by stala 250+, takze som podakovala, sadla do auta a isla s muzom rovno po novu.
Mne sa nedala zapnut, na displeji chybali pismenka..volala som s opravarovi, poslala som mu video toho displeja cez whatsapp a povedal, ze sa neoplati opravovat 😉..za telefonat servisakovi nic nedas, aspon ti povie cenu
To už lepšie novú kúpiť nevieš koľko by Ti išla ta opravena a tak kúpiš novu.Teraz viac oprava ako nová.
Bohuzial to su tie nove pracky a celkovo spotrebice... dnes ma clovek stastie ak im vydrzi 10+ rokov. To iste aj s elektronikou. Ak sa tam nieco pokazi je to v keli.
Pracka s odstredivkou u starych rodicov peru a zmychaju ako o zivot aj teraz. 😆
@elizabet173
@solange7 v dnesnej dobe sa uz nic neoplati davat opravovat. Oprava je drahsia ako novy spotrebic. Mamina by chcela dat opravit stary televizor, ktory zapada prachom uz asi 10 rokov, tak som jej povedala, ze nech ho rovno vyhodi, lebo to by bolo velmi drahe.
Kazda oprava pracky nas vysla vzdy do cca 60 eur a frcala dalsie roky
Aj nám dnes nacisto odišli ložiská. Môžem poprosiť tip na práčku aku ste kúpili? Obj asi z Datart nejakú zľavu teraz majú len netuším ako zn. Doteraz som mala Whirlpool a som prekvapená ze vydržala takmer 9rokov
Mne odisla pumpa na pracke- neodstredovala vodu. Nahradny diel stal do 30 eur a za pracu som dala 70 takze ma to vyslo do 100, inak mame pracku a susicku v jednom tak som rada ze som nemusela kupovat novu.
@solange7 dobre vás potom opravár natiahol, ložiská stoja pár e
@daniela2202 preco by ma mal opravar o nieco natahovat. Ja som sa rozhodla sama, ze nebudem davat ciernu zamazanu pracku opravovat a kupim si novu.
Práve som včera rátala, že všetky spotrebiče máme 8 r a pomaly začnú odchádzať tak už aj presvihujeme ako čítam🙂
@katkapalo1 tiez tato dozivajuca je whirpool, v roku 2015 stala 225 euro. Idem aj ja hladat novu, kto ma dobry tip na pracku, sem s nim.
Ja som riešil práčku minulý rok, odišiel mi programátor, mala 8 rokov, takže šla... Kúpil som LG FA94V5UVW0, bola na ňu práve akcia, mall dni sa to volalo, takže som ju mal za 430, je o dosť tichšia ako tá Whirlpool čo som mal predtým, má wifi, takže ju vieš ráno naložiť, v robote na fajront zapnúť cez mobil a keď prídeš domov len zavesíš prádlo, aplikácia ti dá vedieť kedy je doprané aj koľko času ešte zostáva, jeden program si vieš stiahnuť, samozrejme ho vieš ľubovoľne meniť, super vec, i keď na začiatku sa mi zdalo že je to blbosť, dosť to používam...
@milos81 diky za tip👍
My mame Bosch. Veľmi sme spokojní s umývačkou tak sme kúpili aj práčku aj sušičku. Práčka Bosch mala zo všetkých v obchode vyložených práčok najhlbší bubon.
@katkapalo1 mne radil opravar Bosch, aj bola v zlave Bosch akurat a podla mna vymakana pračka ..neviem či nešli odvtedy hore
Od nas opravar tiež chcel 250, ale sme radsej kupili movu a dobre sme urobili
Ja som to vzdala vybrala som Lg co mala najviac recenzií včera ma vyšla 506 e dnes stojí 569. Muž príplatok záruku plus 5 rokov takže na 7r mam istotu aj keď sa pokazí. Potrebujem pracku rýchlo tak hádam bude okí

Našim minulý týždeň odišla práčka po 4,5r. Tiež ložiská. Nemá zmysel opravovať, kúpili novú