Upratujete pred odchodom na dovolenku?
Idem len s takou odlahčujúcou témou. Keď niekam plánovane odchádzate, predĺžený víkend, dovolenka a pod. upratujete pred tým doma? Môj muž tvrdí, že to určite nikto nerobí len ja, ja som zas názoru, že to väčšina žien /ľudí robí 😃 . Ja osobne mám rada keď sa vrátim domov a viem, že nemusím akútne nič. Potrebujem čas na "aklimatizaciu " no a v čistom byte sa mi aklimatizuje lepšie.
@biglovemom kedy chodis do prace? A ako dlho predtym upratujes?
@bobrina1 vstavam o 6 ,ca 7:30 ideme do skolky.
Do 6:30 pijem kavu .
Medzitym Ako sa dieta oblece.
Netreba upratovat ale udrzovat poriadok 😂 ja len drobnosti.ako spalna ,gauc popravim,deko ulozim.v kuchyni nech nic po vrchu neni a tak. malickosti ….
Ked je pradlo suche zo susica odlozim.
Som poriadkumilovna.
@bobrina1 vstavam o 6 ,ca 7:30 ideme do skolky.
Do 6:30 pijem kavu .
Medzitym Ako sa dieta oblece.
Netreba upratovat ale udrzovat poriadok 😂 ja len drobnosti.ako spalna ,gauc popravim,deko ulozim.v kuchyni nech nic po vrchu neni a tak. malickosti ….
Ked je pradlo suche zo susica odlozim.
Som poriadkumilovna.
@biglovemom takto to sa da, o 6.00 vstavat je ok.
Ano, tiez si upracem pred odchodom na dofcu aj vikendovy pobyt. Kompletka, povysavam, zotriem, wc a kupelna, prach, vyniest smeti, poliat kvety, nakrmit rybicky, vyprazdnit chladnicku (casto nam zvykne aj vyhodit poistky, ked sme prec, tak aj preto), vypiname poistky vo zvysku bytu, nechame okna na vetracku, aby byt nezatuchol, vylozim umyvacku a necham ju vetrat, vzdy sa snazim aj vsetko oprat, aby som potom nemala velke kopy pradla po dovolenke. Obliecky niekedy menim, niekedy nie, ak su cisto oblecene.
Ja sa nechcem vratit do bordelu 🤷
Áno, upratujem. Nezniesla by som prísť domov, kde by ma čakalo hneď upratovanie. Ja chodím často z dovoleniek na doraz, že večer prídeme/priletime, ráno idem do roboty, takže chcem mať o starosť menej a určite je príjemnejšie vrátiť sa do uprataneho domu.
áno, upratujem, aj keď odchádzam len na víkend
A väčšina máte kde mužov? Upratujete samé?😁😂😂
Ano.. vzdy drilujem aj rodinu, nech upratuju.. hundranie a frflanie vo velkom.. a ked prideme, tak su stastni, ze sa len rozvalit a mat pokoj
Ano upratujem. Chladnicka. Postele. Vynesiem kos. Povysavam. Klasika. Chcem sa vratit do cisteho.
Raz som pocula-vzdy maj upratane. Nikdy nevies kedy ta mozu vykradnut tak aby si sa nemusela hanbit. 🙈😂
Ano upracem vzdy - podlahy kupelne smeti pustime mycku. Iny bordel nemam.
Mam rada poriadok.
A väčšina máte kde mužov? Upratujete samé?😁😂😂
@fadama ja napríklad áno. Keď to chcem mať tip top upracem sama. Muž síce upratuje , ale "po svojom ". Jeho také maličkosti, ako špinavé zrkadlo alebo kvapky na batérii nezaujímajú. On uprace tak aby si bolo kde sadnúť , pripraviť jesť, alebo ľahnúť.
Ano upratujem. Chladnicka. Postele. Vynesiem kos. Povysavam. Klasika. Chcem sa vratit do cisteho.
Raz som pocula-vzdy maj upratane. Nikdy nevies kedy ta mozu vykradnut tak aby si sa nemusela hanbit. 🙈😂
@maryetta nooo, nas sa pred 2 rokmi veru pokusili vykradnut pocas dovolenky🙄. Nastastie sa nedostali cez bezpecnostne dvere…
@maryetta nooo, nas sa pred 2 rokmi veru pokusili vykradnut pocas dovolenky🙄. Nastastie sa nedostali cez bezpecnostne dvere…
@miriamzba ako ja upratujem stale. Nie som nejaky pedant ale u nas je to take ze nikdy neviem kto mi pride 🙂 takze snazim sa mat vzdy upratane tak aby som sa nemusela hanbit.
@guudy ale veru asi to... neprijemne. Clovek to niekedy berie s humorom kym sa to ozaj nestane.
Potom som si povedala ze hned by som zistila ze tu niekto bol. Lebo si este aj vankuse zaclony vsetko stale rovnam. Ukladam 🙈
Aj ja upratujem . Raz dva krat som nie a deň pred návratom som už premýšľala v akom stave to mám doma a domov som došla totálne nervózna a aj hádka prebehla ja som behala kmitala a muž ležal na gauči s telefónom tak sme sa chytili . A potom mi začal aj kufre vybalovat keď som ja bola v najlepšom z vysávačom lebo on tam čosi potreboval . No dovidenia . Odvtedy základ upratať povysavat všetko na poriadok musí byt
Áno, upratujem pred každým odchodom z domu. Aj pred odchodom do práce.
Ak ideme na dlhsie ako na týždeň tak zlikvidujem smeti, veci v chladničke co nevydržia, operiem keďže po dovolenke by som sa nedoprala, potom klasika prach utriet, povysavat, ulozit veci, upratat všetko, aj čisté periny, (okná umývam raz za rok takže to nic) a este vypínam vodu a plyn 😀
Ja áno, chcem sa vrátiť do uprataného, čistého a riešiť len tie kufre prádla, čo si vždy donesiem z dovolenky 🫣 Ten prach je úplne to najmenej a určite ho nie je veľa, keďže je všetko pozatvarane a nikto s ničím ten týždeň dva nehybe.
Ano,samozrejme
Nikde nesmie nič ostať😄 počas dovolenky občas púšťam Fera (roboticky) nech povysava ,umyje😄
Vrátim sa do čistučeho domu,vybalim kufre a som tam kde som bola
Výbuch všade😄
@miriamzba ako ja upratujem stale. Nie som nejaky pedant ale u nas je to take ze nikdy neviem kto mi pride 🙂 takze snazim sa mat vzdy upratane tak aby som sa nemusela hanbit.
@guudy ale veru asi to... neprijemne. Clovek to niekedy berie s humorom kym sa to ozaj nestane.
Potom som si povedala ze hned by som zistila ze tu niekto bol. Lebo si este aj vankuse zaclony vsetko stale rovnam. Ukladam 🙈
@maryetta tak to je uz trosku na diagnozu ;)
@guudy mozno. No nemam rada ked zaclona nie je dotiahnuta. Vankuse rozhadzane.
Hracky.... vsetko musi byt na mieste 🙈 ako zas poznam aj take co su vacsi pedanti takze pre mna je to ok. Normalne.
@maryetta prosím Ťa, keď zistis aká je to úchylka, daj mi vedieť, lebo trpím podobnou 😁 ja proste nemám rada doma svincik, otravuje ma to. Tak som si zvykla že upratujem furt, ale po troche v porovnaní s tým, ako keď by sa to nakopilo.
nie ale tu nie je bordel velký ani inokedy lebo sme len dve osoby v baráku.Ešte čo by som nerobila pred odchodom vtedy má človek úplne iné starosti.Ale poznám aj ja dosť ludí čo upratujú pred tým.Možno aj kvôli tomu, ak k nim niekto príde buď nakrmiť zviera ak majú alebo ja neviem čo na niečo dohliadnuť aby v hanbe neboli🙂 susede mama ešte aj poupratovala ak dakde išli
..ja aj pred odchodom do práce 🙈
@miskakyska ja tiez neodidem , kym nie je upratane, nikdy 😬milujem ten pocit, ze pridem domov z roboty a vsade cistucko
Ano,samozrejme
Nikde nesmie nič ostať😄 počas dovolenky občas púšťam Fera (roboticky) nech povysava ,umyje😄
Vrátim sa do čistučeho domu,vybalim kufre a som tam kde som bola
Výbuch všade😄
@akika722 nevadi, ze je potom vybuch. Ale ten prvy pocit. Prides a cistucko
Odchadzam do prace a byt mam upratany. Cize ked idmeme niekam uplne mimo, tak duplom.

Neodidem ani Len do prace bez toho Aby nebol poriadok-(detska izba vynimka)
vela x som mala spontannu navstevu …😂😂
@biglovemom kedy chodis do prace? A ako dlho predtym upratujes?