Umývate riad v noci v bytovke?
Dovolíte si v noci umyť riad v bytovke, alebo pozerať potichu TV? 🫣
Áno umývam. Ved to snáď neruší nočný kľud 🤷
V noci spím. A umývačka beží, ale nebyvame v bytovke.
@janickacrazy tak… pýtam sa na bytovku a konkrétne veci.
Áno, prečo nie?
V noci riad obvykle neumývam, zapnem umývačku. Ale TV pozeráme… A nie potichu, ale normálne, aby sme počuli. Samozrejme, nie na plné pecky.
Nie, v noci už sa venujem len príjemnejšim aktivitám alebo spím
Umývačka ide cez deň
ja prave pocuvam susedin televizor.. vlastne ako kazdy vecer (ci noc).. 🙉🙈🙊🤣
A môj sused dokonca aj perie a suší v sušičke. Príde z prace okolo 23hod a pre neho vtedy asi začína deň.
Ano, preco by som si neodvolila 😅ved umyvanie riadu snad nikoho nevyrusi 😅 aj pracku pustam do 23 😅 nestazoval sa nikto ..
Normálne pozeráme netflix, aj riad by som umyla keby je treba. Veď s tým netrieskam. Dokonca som v noci aj dieťaťu sople odsavala vysávačom🤯
@sima189 práčka je moc naozaj, bezohľadnosť. Tá u nás ide doobeda a nepochopím keď ju niekto zapína pravidelne vo večerných hodinách, kedy chcú mať ľudia doma kľud.
minule som veru bola o pol noci zaklopat.. evidentne nezabralo 😁
Ked Ti to tak vadilo, tak si preco cakala roky? Ved si ho mohla slusne poprosit.
moji susedia púšťajú práčku a ja ju nepočujem iba keď vojdem do kúpelne. ani ja nevidím dôvod neumývať riady, neprať, nezapínať umývačku, nepozerať telku ...
Nalozim do mycky a zvycajne ju pustim v noci. Zavriem dvere a rano je umyte bez hluku
Nerobim ziadnu cinnost, ktora by susedov mohla rusit. Neriadim sa nocnym pokojom v zmysle, ze by som merala decibely, staci sedliacky rozum a vedomost, ze aj zvuk, ktory nie je nad pripustnou normou, moze ludi rusit.
@dskjhfdlkdjhl zabuchala som pár krát, nepomáhalo. Bola som v podnájme. Ani dohovor mu nepomohol, lebo on pri tv spí…, museli sme zmeniť spálňu do inej izby. Len to už sa nedalo, bola aj hádka- dve, čo som už bola taká vyčerpaná.
@biba_18 ja práčku počujem o siedmej-ôsmej od susedov ako trepe keď uspavam deti a nevedia zaspať v tom hluku.
Telku pozerame normalne do 22 a potom viac potichu, umyvacka ani pracka uz po 20 nejde. Taky mame domovy poriadok, po 20tej hodine znizit hluk a my to respektujeme.. vynimocne vysavac na odsatie soplov a pod. neriesim ak susedia zapnu, ja som v noci nezapinala deti by mi vrieskali.. snazime sa nerobit veci kt by vadili nam, clovek uz tak prirodzene vie co je nadmerny hluk v danej hodine.
Aj ked nie vsetko sa da ovplyvnit napr ked dieta place, a nie vsetci susedia to chapu..
@mandzula máš malé deti? Ja cez deň nestíham aj keď väčšinou mám do desiatej porobené.
Autorka, teraz uz mala nie je, ale kedysi bola a nikdy som v noci neumyvala riady.
@mandzula jedna a dievča k tomu sa neráta ;).
Autorka, k tomu nemam co dodat. Len tolko, ze skus si dieta s aspergerom.
ja neviem, možno to v iných domoch počuť viac ako u nás ... ja počujem iba v kúpelni keď práčku aj rádio občas 🙂 iný hluk vôbec ...
22,56 a ide mi práčka.Keď ja ju nepočujem,ako ju môže počuť niekto cez stenu?
@rozculena rezonancie z práčky cez stenu u susedov počuť kvalitne.
@biba_18 určite záleží …
@mandzula skúšam ;).

Áno