Periete častejšie s práškom alebo gélom?
A ktorý je váš najobľúbenejší?
@silvia2013 ja nekupujem ani v Rakusku, ani v Nemecku. Kupujem u nas a nechodime spinavi ani smradlavi. Nakup praskov 500 km do domu by sa mi riadne predrazil
@viestta kde pisem, ze chodis spinava a smradlava? Kde pisem , ze mas ist 500km od domu? Stači dat niekomu kupit, ak nemas kamaratov a znamych, tak chapem. 🙂
Striedam prasok persil a gel ariel. Ten krasne vonia. Avivaze nepouzivam
@silvia2013 "ten smradlavy formil"
@viestta lebo je smradlavý
@silvia2013 hoci ja pouzivam 90% prasky z rakuska (persil ariel), nevidim a necitim absolutne rozdiel so svk praskami. Moja mama takto tvrdi ze vsetko at je best. Tak som nacala 2 nutely (at a svk) a dala na 2 lyzicky. Jasne ze neuhadla ktora je rakuska. Cize neviem ci rakusko az taka smrt 😁
@valeria_h presne aj ja , nielen v tom ale vsetko co mi nosi z vonku je ine, potraviny a vsetko .
To je až smiešne, keď to čítam. Nech si každý používa čo chce, ja "fajnovka, ktorá si myslí, že aj tráva je inde zelenšia" používam pracie prostriedky zo zahraničia, lebo ich mám vyskúšané a sú proste lepšie. A je mi jedno čo si kto myslí. Kupujte čo chcete a s čím ste spokojné 🤪
@silvia2013 tebe smrdi, mne nie. Dohodneme sa, ze tebe bude jedno v com ja periem, mne bude jedno v com peries ty?
@silvia2013 Nechápem ako sa dokážu dohadovať kvôli pracím prostriedkom 😐
@valeria_h tak presne 😎 a áno, tato je tu nonstop, v každej téme 🙂
Inak čo sa Nutely týka, to porovnať neviem, nemám ju rada, je mi to ťažké na žalúdok, ale keď som brigádovala v Rakúsku pred pár rokmi, chodili sme do obchodu pre potraviny, nebol čas variť, tak také rýchlovky čo si zalejete vodou som kupovala. A potom som to videla u nás v Kauflande a keďže mi to chutilo vtedy, tak som to kúpila a úplne iná chuť, ale úplne iná..takže tak.
na farebne gel (frosh, persil, dm), na biele bud prasok (persil, dm) a niekedy mydlove vlocky (marseillske mydlo)

Používam aj aj. Na čierne, farebné gél, na biele prášok a na manželove pracovné oblečenie prášok. Kupujem väčšinou v akcii Ariel/Persil prášok a gél Perwoll. Sem tam keď sú za výhodnú cenu kúpim aj kapsule ale to veľmi málo. 😊 No velmi dôležité je čistenie práčky 😉