icon

Periete častejšie s práškom alebo gélom?

23. júl 2023

A ktorý je váš najobľúbenejší?

stanka562
24. júl 2023

Používam aj aj. Na čierne, farebné gél, na biele prášok a na manželove pracovné oblečenie prášok. Kupujem väčšinou v akcii Ariel/Persil prášok a gél Perwoll. Sem tam keď sú za výhodnú cenu kúpim aj kapsule ale to veľmi málo. 😊 No velmi dôležité je čistenie práčky 😉

viestta
24. júl 2023

@silvia2013 ja nekupujem ani v Rakusku, ani v Nemecku. Kupujem u nas a nechodime spinavi ani smradlavi. Nakup praskov 500 km do domu by sa mi riadne predrazil

luba28
24. júl 2023

@kalifka z DE mi vozi manzel

valeria_h
24. júl 2023

@viestta Nepredražil, je veľa e-shopov, ktoré predávajú produkty originál z Nemecka, Talianska.

ayfer
24. júl 2023

@viestta nemusíš ani cestovať, dajú sa kúpiť aj na nete, no extrémne predražené. Ale ľudia to kúpia, lebo však nemecké...

viestta
24. júl 2023

@valeria_h @ayfer preco by som to robila ked som spokojna s tym co mam?

slniecko5
24. júl 2023

@valeria_h pošleš link?

ayfer
24. júl 2023

@viestta no veď presne tak som to myslela

viestta
24. júl 2023

@ayfer ja viem. Proste nie som z tych, ktori si myslia, ze v AT je aj cukor sladsi

silvia2013
24. júl 2023

@viestta kde pisem, ze chodis spinava a smradlava? Kde pisem , ze mas ist 500km od domu? Stači dat niekomu kupit, ak nemas kamaratov a znamych, tak chapem. 🙂

valeria_h
24. júl 2023

@viestta Veď v poriadku, ja som len reagovala na Tvoj príspevok, kde píšeš, že nákup z Nemecka by sa Ti predražil 🙂

minutka
24. júl 2023

Striedam prasok persil a gel ariel. Ten krasne vonia. Avivaze nepouzivam

valeria_h
24. júl 2023

@slniecko5 Ja žijem v Česku, takže nakupujem na pulito, giulieta, topmarkt, nemeckyeshop...

viestta
24. júl 2023

@silvia2013 "ten smradlavy formil"

valeria_h
24. júl 2023

@ayfer Nie lebo nemecké, rakúske, ale preto, lebo rozdiel jednoducho vidím.

silvia2013
24. júl 2023

@viestta lebo je smradlavý

minutka
24. júl 2023

@silvia2013 hoci ja pouzivam 90% prasky z rakuska (persil ariel), nevidim a necitim absolutne rozdiel so svk praskami. Moja mama takto tvrdi ze vsetko at je best. Tak som nacala 2 nutely (at a svk) a dala na 2 lyzicky. Jasne ze neuhadla ktora je rakuska. Cize neviem ci rakusko az taka smrt 😁

silvia2013
24. júl 2023

@valeria_h presne aj ja , nielen v tom ale vsetko co mi nosi z vonku je ine, potraviny a vsetko .

valeria_h
24. júl 2023

To je až smiešne, keď to čítam. Nech si každý používa čo chce, ja "fajnovka, ktorá si myslí, že aj tráva je inde zelenšia" používam pracie prostriedky zo zahraničia, lebo ich mám vyskúšané a sú proste lepšie. A je mi jedno čo si kto myslí. Kupujte čo chcete a s čím ste spokojné 🤪

viestta
24. júl 2023

@silvia2013 tebe smrdi, mne nie. Dohodneme sa, ze tebe bude jedno v com ja periem, mne bude jedno v com peries ty?

valeria_h
24. júl 2023

@silvia2013 Nechápem ako sa dokážu dohadovať kvôli pracím prostriedkom 😐

silvia2013
24. júl 2023

@valeria_h tak presne 😎 a áno, tato je tu nonstop, v každej téme 🙂

valeria_h
24. júl 2023

Inak čo sa Nutely týka, to porovnať neviem, nemám ju rada, je mi to ťažké na žalúdok, ale keď som brigádovala v Rakúsku pred pár rokmi, chodili sme do obchodu pre potraviny, nebol čas variť, tak také rýchlovky čo si zalejete vodou som kupovala. A potom som to videla u nás v Kauflande a keďže mi to chutilo vtedy, tak som to kúpila a úplne iná chuť, ale úplne iná..takže tak.

ayfer
24. júl 2023

@valeria_h no ja v tom až taký veľký rozdiel nevidím, takisto dobre opečieme aj so slovenským.

valeria_h
24. júl 2023

@ayfer To je absolútne ok, Ty nevidíš, ja vidím. Každej vec čo kupuje a kde kupuje.

camelco
24. júl 2023

na farebne gel (frosh, persil, dm), na biele bud prasok (persil, dm) a niekedy mydlove vlocky (marseillske mydlo)

elvia
24. júl 2023

@valeria_h pravdu máš že akýkoľvek prach ,gél či aviváž kupovaná mimo sk je sto krát lepší ,rozdiel nevidí len ten čo ho vidieť nechce 🤷‍♀️
Gély sú hustejšie ,stačí porovnať už len takú značku ako denkmit z DM a rozdiel je badateľný.

ayfer
24. júl 2023

@valeria_h samozrejme ze to v poriadku, ja sa nehádam,no keďže žijem v DE ,väčšinou používam tie nemecké, ale keď som na SK kupim tam,ani by mi nenapadlo trepať v kufri prášok na pranie.Skor som narážala na tie ceny za ktoré sa predávajú na e- schopoch.

valeria_h
24. júl 2023

@elvia Ja to vidím, preto mi príde trochu mimo ten výsmech smerom k nám, čo nakupujeme zo zahraničia. Ja vidím aj v potravinách rozdiel, v drogérii. Aj mame som pokúpila z Talianska a že už iné nechce.

pokojvdusi9
24. júl 2023

Ja kapesniky s praskom