icon

Kde nájsť fitko len pre ženy v Prešove?

petronela125
25. júl 2025

Ahojte, je v prešove nejaké fitko kde môžu chodiť len ženy?? Ďakujem za každú odpoveď

anonym_31d962
25. júl 2025

Hanbis sa ? Lebo ja som sa tiež ale odhodila som to. Chodím, a ver mi, že nikto si ta tam nebude všímať

biba_18
25. júl 2025

choď do normálneho - bude ťa to viac motivovať cvičiť ...

domkakvet
25. júl 2025

@petronela125 najlepsie je normalne.

enmery
25. júl 2025

Pokiaľ viem, v Prešove také žiadne nie je.

petronela125
autor
25. júl 2025
@anonym_31d962

Hanbis sa ? Lebo ja som sa tiež ale odhodila som to. Chodím, a ver mi, že nikto si ta tam nebude všímať

@anonym_31d962 hej hanbím sa a kde chodíš?? Ktoré je dobré

anonym_143939
25. júl 2025
@petronela125

@anonym_31d962 hej hanbím sa a kde chodíš?? Ktoré je dobré

@petronela125 u nás v RK je a je to super vec,škoda že nie je v každom meste. Je pre mňa príjemnejšie cvičiť v spoločnosti len žien a aj pre staršie dámy ,čo som si vsimla

vikisisi
25. júl 2025

Ahoj, čo som pozerala tak v Prešove je vo Fit Up zóna pre ženy. Ako je to oddelené to neviem, skús pozrieť.

enmery
25. júl 2025
@vikisisi

Ahoj, čo som pozerala tak v Prešove je vo Fit Up zóna pre ženy. Ako je to oddelené to neviem, skús pozrieť.

@vikisisi Nijako. Chodia tam všetci.

lenkakravcova
25. júl 2025

@petronela125 ahoj, neviem o žiadnom, - jedna kamarátka tam niečo také hľadala a nenašla, ale vyriešila to tak, že keď sa opýtaš majiteľov, tam sú určite dní a hodiny, keď tam skoro nikto nie je. Alebo doslova nikto, takže vtedy chodila 🙂
Neviem aký máš ty dôvod že hľadáš ženské fitko, ona bola (je) muslimka, len už v PO nebýva.

mima595
29. júl 2025

@petronela125 tak štúdio Anima. Tam sú rôzne programy, kde cvičia ženy...nie je to klasická posilka, ale robia tam rôzne kruhové, TRX cvičenia, možno toto by ťa oslobio

denb123
3. aug 2025

@petronela125 ahoj,napiš mi správu😊

ziza116
11. aug 2025

Ja sa votriem, neviete odporučiť fitko/trénera kde je na začiatok najlepsie začať? V rámci celého PO kľudne, s multisport kartou ze by len trénera/ mozno ideálne trenerku doplatím? Chcem sa naučiť hlavne na strojoch cvicit.

sarapastrnakova
22. sep 2025
@ziza116

Ja sa votriem, neviete odporučiť fitko/trénera kde je na začiatok najlepsie začať? V rámci celého PO kľudne, s multisport kartou ze by len trénera/ mozno ideálne trenerku doplatím? Chcem sa naučiť hlavne na strojoch cvicit.

@ziza116 nemala by si záujem o kamaratku na cvicenie ?

ziza116
24. sep 2025
@sarapastrnakova

@ziza116 nemala by si záujem o kamaratku na cvicenie ?

@sarapastrnakova napis mi kľudne správu, nie som proti ale nie som priamo z PO tak je to s casom ťažšie 🙂 medzičasom som uz začala aj s trénerkou cvicit raz týždenne 🙂