Kde nájsť fitko len pre ženy v Prešove?
Ahojte, je v prešove nejaké fitko kde môžu chodiť len ženy?? Ďakujem za každú odpoveď
Hanbis sa ? Lebo ja som sa tiež ale odhodila som to. Chodím, a ver mi, že nikto si ta tam nebude všímať
@anonym_31d962 hej hanbím sa a kde chodíš?? Ktoré je dobré
@anonym_31d962 hej hanbím sa a kde chodíš?? Ktoré je dobré
@petronela125 u nás v RK je a je to super vec,škoda že nie je v každom meste. Je pre mňa príjemnejšie cvičiť v spoločnosti len žien a aj pre staršie dámy ,čo som si vsimla
Ahoj, čo som pozerala tak v Prešove je vo Fit Up zóna pre ženy. Ako je to oddelené to neviem, skús pozrieť.
@petronela125 ahoj, neviem o žiadnom, - jedna kamarátka tam niečo také hľadala a nenašla, ale vyriešila to tak, že keď sa opýtaš majiteľov, tam sú určite dní a hodiny, keď tam skoro nikto nie je. Alebo doslova nikto, takže vtedy chodila 🙂
Neviem aký máš ty dôvod že hľadáš ženské fitko, ona bola (je) muslimka, len už v PO nebýva.
@petronela125 tak štúdio Anima. Tam sú rôzne programy, kde cvičia ženy...nie je to klasická posilka, ale robia tam rôzne kruhové, TRX cvičenia, možno toto by ťa oslobio
Ja sa votriem, neviete odporučiť fitko/trénera kde je na začiatok najlepsie začať? V rámci celého PO kľudne, s multisport kartou ze by len trénera/ mozno ideálne trenerku doplatím? Chcem sa naučiť hlavne na strojoch cvicit.
Ja sa votriem, neviete odporučiť fitko/trénera kde je na začiatok najlepsie začať? V rámci celého PO kľudne, s multisport kartou ze by len trénera/ mozno ideálne trenerku doplatím? Chcem sa naučiť hlavne na strojoch cvicit.
@ziza116 nemala by si záujem o kamaratku na cvicenie ?
@ziza116 nemala by si záujem o kamaratku na cvicenie ?
@sarapastrnakova napis mi kľudne správu, nie som proti ale nie som priamo z PO tak je to s casom ťažšie 🙂 medzičasom som uz začala aj s trénerkou cvicit raz týždenne 🙂

Hanbis sa ? Lebo ja som sa tiež ale odhodila som to. Chodím, a ver mi, že nikto si ta tam nebude všímať