icon

Kde nájsť kamarátov medzi gaymi v Prešove?

5. jún 2025

Ahojte. Možno nepopulárny názor, ale kamarátstvo s gayom mi príde hodnotnejšie ako so ženami - menej konfliktov, menej súťaživosti, viac empatie a podpory a zároveň zábavy. Problém ale je, že za celý život som stretla len jedného - rozumeli sme si veľmi dobre, ale už nie sme spolu v kontakte, študuje v zahraničí a naše cesty sa rozišli. Existujú nejaké fóra, či stránky kde by som sa s ním mohla zoznámiť? Prípadne ak ste tu a hľadáte kamošku na pokec, kávu, či nákupy v okolí Prešova, napíšte mi Váš IG, alebo facebook do komentára.

osvali
5. jún 2025

A vieš že máš celkom pravdu 🙂 Poznala som jedného a bol fakt super chalan 🙂 Na mamičkovskom fóre ho asi moc nehľadaj, skúsila by som možno pokec 🙂

autor
5. jún 2025

Všakže? 🙂 Samozrejme, že to závisí predovšetkým od povahy, ale.... 🙂 Tak možno skúsim tam, ďakujem 🙂

kiki68
5. jún 2025

Grinder? 😀

autor
5. jún 2025
@kiki68

Grinder? 😀

@kiki68 ty si mi komentovala pôvodný príspevok však? zmazali mi ho, nevedela som, že ho nemôžem písať na 2 fórach 😀

ninazemna
5. jún 2025

Maťo Durky Durkáč na fb možno poradí.

autor
5. jún 2025
@ninazemna

Maťo Durky Durkáč na fb možno poradí.

@ninazemna Ďakujem 🙂

roomaa
5. jún 2025

Ja môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že je to tak 🙂 Lepšie sa porozprávam, poradí mi, vypočuje ma, nesúdi, tá súťaživosť tu bola akosi vždy, keď som sa s nejakou snažila skamošiť... Inak, všeobecne som so ženami nikdy nemala nejaké dobré vzťahy, mám len dve dobré kamarátky, inak nič.

autor
5. jún 2025
@roomaa

Ja môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že je to tak 🙂 Lepšie sa porozprávam, poradí mi, vypočuje ma, nesúdi, tá súťaživosť tu bola akosi vždy, keď som sa s nejakou snažila skamošiť... Inak, všeobecne som so ženami nikdy nemala nejaké dobré vzťahy, mám len dve dobré kamarátky, inak nič.

@roomaa som rada, že to niekto vníma rovnako. V pôvodnej diskusii sa môj názor nestretol s pochopením :D

kiki68
5. jún 2025

Ano 😀

gladys_07
5. jún 2025

Mozno nepopularny nazor ale sexualnu orientaciu u ludi s ktorymi sa kamaratim neriesim. Su aj zeny co “neriesia”, a mala som kolegu gaya ktory intrigoval viac ako vsetky zeny ktore poznam dokopy.

taktotedanie
5. jún 2025

Inak napzaj je to pravda 🙂

olimuc
5. jún 2025

Nie je to na 100% pravda😉, mala som super kamaratov Gàyov, boli aj zosobaseni ale ten cirkus, co nastal ked sa “prestali mat radi” … drama queen, ze bolo lepsie sa odmlcat od obidvoch … mas takych aj takych, presne ako u zien. Ci je niekto gay, hetero alebo lietadielko je irelevantne …

kkkovac
Autor odpoveď zmazal
alexpesta
8. dec 2025

Chladam aktiva na ulet