icon

Morfologický ultrazvuk v Prešove a Starej Ľubovni

kristina253
23. jún 2025

Ahojte, robia vo FNsP Prešov veľký morfologicky ultrazvuk (21.tyzden)? 🤔prípadne koho ešte okrem Dr. Vaškovej odporúčate?

Prípadne skúsenosti s morfologickým ultrazvukom v Starej Ľubovni?

maryetta
23. jún 2025

Ja som bola 3x v Ke-myslava. Dr.Juhas.

nila0622
23. jún 2025

SL môžem jedine odporučiť 🙂

kristina253
autor
23. jún 2025
@nila0622

SL môžem jedine odporučiť 🙂

@nila0622 môže byt pri vyšetrení aj partner? 🫢

nila0622
23. jún 2025
@kristina253

@nila0622 môže byt pri vyšetrení aj partner? 🫢

@kristina253 Ak sa za rok nic nezmenilo tak ano 🙂

taktotedanie
23. jún 2025

@kristina253 stara lubovna urcite ak si chces vybrat z zxch dvoch moznosti
Potom uz len kosice- myslava za mna

ikonica
24. júl 2025

Gynstar... Chodia tam lekari z ke tusim zo sonoclinic.

karolinahricova
3. sep 2025
@ikonica

@ikonica striedajú sa tam lekárky z post ZSSR štátov a slovenské stážistky, kamošku vystrašili tak, že až plakala. Vraj to bude Down a rýchlo na 500€ krv.

anonym_05e8fa
4. sep 2025
@ikonica

@karolinahricova
@ikonica znama tiez velmi zla skusenost zo sonoclinic
Toto zle toto zle, toto je odchylka, toto nevidim, hned testy, isla potom do myslavy, tam na nu pozerali, ze co to za vysledky z ultrazvuku, krv vysla dobre, vsetko co popisali v sonoclinic v myslave zazrakom nenasli, ked sa tam sla stazovat tak sa jej len ospravedlnovali za tu doktorku co robila ultrazvuk a ze to budu riesit aby sa to neopakovalo, davali jej tam zadarmo dalsie ultrazvuky a ze to bude robit dankovcik a dalsie uplatky atd atd ale nechcela od nich nic , uz tam nevkrocila na dalsie ultrazvuky a ani s dalsim tehotenstvom co mala nad sonoclinic neuvazovala

klara_2798
9. nov 2025
@anonym_05e8fa

@karolinahricova
@ikonica znama tiez velmi zla skusenost zo sonoclinic
Toto zle toto zle, toto je odchylka, toto nevidim, hned testy, isla potom do myslavy, tam na nu pozerali, ze co to za vysledky z ultrazvuku, krv vysla dobre, vsetko co popisali v sonoclinic v myslave zazrakom nenasli, ked sa tam sla stazovat tak sa jej len ospravedlnovali za tu doktorku co robila ultrazvuk a ze to budu riesit aby sa to neopakovalo, davali jej tam zadarmo dalsie ultrazvuky a ze to bude robit dankovcik a dalsie uplatky atd atd ale nechcela od nich nic , uz tam nevkrocila na dalsie ultrazvuky a ani s dalsim tehotenstvom co mala nad sonoclinic neuvazovala

@anonym_05e8fa to isté u mojej sesternici, Gynstar o ničom a dr.Vašková ako keby sa bála dr.Dankovcika, tak len opisuje ich nezmyselný záver. Nakoniec šla k dr.Juhasovi do Košíc do Myslavy a všetky podozrenia zrušil a ešte sa usmial že keby prišla skôr tak aj na kočiar ušetrí a nemusela si dať robiť Trisomy testy, ktoré aj tak po jeho USG potvrdili to čo sesternici hovoril, že bábätko je zdravé. Ja som stihla u neho tiež už oba skeny a za mňa CFGD, Juhamed v Košiciach top 😉🫶.

anonym_05e8fa
9. nov 2025
@klara_2798

@anonym_05e8fa to isté u mojej sesternici, Gynstar o ničom a dr.Vašková ako keby sa bála dr.Dankovcika, tak len opisuje ich nezmyselný záver. Nakoniec šla k dr.Juhasovi do Košíc do Myslavy a všetky podozrenia zrušil a ešte sa usmial že keby prišla skôr tak aj na kočiar ušetrí a nemusela si dať robiť Trisomy testy, ktoré aj tak po jeho USG potvrdili to čo sesternici hovoril, že bábätko je zdravé. Ja som stihla u neho tiež už oba skeny a za mňa CFGD, Juhamed v Košiciach top 😉🫶.

@klara_2798 suhlasim