Odporúčaná materská škola v Prešove pre plaché deti
Ahojte maminy, čaká nás sťahovanie do Prešova a tým pádom ma čaká aj hlásenie prestupu detí do MŠ.
Ja by som sa chcela spýtať, k
S ktorou MŠ ste spokojné vy, čo sa týka úplne všetkého... Syn je veľmi ustráchany, má problém začleniť sa medzi deti.. čiže mi veľmi záleží na Tom aby učiteľky boli učiteľkami srdcom mali pochopenie aj pri tých nesmelych deťoch a nejako im pomohli zapadnúť.
Áno viem, že to záleží hlavne od toho kde budú mať ešte voľné miesto, keďže prihlášky sa už podávali (nevedela som o našom sťahovaní takto vopred) ale chcela by som mať aspoň ako taký prehľad.
Ďakujem .
@anorev123 a kde presnejšie sa budete sťahovať do Prešova ?Moja dcéra chodi na sekcove do mš kráľovnej pokoja je to cirkevná mš, elokovane pracovisko 2 triedy. Učiteľky sú tam úžasne. Som velmi spokojná len má mrzí to okolie mš ale dcéra je tam spokojná a to nastupovala 2,5 ročná ❤️

@anorev123 na Facebooku je skupina Prešovské mamičky, tam poradia najlepšie. Závisí aj od toho kde budete bývať, keďže ráno sú v meste zápchy, takže ak budete niekde na sekcove tak asi nebudete voziť na sídlisko 3. A tiež závisí ci chcete štátnu škôlku alebo súkromnú 🙂