Tipy na žehlenie bez použitia sušičky
Baby mna to fakt strasne nebavi a nemam na to ani cas. Susicku nechcem casto pouziavat lebo nici oblecenie. Nemate nejaky trik? 😄 nieco do prania pridavat alebo tak
tak nezehli 😀 ani poriadne neviem co to ta zehlicka je 😂 pouzila som ju len 2x a odvtedy mi lezi niekde odlozena 😀
Vyše 7 rokov nežehlím. Pred pol rokom som si kúpila 2 blúzky ktoré žehliť musím a tie sú jediné čo zehlim
Žehlím veci len na spoločenské udalosti alebo nejaké krčivé šaty, košele.
Obyčajné tričká a beżné veci nežehlím, ajtak sa to pokrčí.
Ja som nikdy nezehlila 😅 snazim sa kupovat oblecenie, co sa nekrci a zehlim fakt iba prilezitostne. Manzel si svoje kosele prezehli sam 👍☺️.
Môj trik je, že som prestala žehliť 🤭 Samozrejme, keď ideme raz za rok niekam, kam si muž dáva košeľu, tak tu ozehlim, nepošlem ho požutého 😁
Trik je, že nezehlim, ak to nie je nevyhnutné
Ja zehlim len košele blúzky a šaty cez leto aj to nie všetky nieco staci parou alebo zavesiť na vešiak mokré a aj to robím tak kvár krát za leto
Nemám sušičku a nežehlím. Prádlo na sušiak pekne vystriem, najlepšie hneď po opraní.
Trik je nežehliť 😂
A ako ničí sušička oblečenie
jedine to trochu "preprasit" do vzduchu (neviem, ci je na to nejaky vyraz), aby sa to este mokre trochu vystrelo. tiez uz nic nezehlim, vyuzivam metodu "vystrie sa na mne", fakt sa mi to nechce.
@minenkak zmensuje
Mne teda nie,a to ju používam už sedem rokov
trik je poriadne to povystierať, ked vešiaš prádlo a kupovať nekrčivé košele a blúzky, tie ked operieš a zavesíš hned na ramienko, tak nemusíš žehliť vobec, ja nežehlím už asi 20 rokov, maximálne raz za rok nejakú košeľu na svadbu alebo čo, inak nič
A keď to vyberieš zo sušičky ešte teplé poskladas, tak to teda fakt netreba žehliť
Žehlím raz za 100 rokov.
Treba spravne nastavit teplotu a rezim susenia podla typu materialu a v susicke sa nic neznici 🤷♀️ ja nezehlim okrem muzovych kosiel nic absolutne
Nežehlím a mám sušicku a nikdy mi nič nezničila.Po dosušení vyderiem bielizeň chneď a poskladám ešte kým sú teplé.Pri 6 člennej rodine práčka a sušička ide keždý deň,na žehlenie nemám ani čas ani chuť☺️
nežehlím roky rokúce a tu som.
Ja ani neviem kde mám žehličku 😀 nežehlím. Už pri nakupe oblečenia dávam pozor aby to nebol taký ten vysokokrčivý nepríjemný materiál. Po vysušení hneď vešiam do skríň. Viem inak stráviť svoj čas 😀
Nezehli vobec.
Ja ani neviem kde je nasa zehlicka. Ked muz potrebuje si ozehlit koselu, spravi to sam.
Pomáhajú nižšie otáčky, vyrovnať pred vešaním a vešať na vešiak. Žehlím iba košele a v lete občas šaty.
tak mas nastaveny zly program. Susicku pouzivam uz vyse 20 rokov (uz niekolku) a nezmensuje ani inak nenici pradlo. Ja prakticky susim celorocne len v susicke. Nezehlim minimalne 20 rokov, to co sa krci (muzove kosele, moje bluzky atd.) to ide do cistiarne a tam aj ozehlia a ostatok, nejake spolocenske saty detom atd. to ozehlim az ked si ich maju obliect.
Mne na zehlicke narastla pavucina 🙂 Zehlim iba nevyhnutne, kupujem take co si zehlicku nepyta, davam pozor ako vesiam a rovno zo snury pradlo skladam do skrin.
Ja naopak, baby. Okrem ponoziek zehlim uplne ale uplne vsetko. Pre mna je zehlenie relax. Nemam zehlicku, ale parny generator.
U nás zehli muž 🤣 ...kosele, návlecky a trička...
@natalienka12 presne, ja milujem žehlenie (klasické), je to pre mňa chill, pustím si k tomu nejaký film, seriál a uplna paráda.
tiez nezehlim....max muzovi kosele a ked vytiahnem zo skrine nieco pozute, tak to prebehnem zehlickou alebo nie je to ziadna pravidelna cinnost u mna....

Ja nezehlim uz viac ako 10 rokov a zatial si to nikto nevsimol 🤣 totalna strata casu pre mne. Ked sme sli na svadbu, tak som muzovi prebehla koselu, tot vsjo.