icon

Odporúčate dobrého a dostupného zubára v Prešove?

sawsk
24. okt 2024

Poprosím odporúčite mi dobrého zubára v Prešove aj za dobrú cenu? Chcem ísť aj s ročným synčekom a nechcem platiť za vyšetrenie 100€ 😅 ďakujem vopred za odporúčania

zuzap33
•
25. okt 2024

@sawsk maloktory zubar berie tak male deticky. Neviem, ake vysetrenie pozadujes, ci vobec rocne dieta otvori usta. Ja som chodila s 3 rocnym, riesili sme stolicku, raz klud, druhy raz cirkus. A zadarmo nerobi ziaden zubar....

sandra154
•
25. okt 2024

MUDr. Halmiová na šváboch, ale neviem či berie také malé detičky... skús jej napísať cez fb Halmident určite odpíše

susanad
•
25. okt 2024

Skúsila by som GlamiDent na Masarykovej. Majú pani doktorku, ktorá sa výlučne venuje takýmto malým detičkám.

lukbe
•
27. okt 2024

Na Prostejovskej, Dr. Mráz. Skúste tam zavolať a spýtať sa, viem, že tam boli malé deti.

ikonica
•
7. nov 2024

Moja chodi k dr. Imrichovej na Prostejovskej (nove bytovky pod Bikosom)... Zacali sme ked mala asi 3,5 r. Zatial som spoko, chodime len na preventivy.. dam k nej aj mladsiu, ked jej vyrastu vsetky mliecne zuby a bude uz ochotna aj spolupracovat... aj ja k nej chodim... zatial cca rok... Zatial vsetko ok... Hned vedla ma aj dentalku... Ku Mrazovi nas nechceli vziat, v tom case mali plno...