icon

Umývate riad v noci v bytovke?

4. feb 2025

Dovolíte si v noci umyť riad v bytovke, alebo pozerať potichu TV? 🫣

Strana
z6
kaca222
4. feb 2025

Áno

nikpa
4. feb 2025

Áno umývam. Ved to snáď neruší nočný kľud 🤷

janickacrazy
4. feb 2025

V noci spím. A umývačka beží, ale nebyvame v bytovke.

autor
4. feb 2025

@janickacrazy tak… pýtam sa na bytovku a konkrétne veci.

bolarazjedna
4. feb 2025

Áno, prečo nie?

gab1sol
4. feb 2025

V noci riad obvykle neumývam, zapnem umývačku. Ale TV pozeráme… A nie potichu, ale normálne, aby sme počuli. Samozrejme, nie na plné pecky.

pribinak
4. feb 2025

Nie, v noci už sa venujem len príjemnejšim aktivitám alebo spím

Umývačka ide cez deň

denden77
4. feb 2025

ja prave pocuvam susedin televizor.. vlastne ako kazdy vecer (ci noc).. 🙉🙈🙊🤣

nikpa
4. feb 2025

A môj sused dokonca aj perie a suší v sušičke. Príde z prace okolo 23hod a pre neho vtedy asi začína deň.

sima189
4. feb 2025

Ano, preco by som si neodvolila 😅ved umyvanie riadu snad nikoho nevyrusi 😅 aj pracku pustam do 23 😅 nestazoval sa nikto ..

lucia13022023
4. feb 2025

Normálne pozeráme netflix, aj riad by som umyla keby je treba. Veď s tým netrieskam. Dokonca som v noci aj dieťaťu sople odsavala vysávačom🤯

autor
4. feb 2025

@sima189 práčka je moc naozaj, bezohľadnosť. Tá u nás ide doobeda a nepochopím keď ju niekto zapína pravidelne vo večerných hodinách, kedy chcú mať ľudia doma kľud.

autor
4. feb 2025

@nikpa
@denden77 ja som sa takému susedovi po rokoch sťažovala. Roky som totíž chodila nevyspatá do práce, lebo on spí pri TV, imunita mi šla dole a bola som stále chorá a nevyspatá nervózna. Sused spokojný🤯.

denden77
4. feb 2025

minule som veru bola o pol noci zaklopat.. evidentne nezabralo 😁

dskjhfdlkdjhl
4. feb 2025

Ked Ti to tak vadilo, tak si preco cakala roky? Ved si ho mohla slusne poprosit.

biba_18
4. feb 2025

moji susedia púšťajú práčku a ja ju nepočujem iba keď vojdem do kúpelne. ani ja nevidím dôvod neumývať riady, neprať, nezapínať umývačku, nepozerať telku ...

prasiatko30
4. feb 2025

Nalozim do mycky a zvycajne ju pustim v noci. Zavriem dvere a rano je umyte bez hluku

mandzula
4. feb 2025

Nerobim ziadnu cinnost, ktora by susedov mohla rusit. Neriadim sa nocnym pokojom v zmysle, ze by som merala decibely, staci sedliacky rozum a vedomost, ze aj zvuk, ktory nie je nad pripustnou normou, moze ludi rusit.

autor
4. feb 2025

@dskjhfdlkdjhl zabuchala som pár krát, nepomáhalo. Bola som v podnájme. Ani dohovor mu nepomohol, lebo on pri tv spí…, museli sme zmeniť spálňu do inej izby. Len to už sa nedalo, bola aj hádka- dve, čo som už bola taká vyčerpaná.

autor
4. feb 2025

@biba_18 ja práčku počujem o siedmej-ôsmej od susedov ako trepe keď uspavam deti a nevedia zaspať v tom hluku.

selest
4. feb 2025

Telku pozerame normalne do 22 a potom viac potichu, umyvacka ani pracka uz po 20 nejde. Taky mame domovy poriadok, po 20tej hodine znizit hluk a my to respektujeme.. vynimocne vysavac na odsatie soplov a pod. neriesim ak susedia zapnu, ja som v noci nezapinala deti by mi vrieskali.. snazime sa nerobit veci kt by vadili nam, clovek uz tak prirodzene vie co je nadmerny hluk v danej hodine.
Aj ked nie vsetko sa da ovplyvnit napr ked dieta place, a nie vsetci susedia to chapu..

autor
4. feb 2025

@mandzula máš malé deti? Ja cez deň nestíham aj keď väčšinou mám do desiatej porobené.

mandzula
4. feb 2025

Autorka, teraz uz mala nie je, ale kedysi bola a nikdy som v noci neumyvala riady.

autor
4. feb 2025

@mandzula jedna a dievča k tomu sa neráta ;).

mandzula
4. feb 2025

Autorka, k tomu nemam co dodat. Len tolko, ze skus si dieta s aspergerom.

biba_18
4. feb 2025

ja neviem, možno to v iných domoch počuť viac ako u nás ... ja počujem iba v kúpelni keď práčku aj rádio občas 🙂 iný hluk vôbec ...

rozculena
4. feb 2025

22,56 a ide mi práčka.Keď ja ju nepočujem,ako ju môže počuť niekto cez stenu?

autor
4. feb 2025

@rozculena rezonancie z práčky cez stenu u susedov počuť kvalitne.

autor
4. feb 2025

@biba_18 určite záleží …

autor
4. feb 2025

@mandzula skúšam ;).

Strana
z6