icon

Ako sa ubrániť skupine drzých zlodejov?

bigshop
6. jan 2025

Po meste sa potuluje skupina 4 drzých zlodejov. Vtrhnú do predajne , rozutekajú sa a každý berie čo vidí a samozrejme častujú "milými" slovami obsluhu. U nás boli už 3x. Nebuďte ľahostajný keď ich niekde uvidíte. A budem rád ak ich niekto pozdá pošle info do súkromnej správy.

Ako sa ubrániť skupine drzých zlodejov?Ako sa ubrániť skupine drzých zlodejov?
kavasmliekom
6. jan 2025

@bigshop u vás bolí už 3x a pridu aj 4x keď ste ich pustili.

maranco
6. jan 2025

@bigshop porušuješ zlodejove právo na ochranu jeho osobnosti a môžeš dostať pokutu

patka06
6. jan 2025

@bigshop Nie je to skôr oznám pre políciu??

maranco
6. jan 2025

@bigshop na zverejnenie fotiek zlodeja, musíš mať súhlas zlodeja
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pokuta-za-z...

daj si na dvere silný elektromagnet a viaceré diaľkové tlačítka na aktiváciu magnetu a nabudúce ak vbehnú do obchodu ich zamkneš na diaľku a tak pochytáš
ale ja tak polícia s nimi nič neurobí do 700€ môžu kradnúť

alkoholik
6. jan 2025

@maranco Ano presne pre taketo pri... zakony sa hen taki zmrdi mozu kradnut.

bigshop
autor
6. jan 2025

@maranco súhlas mám. boli informovaný že objekt je monitorovaný...a že video zverejním...a s úsmevom hovorili že môžeme

bigshop
autor
6. jan 2025

Mám rád našu spoločnosť....keď niekomu chcete zachrániť život alebo majetok...dostanete pokutu..to je prvé čo ľuďom napadne👍

lenkakravcova
6. jan 2025

@bigshop no vidíš, a to každý nadáva na šariu. Pritom podľa nej by už nemali ručičku a bol by pokoj. 😂

maranco
6. jan 2025

@bigshop prvé čo ma napadlo bolo ako dopadol ten obchodník z bicyklami, okradnutý a s pokutou že dal zlodeja na sociálne siete a zverejnením znížil "jeho dôstojnosť" v spoločnosti

za druhé máš tam maloleté deti, tie môžu dať súhlas len na to, čo sú schopný svojím možočkom dobre pochopiť, preto na fotky detí v škole musia dávať súhlas rodičia a nie deti samé

takže ak sa toho chytí nejaká "ochranná" organizácia a deti utrpia v škole posmech že kradli, tak im ešte budeš platiť odškodné za ich utrápenú dušičku

lenkakravcova
6. jan 2025

@maranco z tej fotky ich určite nikto nespozná. Každý druhý chalan v osade takto vyzerá. To by tam museli byť črty tváre alebo niečo veľmi špecifické.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
maranco
6. jan 2025

@bigshop podľa našich zákonov zlodej má väčšie práva ako okradnutý

Podľa Mojžišovského zákona zlodej musel nahradiť škodu 2-5 násobne, a pri vlámaní v noci mohol byť beztrestne smrteľne zranený.

7miriam77
6. jan 2025

Na tomto Slovensku ideme tak z kopca....a takou rýchlosťou, že to je už fakt sila. 👎👎👎👎

bigshop
autor
6. jan 2025

@kittykat22 nezdá...ale nechcel som písať aby ma tu ešte neobvinili z rasizmu....

bigshop
autor
6. jan 2025

@maranco nepotrebujem aby ich spoznali ,identifikovali ale z ústavy a braneckej prísahy mi vyplýva chrániť životy , zdravie a majetok občanov....aby ľudia na prevádzkach boli v strehu keď sa im niečo podobné vovalí dnu...a najviac ma máta pomyslenie "môže vytiahnuť nôž?"...

lubmar
6. jan 2025

Policajti co na to,nahlasovali ste to niekde?Viem ze tovar Vam uz nikto nevrati,skoda je relativne mala na trestny cin,ale aspon im vagabundiom urobit problemy typu skola,socialka,teda hlavne ta socialka🫤