icon

Poraďte prácu v oblasti Prešova

jajedina
Dnes o 18:29

Dievčatá dúfam že týmto nikoho nepohorším ale súrne si hľadám prácu som vylúčená predavačka s praxou ale kľudne vezmem aj inú prácu neviete prosím o niečom som v zúfalej situácii Prešov okolie neviete prosím o niečom???

kavasmliekom
Dnes o 18:39

@jajedina veď ber životopisy a chod od dverí k dverám. Myslím obchody, firmy...

anonym_43a683
Dnes o 18:59

@jajedina vylúčená 🤣

jajedina
autor
Dnes o 19:00
@anonym_43a683

@jajedina vylúčená 🤣

@anonym_43a683
@anonym_43a683 jeminen vyučena som chcela 😁

jajedina
autor
Dnes o 19:01
@kavasmliekom

@kavasmliekom všade mám,všade skúšam ja či niekto nevie niečo kde by som mohla nastupiť ihneď

anonym_cdf06d
Dnes o 19:05
@jajedina

@kavasmliekom všade mám,všade skúšam ja či niekto nevie niečo kde by som mohla nastupiť ihneď

@jajedina a bola si vsade osobne, kde mas zivotopusy? A kedy? Ked hladali? Lebo mnohi takyto zivotopis proste zahodia.

anonym_9600f7
Dnes o 19:23
@kavasmliekom

@anonym_cdf06d
@kavasmliekom to fakt sa chodi so zivotopismi od dveri k dveram? Ved ked nikoho nepotrebuju, tak nikoho nezoberu len preto, ze prisiel so zivotopisom osobne. A dnes sa vsetko zverejnuje na weboch

anonym_058c8d
Dnes o 19:26

Tak sa odstahuj do ineho mesta,kde je viac prac.prilezitosti.Co ta drzi v hladovej doline???

jajedina
autor
Dnes o 19:34
@anonym_058c8d

Tak sa odstahuj do ineho mesta,kde je viac prac.prilezitosti.Co ta drzi v hladovej doline???

@anonym_058c8d no aj by som ale s rodinných dôvodov nemôžem

anonym_ddcea1
Dnes o 19:59

Lidl, Kaufland dopyt po vyúčených predavačkach , tieto reťazce sú už aj v hladových dolinách

janinah
Dnes o 20:04
@anonym_9600f7

@anonym_cdf06d
@kavasmliekom to fakt sa chodi so zivotopismi od dveri k dveram? Ved ked nikoho nepotrebuju, tak nikoho nezoberu len preto, ze prisiel so zivotopisom osobne. A dnes sa vsetko zverejnuje na weboch

@anonym_9600f7 predstav si,ze su este ludia ,ktori takto prijimaju pracovnikov,my sme tak prijali sestricku na amb,lebo nebola leniva sa prist osobne ukazat a informovať,nielen poslat zivotopis

diaszoky
Dnes o 20:06
@janinah

@anonym_9600f7 predstav si,ze su este ludia ,ktori takto prijimaju pracovnikov,my sme tak prijali sestricku na amb,lebo nebola leniva sa prist osobne ukazat a informovať,nielen poslat zivotopis

@janinah haha tak to jednu z milion co ma s lenuvostou hladanie prace? Dnes to vezmu skor ako obtazovanie a fakt kopec ludi kt nehladaju zamestnancov cv ani len necita

janinah
Dnes o 20:12
@diaszoky

@janinah haha tak to jednu z milion co ma s lenuvostou hladanie prace? Dnes to vezmu skor ako obtazovanie a fakt kopec ludi kt nehladaju zamestnancov cv ani len necita

@diaszoky zjavne nepoznas myslenie " starej gardy"..a ono este existuje,predstav si...
Aj dcera si nasla brigadu tak,ze presla restiky a zobrali ju ...

enmery
Dnes o 20:13
@anonym_058c8d

@anonym_058c8d Ak je Prešov hladova dolina, tak potom fakt neviem, čo majú povedať ľudia v skutočných hladových dolinách pánu Bohu za chrbtom. Pobavilo🤣

enmery
Dnes o 20:16

Rovno tam zbehni so životopisom, nehlásiš sa na pozíciu chirurga, ale predavač a to v službách iba ukáže záujem a zvýši tvoju šancu. Držím prsty. A keď budeš už nejaký job mať, môžeš stále hľadať niečo lepšie.

anonym_edcc6e
Dnes o 20:16
@anonym_058c8d

@anonym_058c8d TUPELO, že hladova dolina.

dota6
Dnes o 20:17

Ahoj, skús napísať do Luxu mail. Stále tam niekoho hľadajú. Ak sa neozvú hneď, ozvú sa neskôr. Alebo skús inú upratovaciu firmu. V tejto oblasti sa ľudia rýchlo menia, prichádzajú a odchádzajú. Na rozbeh ideálne a zatiaľ môžeš hľadať niečo lepšie.

anonym_ddcea1
Dnes o 20:23

No ništ, už sa ti musíme len poskladať po symbolickom eure

anonym_4b6971
Dnes o 20:29

Prešov nie je hladová dolina. Nedávno sme hľadali brigádu s dcérou a videla som ponuku na prácu v Mountfielde, v Jysku. Pozrela si Profesiu? hneď prvá strana - skús tam ísť osobne.

anonym_058c8d
Dnes o 20:41

Baby,no to Presov som ozaj prehliadla.Tak by nemala mat problem si najst pracu,Presov je dost velke mesto,prilezitosti prac.dost.

anonym_058c8d
Dnes o 21:10

Zmenili nazov a dali tam pekne mesto Presov,hned som to videla.