Tipy na žehlenie bez použitia sušičky
Baby mna to fakt strasne nebavi a nemam na to ani cas. Susicku nechcem casto pouziavat lebo nici oblecenie. Nemate nejaky trik? 😄 nieco do prania pridavat alebo tak
Ja neviem co robím zle, ale väčšinu veci, kt. zlozim zo susiaka, tak treba ožehliť. Čo robím teda zle?
A mne sušička veci niči. hl. zmenšuje. No ale nekupujeme vôbec značkové veci, tak neviem ci je to kvalitou oblečenia.. V poslednej dobe mám už aj z práčky dierkavé veci-detské legíny z takka mi začali toto robiť.
@sabina230 Presneeeee! A tesim sa ako mi krasne kopky pribudaju.
Nezehlim cely zivot 😀 zehlim asi 2x rocne, muzovi koselu na vianoce a rodinnu oslavu. Zo susicky vesiam rovno na vesiak
Nikdy som si ani nekupula zehlicku, jedna mi dala mamina a ked sa pokazila svokra dalsiu. Ako nove 😀
Jediné čo zehlim je mojich pár košieľ a dcerine tričká na telesnú.Inak ma ani nehne
Hned po vyprati vybrat a zavesit...bez stipcov. Nezehlim.
Nežehlím a do susicky davam len keď je to nutne. Žijeme 😀😀😀
Tak baby ako tak citam sme pekne lenive :D Ja som doteraz mala vycitky svedomia, ze sa mi hromadi pradlo na zehlenie, bola som proste v tom ze sa to musi aj koli dezinfekcii a tak, ja proste vidim na niekom ked nema ozehlene tricko napr...
Ty si lenivá😂 ja nie ,ja som si určila priority a čo chceš dezinfikovať,už sa neperie na potoku ale v práčke kde máš 60stupnov,dezinfekciu do prádla, sušičky,už nepracujeme na poliach ,so zvieratami
Ani mna😂😂😂
odkedy mam susicku - nezehlim.
pri prani zmykam max. na 800 otacok, bohate staci, viac by sa zbytocne extremne dokrcilo a doslova nalepili guce pradla na bubon.
susicka vysusi, poskladam.
zehlim mozno 2x rocne, ked treba ze muzovi koselu/nohavice

Ja nemám žehličku... fakt by som nestrácala čas žehlením.