icon

Odporúčania na dobrého detského očného lekára v Prešove

klaudia174
21. nov 2025

Ahojte viete mi odporučiť dobrého očného lekara/lekarku pre deti v Prešove, ktorá berie aj 2 ročné deti? Dakujem velmi pekne

ariannazara
21. nov 2025

Ma dietatko nejaky problem?

taktotedanie
22. nov 2025

@klaudia174 v presove nikto

klaudia174
autor
23. nov 2025
@ariannazara

Ma dietatko nejaky problem?

@ariannazara v poslednom čase čoraz častejšie žmurká očkami keď sa ho pýtam či ho niečo boli tak vraví že nie. Ale nakoľko ja mam diagnostikovanú tupozrakosť tak by som s tym sla radsej k lekarovi nech som spokojnejšia.

klaudia174
autor
23. nov 2025
@taktotedanie

@klaudia174 v presove nikto

@taktotedanie žiaden dobrý lekár alebo ziaden lekar v Presove neberie tak male deti?

taktotedanie
23. nov 2025
@klaudia174

@taktotedanie žiaden dobrý lekár alebo ziaden lekar v Presove neberie tak male deti?

@klaudia174 aj aj

ariannazara
23. nov 2025
@klaudia174

@klaudia174 skus Foľvarsku ale ona sa specializuje na skulenie.

taktotedanie
23. nov 2025
@ariannazara

@klaudia174 skus Foľvarsku ale ona sa specializuje na skulenie.

@ariannazara tu mam info, ze z kapacitnych dovodov nove deti neberu, toboz ak niesu jej spad tak absolutne

ariannazara
23. nov 2025
@taktotedanie

@ariannazara tu mam info, ze z kapacitnych dovodov nove deti neberu, toboz ak niesu jej spad tak absolutne

@taktotedanie vazne? Ja k nej chodim az z Humenneho a v pohode nas vzala ale asi uz ma vela.

taktotedanie
23. nov 2025
@ariannazara

@taktotedanie vazne? Ja k nej chodim az z Humenneho a v pohode nas vzala ale asi uz ma vela.

@ariannazara bohuzial, lekarov co riesia deti je naozaj malo
Ale autorka vyskusat samozrejme moze mozno bude mat stastie a vezme aj doktorka Folvarska

dota6
24. nov 2025

A oddelenie pediatrickej oftalmológie v Prešove? My sme tam boli s dvojročnou dcérou keď mala problém s extrémnym slzením jedného oka. Zobrali nas asi do mesiaca. Atmosféra tam bola príjemná. Sestrička super zlatá. Pomohli nám.
Tiež som chcela k Foľvarskej, ale nedokázala som sa tam objednať. Volala som do Košíc a tam mi zdravotná sestra povedala, že až keď mi nebudú vedieť pomôcť s diagnózou v Prešove, mám sa ozvať 🫠

klaudia174
autor
24. nov 2025

@klaudia174 dakujem vsetkym tak uvidim co poriesime