Problémy s novou práčkou: Indesit BTW S50400 EU/N
Dobrý deň, kúpila som pred nedávnom novú práčku, lebo na starej nám odišli ložiská. Potrebovala som len nejakú základnú práčku a jediný detail čo musela mať, bol ukazovateľ zostatkového času prania. Mala som jednu vyhliadnutú, ale keďže ich web neposkytoval dopravu domov, vybrala som narýchlo nejakú inú, konkrétne Indesit BTW S50400 EU/N.
Nainštalovali sme ju doma, vyčistila som ju naprázdno prvým praním a skúšala som na nej prať už aj normálne. Všetko funguje normálne, len mám pocit, že pri vyšších otáčkach žmýkania 800 a vyššie búcha a "trasie sa" až príliš. Nenašla som žiadne také recenzie ani sťažnosti na to, tak neviem, či je to normálne alebo nie. Tá stará (electrolux) ani s pokazenými ložiskami tak neskákala pri žmýkaní. Až sa bojím ju zapínať napr. na 1000 ak by som niekedy potrebovala. Je to lacná práčka, nečakám od nej zázraky, ale tiež nečakám, že s ňou bude takto triasť (áno, poistku bubna sme dali dole, nie je to tým).
Nemá niekto takú istú práčku ?
Kto vam to instaloval? Vybral z vnutra tela pracky, nie z bubna, take tyce - neviem ako sa to vola, ktore blokuju bubon a tlmice, aby sa pocas prepravy pracka nepokazila. To treba vybrat a potom by mala fungovat normalne.
Ak nemáš vodováhu, stačí malá gulička - polož na práčku a uvidíš kam sa gúľa... Správne uloženie je základ plynulého chodu.
Kto vam to instaloval? Vybral z vnutra tela pracky, nie z bubna, take tyce - neviem ako sa to vola, ktore blokuju bubon a tlmice, aby sa pocas prepravy pracka nepokazila. To treba vybrat a potom by mala fungovat normalne.
typujem ze nemas tie tyce vybrate o ktorych pise
@anonym_c7f442
tiez nam to ten co pracku napojil spomenul az pri brane... kedze pracku sme kupili vtedy prvykrat (ja s muzom), vobec sme netusili o com hovori a zabudlo sa...
Pracka nam cestovala v komplet celej pracovni.
@anonym_autor poistné sruby ste vybrali? Sú zvonka montované - podľa typu - pozri návod na použitie. Väčšinou bývajú štyri. Tie treba odmontovať a všetko by malo byt fajn ak ste si ju už tým prvým zlým pokusom neodpalili. Bývajú aj označené farebne.
Odmontovali ste potrebným náradím prepravnú lištu na zadnej stene práčky a aj tak trasie?
tu je podobná, obrázky 2,3,4 manuall.sk/indesit-itwa-61052-w-ee-pracka/
Ďakujem, ako píšem, odmontovali sme všetky poistky aj s lištou zozadu. Išli sme podľa návodu. Tiež som ju zapájala po prvýkrát. Všetko by malo byť správne, preto tomu nerozumiem. Podlahu nemáme 100% rovnú, práčka je podložená do roviny.
Ďakujem, ako píšem, odmontovali sme všetky poistky aj s lištou zozadu. Išli sme podľa návodu. Tiež som ju zapájala po prvýkrát. Všetko by malo byť správne, preto tomu nerozumiem. Podlahu nemáme 100% rovnú, práčka je podložená do roviny.
@anonym_autor máš to z eshopu? Alebo z kamennej predajne?
@anonym_autor kontaktuj autorizovaný servis
@anonym_autor ak ju mas kupenu cez internet, mozes do 14 dni vratit, ak v predajni, zadaj reklamaciu, poslu opravara. Riesili sme prilis hlucnu chladnicku Candy, opravar dal doklad zavada neodstranitelna a vratili kupnu cenu. Pri tych lacnych je to 50/50 s kvalitou. Kupili sme potom Elektrolux.
@anonym_autor máš to z eshopu? Alebo z kamennej predajne?
@dryada_dryada Eshop
@dryada_dryada Eshop
@anonym_autor tak ju vráť, tak ako vyššie ti radia - do 14 dni môžeš odstúpiť od kúpnej zmluvy bez udania dôvodu. Vrátia ti peniaze.
@anonym_autor tu staru pracku este mate?
Áno, ešte ju mám doma
Áno, ešte ju mám doma
@anonym_autor z ktorého si okresu ak môžeš napísať, prípadne do ss
Áno, ešte ju mám doma
@anonym_autor my sme v návode nemali ostranenie tych prenosných poistiek bubna. Uz sme ju chceli vratit. Akoze buchot a rachot. Az som googlila a boli to prenosne poistky bubna. Nasli sme potom na YT. Od vredy je ticha 🤣🤣🤣🤣 inak moj muz brutalne technicky založený chlap, isiel podla návodu a tiez nechapal.
@anonym_autor z ktorého si okresu ak môžeš napísať, prípadne do ss
@done SB okres
@anonym_autor Dost daleko odo mna, tak uvedene linky ukaz manzelovi, bratovi, otcovi a pod. Treba povolit stare vybite loziska a ak sa budu dat vysrobovat tak objednat nove a vymenit, pracka bude zase v poriadku. Cena dvoch lozisk s tesneniami a vazelinou cca 40 euro.
Vsetko je uvedene tu
@anonym_autor loziska aj pripravok na vymenu sa daju objednat tu
https://teleso.sk/kategoria/nahradne-diely-na-p...