Kde nájsť fitko len pre ženy v Prešove?
Ahojte, je v prešove nejaké fitko kde môžu chodiť len ženy?? Ďakujem za každú odpoveď
choď do normálneho - bude ťa to viac motivovať cvičiť ...
@petronela125 najlepsie je normalne.
Pokiaľ viem, v Prešove také žiadne nie je.
Hanbis sa ? Lebo ja som sa tiež ale odhodila som to. Chodím, a ver mi, že nikto si ta tam nebude všímať
@anonym_31d962 hej hanbím sa a kde chodíš?? Ktoré je dobré
@anonym_31d962 hej hanbím sa a kde chodíš?? Ktoré je dobré
@petronela125 u nás v RK je a je to super vec,škoda že nie je v každom meste. Je pre mňa príjemnejšie cvičiť v spoločnosti len žien a aj pre staršie dámy ,čo som si vsimla
Ahoj, čo som pozerala tak v Prešove je vo Fit Up zóna pre ženy. Ako je to oddelené to neviem, skús pozrieť.
@petronela125 ahoj, neviem o žiadnom, - jedna kamarátka tam niečo také hľadala a nenašla, ale vyriešila to tak, že keď sa opýtaš majiteľov, tam sú určite dní a hodiny, keď tam skoro nikto nie je. Alebo doslova nikto, takže vtedy chodila 🙂
Neviem aký máš ty dôvod že hľadáš ženské fitko, ona bola (je) muslimka, len už v PO nebýva.
@petronela125 tak štúdio Anima. Tam sú rôzne programy, kde cvičia ženy...nie je to klasická posilka, ale robia tam rôzne kruhové, TRX cvičenia, možno toto by ťa oslobio
@petronela125 ahoj,napiš mi správu😊
Ja sa votriem, neviete odporučiť fitko/trénera kde je na začiatok najlepsie začať? V rámci celého PO kľudne, s multisport kartou ze by len trénera/ mozno ideálne trenerku doplatím? Chcem sa naučiť hlavne na strojoch cvicit.
Ja sa votriem, neviete odporučiť fitko/trénera kde je na začiatok najlepsie začať? V rámci celého PO kľudne, s multisport kartou ze by len trénera/ mozno ideálne trenerku doplatím? Chcem sa naučiť hlavne na strojoch cvicit.
@ziza116 nemala by si záujem o kamaratku na cvicenie ?
@ziza116 nemala by si záujem o kamaratku na cvicenie ?
@sarapastrnakova napis mi kľudne správu, nie som proti ale nie som priamo z PO tak je to s casom ťažšie 🙂 medzičasom som uz začala aj s trénerkou cvicit raz týždenne 🙂

Hanbis sa ? Lebo ja som sa tiež ale odhodila som to. Chodím, a ver mi, že nikto si ta tam nebude všímať