MUDr. Andrea Vašková - GYNSTAR

benoitka
26. dec 2021

Ahojte,

rada by som sa opytala, ci nema niekto informaciu i MUDr. Andree Vaskovej - gynekologicke. Pred dvomi rokmi som bola u nej v gynekologickom centre Gynstar v Presove na prenatalnych skriningoch a bola som s nou velmi spokojna. Pozeram vsak teraz na webe GYNSTAR a Dr. Vaskova tam uz vobec nefiguruje, prenatalnu diagnostiku uz robia doktori zo SonoClinic z Kosic. Nevie niekto nieco o tejto pani doktorke, preco odisla a kde teraz posobi?

Dakujem za odpovede.

adika6676
26. dec 2021

Ahoj ,ja som k nej chodila pred 4 rokmi do Gynstaru a potom o nejaký rok pracovala aj v monobloku na gynekolog.oddelení,tak či náhodou nepracuje už iba tam.

bajka3
27. dec 2021

@benoitka ked vypukla korona stiahla sa, prestala ordinovat a jej pacientky sa marne dozadovali osetrenia. Bola som v tom case v 7.mesiaci a bolo to strasne. Vzdy mi len povedali ze nevedia kedy pride a nech jej volam a samozrejme ze telefon nezdvihala na sms nereagovala.Odisla som koncom marca. Potom sa tam uz nevratila. Je vybornou odbornickou ale nezachovala sa ferovo k pacientkam. Myslim ze nadalej pracuje v monobloku.

ikonica
27. dec 2021

Aj ja som u nej bola minule tehu (2019) na skriningy... Tiez spokojnost... Aj teraz som tam bola... Robia tam lekari z KE zo sonoclinic a tiez som spokojna... Pokial ti ide len o skriningy tak sa kludne objednaj, su to odbornici...

majka238
27. dec 2021

Pani dr. pracuje v monobloku, ale len niektore dni. Do Gynstaru sa uz nevrati. Do buducna si mozno otvori vlastnu ambulanciu.

adkalu
30. dec 2021

@benoitka no ona odišla z Gynstar, pracuje v monoblok a zatiaľ vlastnú ambulanciu nema

hellka001
11. jan 2022

@bajka3 ja som mala myslim ze k nej ist na to 1. velke sono...bola som dost dopredu objednana a v hodine 12tej mi to zrusili a uz sa nikde nedalo objednat takze som ostala ako prvorodicka plna neistot a bez sona :(