Ako sa ubrániť skupine drzých zlodejov?
Po meste sa potuluje skupina 4 drzých zlodejov. Vtrhnú do predajne , rozutekajú sa a každý berie čo vidí a samozrejme častujú "milými" slovami obsluhu. U nás boli už 3x. Nebuďte ľahostajný keď ich niekde uvidíte. A budem rád ak ich niekto pozdá pošle info do súkromnej správy.

@bigshop na zverejnenie fotiek zlodeja, musíš mať súhlas zlodeja
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pokuta-za-z...
daj si na dvere silný elektromagnet a viaceré diaľkové tlačítka na aktiváciu magnetu a nabudúce ak vbehnú do obchodu ich zamkneš na diaľku a tak pochytáš
ale ja tak polícia s nimi nič neurobí do 700€ môžu kradnúť
Mám rád našu spoločnosť....keď niekomu chcete zachrániť život alebo majetok...dostanete pokutu..to je prvé čo ľuďom napadne👍
@bigshop no vidíš, a to každý nadáva na šariu. Pritom podľa nej by už nemali ručičku a bol by pokoj. 😂
@bigshop prvé čo ma napadlo bolo ako dopadol ten obchodník z bicyklami, okradnutý a s pokutou že dal zlodeja na sociálne siete a zverejnením znížil "jeho dôstojnosť" v spoločnosti
za druhé máš tam maloleté deti, tie môžu dať súhlas len na to, čo sú schopný svojím možočkom dobre pochopiť, preto na fotky detí v škole musia dávať súhlas rodičia a nie deti samé
takže ak sa toho chytí nejaká "ochranná" organizácia a deti utrpia v škole posmech že kradli, tak im ešte budeš platiť odškodné za ich utrápenú dušičku
@maranco z tej fotky ich určite nikto nespozná. Každý druhý chalan v osade takto vyzerá. To by tam museli byť črty tváre alebo niečo veľmi špecifické.
Na tomto Slovensku ideme tak z kopca....a takou rýchlosťou, že to je už fakt sila. 👎👎👎👎
@kittykat22 nezdá...ale nechcel som písať aby ma tu ešte neobvinili z rasizmu....
Policajti co na to,nahlasovali ste to niekde?Viem ze tovar Vam uz nikto nevrati,skoda je relativne mala na trestny cin,ale aspon im vagabundiom urobit problemy typu skola,socialka,teda hlavne ta socialka🫤

@bigshop u vás bolí už 3x a pridu aj 4x keď ste ich pustili.