icon

Odporúčania na gynekológa v Prešove: Koho zvoliť?

nikyniky998
23. jún 2026

Ahojte, uvažujem nad zmenou gynekologa. Koho odporúčate? Momentálne mám Frankovskeho a niektoré jeho postupy mi prídu pre tuto dobu zastarane, aj ten systém ambulancie, vyzliekanie pri sestričke atď.Uvažujem nad Poništom alebo Majernikovou. Len zas neviem ako to funguje u nich, či sa za všetko platí napríklad. Tak prosim dajte odporúčanie 🙂🙂🙂

anonym_95153b
23. jún 2026

Ja som spokojna u Kleinovej, vsetko na urovni, vsetko na objednanie, samostatne miestnosti recepcia, prezliekaren, ambulancia. Platila som si navyse len pocas tehotenstiev kde-tu nejaku fotku a potom vysetrenia ktore sa doplacaju (ked som mala zaujem).

mundy
25. jún 2026

@nikyniky998 chodim ku Poništovi a som maximalne spokojna, neplatis nic, objednas sa zadarmo na presny cas online, ordinuje do 16:30 a hlavne vsetko vysvetli zrozumitelne

nikyniky998
autor
26. jún 2026
@mundy

@nikyniky998 chodim ku Poništovi a som maximalne spokojna, neplatis nic, objednas sa zadarmo na presny cas online, ordinuje do 16:30 a hlavne vsetko vysvetli zrozumitelne

@mundy však take niečo aj hľadám, lebo u môjho gyn objednávanie na presný čas neexistuje, zaplatila som si síce casenku ale človek len na ihlách je kedy mu pride sms a hneď ma utekat a viac veci sa mi tam nepaci proste…a k tomu poništovi - na vyšetrení si tiez nosis suknu a šľapky? Prezlieka sa pri sestričke?
Lebo toto mi tam vadilo že som sa prezliekla pri sestričke a potom mám sadnúť na stoličku tam k doktorovi kde predomnou x žien sedelo nahých proste nechutne mi to príde 😀😀😀😀