Puella a jej zdravotná nezávadnosť
Ahojte dievčatá. Prosim vás nevenovali ste sa niekto podrobnejšie tejto téme ? Článkov veľa nieje. Prezentujú tieto pracie parfumy ako postavené na prírodnej báze ale môže byt tak silný parfum prírodný ? Ešte som ju nikdy nekúpila no rozmýšľam že si objednam ten vzorkovy balicek. Som však zástanca prírodných produktov.
Toto okolo prírody ani nešlo. Veď to je čistá umelina. Nechápem ako to niekto môže dávať aj na detské veci
Je to čistá chemikália. Veľa ľuďom to zničilo práčku,rozožralo nádobky a tam kde to kvaplo to poškodilo ..inak vôňa je silná ale len skúšobných vzoriek,tie sú neriedené..ak si kúpiš väčšie balenie tak to už nevonia tak a je to slabý koncentrát ale cena nenormálna 🤐 inak my sme piekli skúšali keď boli teraz tie vzorky za lacno a vyhadzovali sa nám vyrážky po tele 🤐
Dostala som vzorky, vyskúšala som, vonia pekne, ale v žiadnom prípade to nie je prírodné. Nepoužívam.
jedna baba tu tusim založila raz temu, že jej kvapla puella na tu gumu ktorá tesní vieko od pračky a rozozralo ju alebo rozleptalo, nepamätám si presne ako to napisala. ale viem že mi to stacilo nato aby som to neobjednala
ja som mala 1 balenie, vôňa pekná, dlho vydrží. Používam iba na záclony, prevoniam si izbu. Mne to nerozožralo nič.
Ta vona je tak silna,ze mne je normalne zle od zaludka,ked ide okolo mna niekto v tom "vypraty" 😬Cuchat tie vypary doma pri celom objeme pracky,to musi byt ina lahoda. Nieco ako vonne sviecky.
@iwesska to záleží na tom, koľko tam tej aviváže dáš. Ja dávam menej a vôňa nie je taká silná. Keď dáš viac, tak to cítiš na ,,kilometre,,.
@hrasocek12 kupujem ju vyše roka a teda nikdy sa malé vzorky nelíšili od veľkého balenia, vždy objednávam sebe, sestre aj mame a ani jedna z nás nemala tento problém. Neviem kde beriete tieto bludy.
@kristinka92 a ani toto sa mi zatiaľ za celú dobu používania nestalo 🙈 a mám obyčajnú, lacnú práčku. Nalievam to všelijako, veľakrát som vyliala vedľa a na práčke nemam ani fľak, nie to ešte vyžrate. Ale ok, každá pračka je iná.
@sanny2993 okolo niečoho prírodného to ani neislo. Ja to deťom vôbec nedávam, mne a mužovi len na spodné časti oblečenia ako rifle, tepláky.... Keď náhodou operiem aj volake tričko, moc mi to vonia pod nosom. Ale na uteráky a obliečky je to super. Voňajú aj po pol roku keď vyberam osušky na leto alebo vymieňam prádlo, ktoré som dlhšie nepoužívala.
@nikpa z vlastnej skúsenosti a skúsenosti okolia ..nie som jediná ktorá s touto značkou zistila že je to chemikália ,ktorá ničí práčky a poškodzuje pokožku ,tak isto o riedenosti a rozdielnosti vzorky od balenia väčšieho je toho kopa všade..mne stačilo vyskúšala som a doživotne ľutujem minuté peniaze
Používam na záclony a deky
Nádherne drží vonu .
Ale ked mám migrénu velmi mi vadí ta vôňa. Je aromatická a výrazná. Skor tak na prevoňanie domácnisti .
Nepouzivam ziadnu avivaz. Zbytocna chemia navyse. Periem casto. Chodime vzdy cisti, nikdy nezapachame. A to je hlavne
Naco potom pouzivate parfemy a ine telove vone, ak vam pradlo po Puele vonia 3 dni? Ako sa asi biju na vas tie vone?
@sanny2993 nekupuj. Ja som si kupila vzorky, prva sa este dala (neviem farbu), dala som druhu a pri suseni v byte som sa skoro dogrcala s prepacenim. Mala som bolehlav cely vecer, na druhy den som ich podarovala kolegyni. Nikdy nikdy viac! Citala som, ze niektore baby mali problem aj s mykozou, ked si vyprali nohavicky.
Ja celkovo nerozumiem tomu, preco ma bielizen vyslovene vonat. Nestaci, ze nesmrdi? Mne vone vseobecne vadia, musim utekat z miestnosti, kde ma niekto vyrazny parfum. A ked sa na niekom miesa vona bielizne a parfumu, tak sme hned dodebatovali.
Ja som to prestala používať, lebo dcérke zacervenali a svrbeli intimne partie a ja sa doteraz neviem dostať z vaginálnej mikozy.

Od prirodneho to ma daleko. Uz zdravy rozum - to pradlo neskutocne vonia aj 4dni po oprati. Ja pracujem v skole a presne viem ktpre deti maju oprate v puelle..vona pekna ale neni mozne aby nieco zdrave tak dllllllho vonalo..takze usudok si urob sama.