icon

Hľadám umeleckú školu pre 5-ročného klaviristu v Prešove

Včera o 08:41

Dobrý deň je v okoli nejaka umelecká škola ktorá by prijala 5 ročne dieťa na hru na klavír?
Syn veľmi rad hraje, pozná noty a vie zahrať jednoduché stupnice alebo krátke detské pesničky. Hľadám preňho školu keďže ja mám len základne znalosti v hre na klavír. Ďakujem

anonym_b147ca
Včera o 08:57

Musíš zavolať do ZUŠ. Na niekotré odbor - výtvarný napr. deti berú aj 5 ročné.

mandinka
Včera o 09:13

Na klavír 5 ročné dieťa neprijmu. Riešila som to. Pod 6 rokov totiž podľa nejakých najnovších úprav v zákonoch nedostanú na to dieťa dotáciu. Možno vám ponúknu možnosť si to celé zaplatiť. Riešenie je nájsť nejakú pani učiteľku , ktorá by sa mu venovala po dohode za nejakú odplatu súkromne , možno na dôchodku. Hľadajte touto cestou

autor
Včera o 10:21
@mandinka

Na klavír 5 ročné dieťa neprijmu. Riešila som to. Pod 6 rokov totiž podľa nejakých najnovších úprav v zákonoch nedostanú na to dieťa dotáciu. Možno vám ponúknu možnosť si to celé zaplatiť. Riešenie je nájsť nejakú pani učiteľku , ktorá by sa mu venovala po dohode za nejakú odplatu súkromne , možno na dôchodku. Hľadajte touto cestou

@mandinka skúsim takto ďakujem 🙂

lauruska_sumienka
Včera o 11:56

skuste zus elba oni maju hudobny odbor od 5r

anonym_692515
Včera o 12:32

pri výučbe hry na akýkoľvek hudobný nástroj musí dieťa navštevovať aj hodiny teórie, takže musí vedieť písať a čítať. V našej ZUŠ dcéra nastúpila počas 1. ročníka na základnej škole a musela prvý ročník teórie opakovať, lebo nezvládala zapisovať stupnice, keďže ešte nepoznala písmenká...

veronikag18
Včera o 17:54

Skúste DAMA