icon

Tipy na žehlenie bez použitia sušičky

31. okt 2023

Baby mna to fakt strasne nebavi a nemam na to ani cas. Susicku nechcem casto pouziavat lebo nici oblecenie. Nemate nejaky trik? 😄 nieco do prania pridavat alebo tak

Strana
z2
zitaje
31. okt 2023

Ja nemám žehličku... fakt by som nestrácala čas žehlením.

chichua
31. okt 2023

Ja neviem co robím zle, ale väčšinu veci, kt. zlozim zo susiaka, tak treba ožehliť. Čo robím teda zle?
A mne sušička veci niči. hl. zmenšuje. No ale nekupujeme vôbec značkové veci, tak neviem ci je to kvalitou oblečenia.. V poslednej dobe mám už aj z práčky dierkavé veci-detské legíny z takka mi začali toto robiť.

natalienka12
31. okt 2023

@sabina230 Presneeeee! A tesim sa ako mi krasne kopky pribudaju.

lalilla
31. okt 2023

Nezehlim cely zivot 😀 zehlim asi 2x rocne, muzovi koselu na vianoce a rodinnu oslavu. Zo susicky vesiam rovno na vesiak
Nikdy som si ani nekupula zehlicku, jedna mi dala mamina a ked sa pokazila svokra dalsiu. Ako nove 😀

nelca84
31. okt 2023

@chichua zmykat na mensie otacky a pekne vystriet pri vesani. To sa ti len zda, ze to treba zehlit, ked zvesis zo susiaka, uz si to skusila len poskladat a odlozit do skrine? Vyskusaj a uvidis, ze to vobec nebude pokrcene.

nikha2809
31. okt 2023

Jediné čo zehlim je mojich pár košieľ a dcerine tričká na telesnú.Inak ma ani nehne

ivangeline
31. okt 2023

Hned po vyprati vybrat a zavesit...bez stipcov. Nezehlim.

misinka0611
31. okt 2023

Nežehlím a do susicky davam len keď je to nutne. Žijeme 😀😀😀

autor
31. okt 2023

Tak baby ako tak citam sme pekne lenive :D Ja som doteraz mala vycitky svedomia, ze sa mi hromadi pradlo na zehlenie, bola som proste v tom ze sa to musi aj koli dezinfekcii a tak, ja proste vidim na niekom ked nema ozehlene tricko napr...

minenkak
31. okt 2023

Ty si lenivá😂 ja nie ,ja som si určila priority a čo chceš dezinfikovať,už sa neperie na potoku ale v práčke kde máš 60stupnov,dezinfekciu do prádla, sušičky,už nepracujeme na poliach ,so zvieratami

chichua
31. okt 2023

@nelca84 na 1000 otaciek ci ešte menej?

nelca84
31. okt 2023

@chichua ja zmykam na 900, ale mozes skusit na 1000 a uvidis

tundra
31. okt 2023

Ani mna😂😂😂

zuzuliennka1
31. okt 2023

odkedy mam susicku - nezehlim.
pri prani zmykam max. na 800 otacok, bohate staci, viac by sa zbytocne extremne dokrcilo a doslova nalepili guce pradla na bubon.
susicka vysusi, poskladam.
zehlim mozno 2x rocne, ked treba ze muzovi koselu/nohavice

chichua
31. okt 2023

@chichua menej mam potom 800.tak vyskúšam aj aj a uvidíme co bude lepšie. Ďakujem za tip 🙂

Strana
z2