icon

Prešovské mamičky zo Sekčova a Solivaru

1234lubka
15. aug 2012

No je tu sidlisko 2, sidlisko 3, švaby ale tretie najvacsie sidlisko na slovensku chyba🙂 dufam ze ma nezamknu🙂

alex999
25. aug 2012

@1234lubka Jaj tak tak ti poviem že neviem ani ako sa vola moja suseda 😅 Možno z videnia poznam, ale neviem. Kuknem nick 😀
A ake si mala priznaky pri malom ??

alex999
25. aug 2012

Jaj žienky idem ja spať. Ťažky týždeň ma čaká. Učenie, pratanie a pečenie tortičky pre neterku 🙂 dobru nocku 🙂

1234lubka
autor
25. aug 2012

@alex999 co? ja som od nej hned zdrhla ked som ostala tehu! neverim jej a nic dobre som na nu nepocula-naopak same negativa a este jedna holka co byva blisko mna co boli aj v modrom z neba co ma dcerku bez noziciek a ruciciek a mudra jej tvrdila ze bude mat zdrave babo!! az pri porode to zistila ze jej chybaju rucicky nozicky ☹ hned som isla ku Dandarovy

1234lubka
autor
25. aug 2012

@alex999 tak dobru nocku a zmen gyn....aspon ja som velmi spokojjma z mojim, sice som platila za kazde ctg za kazdy usg ale ma super vybavenie, super doktor 100%spokojnost...ja som nemala ziadne priznaky ale vraj som opeknela a plet super

tutulka12
25. aug 2012

@1234lubka ja ju poznám 🙂
@alex999 juuuj tak to ti silno držím palce, aby všetko dobre dopadlo 😉 potom nám dúfam oznámiš radostnú správu po návšteve lekára 🙂

tutulka12
25. aug 2012

@1234lubka šak si kukni na fb 😀 v mojich fotkách a uvidíš 😀 že sme sa popárovali medzi sebou 🙂 a dokonca ich Adrián sa narodil v ten deň ako náš Daniel len o 4 roky neskôr 🙂

alex999
26. aug 2012

@1234lubka Ja chcem odtiaľ odisť už davno, ešte pri prvom tehu, ale ja tu s PO nepoznam nikoho a isť len tak na blint ku niekomu novemu tak to radšej ostavam pri nej 😒 Ak by mi niekto odporučil niekoho dobreho tak fajn. Ale inak ja som mala vždy len ženu, ja veľmi chlapa nemusim. No už som sa tu načitala dosť veľa. Pôvodne som chcela isť ku Pállovi, ale tak jedna chváli druha nie, ťažko sa rozhodnuť. A on mi povedal že keď som tehu tak už musim ostať pri svojej že ma nevezme 😠 Tak som ostala, no a som tam do teraz. Nie som spokojna vôbec, a ešte aj to mi nevyhovuje že nema svoje sono. Pri malej som mala sono 3x a to som ani nevedela ake veľke dieťa idem rodiť, a ako je otočene. Keďže posledne sono robene v 30tt 😖

1234lubka
autor
26. aug 2012

@alex999 ja som otehotnela a hned som sla ku dandarovy ked som vosla ku sestricke som povedala ze nemam tu kartu mam inde ale ze chcem chodit tu a ze som asi tehu-bez jedneho slova , ani ja soim nechcela chlapa ale teraz mam opacny nazor zeny su "masiarky", chod ku dandarovy 100%max spokojnost ku nemu vela od mudrej islo co poznam, robi v meste weberov dom konstantinova neviem aka daj si do googlu michal dandar a ti najde aj cislo, zavolaj povedz aka vec a chod tam potom len ku mudrej ku sestricke nech ta viradia,..zozaciatku som sa bala ze jak co mi povie ale pohooooda nic, ked chces mat spokojne tehu chod inde ja som bola fakt max spokojna

1234lubka
autor
26. aug 2012

@tutulka12 ona je taky neprehliadnutelny typ :D

tutulka12
26. aug 2012

@1234lubka
@alex999 súhlasím, ženy sú mäsiarky! práveže by človek od nich čakal, že oni samé vedia aké to je pre nás celé citlivé a niekedy aj bolestivé a že budú ohľaduplné...ale naopak...ja mám chlapa gynekológa a som spokojná 🙂 Ľubi a ty ju odkiaľ poznáš? my sme sa spoznali cez net, osobne sme sa ešte nestretli

alex999
26. aug 2012

@1234lubka prosim ťa a ako to tam prebieha?? A sestrička je na tom ako ?? 😅

1234lubka
autor
29. aug 2012

@tutulka12 no chidla na zakladnu kde ja-neprehliadnutelny typ

1234lubka
autor
29. aug 2012

@alex999 normalne 🙂 najlepsie ked sa objednas ale musis prist aj tak skor lebo ma fakt dost pacientok, normalka ako vsade len sa inac prezlieka ako u mudrej, tam pri sestricke je taka prezliekaren, najleps ked mas suknu a prezuvky ale ked nemas vobec nevadi sestricka aj doktor su velmi mily, tu mas cislo 0517722123nkludne zavolaj povedz aka vec ze si tehotna a ze chces zmenit gyn, ci ta vezmu a sa daj objednat, ked budes chodit na poradnu tak si treba nosit moc ale ja som nenosila som bola az tam 🙂 a zmeraju ti tlak, tak ides k lekarovy pozrie na teba bezne vysetrenie zhodnoti nalez a ides pa, robia tri usg v 12tt, 20tt, a 30tt ked lezis tak pred sebov mas obrovsku plazmu na ktorej vsetko vidis...a usg su vacsinou poobede a vacsinou ich robi jeho kolega, mne robil usg na zaciatku na potvrdenie tehu a potom este ne srdiecko....este nieco potrebujes?

1234lubka
autor
29. aug 2012

@alex999 sestricka je v pohode dost

tutulka12
30. aug 2012

dobré ránko ženy 🙂 teda ja už som mala ráno o 6:30 kvôli strašným kŕčom a teda vôbec nie dobré 😒 včera sme boli pozrieť na prešovské preteKačky, sranda 😀 a potom sme s deckami vybehli na dopravné ihrisko. do sýtosti sa vybicyklovali, my sme podebatovali so sestrou a švagrom a domov sme prišli až na večeru. dnes ja ostávam doma a von ich zoberie iba Mimo. ja sa budem zvýjať v bolesti ☹ 😢 baby viete čo som našla za knihu? http://www.slovart.sk/knihy-v-slovenskom-a-cesk... no mi povedzte, ktorý rodič by toto kúpil? 😀

tutulka12
3. sep 2012

ta čo ženy už sme dopísali? 😀 😀 či si mám písať sama so sebou? 😝 takže sme cez týždeň boli s Dankom omrknúť zase raz úrazovku, asi sa mu zacnelo....spadol z hojdačky čo sú v areáli važeckej škôlky. dozadu rovno na temeno hlavy. taká som nasr..á 😠 keby aspoň dali na spodok tú mäkkú gumenú dlažbu alebo niečo a nie zem bez trávy tvrdá jak chodník 😒 sme do 10 min boli v nemocke, strašne mu napuchla hlava a podlamovali sa mu nôžky, bol celý bledý iba tá hrča svietila na červeno-fialovo.... po dôkladnom vyšetrení mu nezistili chvalabohu žiaden nález a tak sme šli domov. som spala pri ňom a furt ho budila či je v poriadku. teraz už mu je dobre, hrču ešte má ale už ho nič nebolí. a konečne nastúpil do škôlky. veď sa už nevedel dočkať kamošov 😀 no a my s Teom zase sami. už som si odvykla od toho ticha a teraz mi je smutno... a vy ako?

1234lubka
autor
5. sep 2012

@alex999 no co bola si?

1234lubka
autor
5. sep 2012

@tutulka12 :d ajajaj ja sa bojim prveho urazu ako zto bidem prezivat.....

tutulka12
5. sep 2012

@1234lubka no my sme mali tých úrazov už habadej a furt to prežívam rovnako. vždy treba kriesiť aj mňa keď sa deťom niečo stane, bo ja sa hneď zložím....zatiaľ som mala šťastie že vždy bol niekto po blízku keď sa bubáčikom niečo stalo. nechcem si ani predstaviť čo by sa dialo keby som bola vtedy sama....

1234lubka
autor
5. sep 2012

@tutulka12 sak to...ale ved to patri k detom a ku chalanom duplom

tutulka12
5. sep 2012

@1234lubka no neviem či ku chalanom 😀 ja som nebola o nič lepšia a zase mm bol kľudnejší ako dieťa...a včera som sa rozprávala so známymi a majú 3ročné dievčatko, tak je tiež také tornádo. už mala aj nos zlomený, hlavu rozbitú...baví ju momentálne futbal 😀 😀 takže to asi nie je o tom či chlapec abo dievča 🙂

1234lubka
autor
5. sep 2012

@tutulka12 no :D ale skor chlapci podla mna su vycsi betari :D

baranovadanka
5. sep 2012

ahojte mozem sa pridat? nie som sice ani zo sekcova ani zo svabov ale k obom mam bllizko :D som z Ruskej byvam v domceku , mam decka jedno "lepsie" ako druhe :D

tutulka12
5. sep 2012

@baranovadanka ahoj jasné že môžeš 🙂 aj my by sme chceli s manželom tri detičky, ale obávam sa okolia a "múdrych" rečí ☹ tak to nechávame na neskôr... ako to zvládaš s troma detičkami?

baranovadanka
5. sep 2012

@tutulka12 dakujem 🙂 s detmi to zvladam v pohode starsi su od pondelka v skolke tak uz je to ok 🙂 ale cez prazdniny to bola ina kava ...dalsi rok uz musim dat najstarsieho do nejakeho tabora lebo on sa doma nudi.... tiez mam medzi starsimi rozdiel 2 roky a potom o tri roky dalsie :D viac by som necakala aj ked ty si mlada mamicka :D ja so v 25. este len zacinala :D

tutulka12
5. sep 2012

@baranovadanka Daniel je tiež v škôlke, veľmi sa tešil. horšie to bez brata prežíva Teodor. odkedy začala škôlka tak je vkuse na mne nalepený a zaplakaný a potom poobede keď sú už spolu tak sa nevedia vmestiť do kože 😀 ja som mala obe tehu rizikové, brala som tabletky na tlak... no uvidíme, do mojej 30tky ešte jedno určite bude 🙂

baranovadanka
5. sep 2012

@tutulka12 si to mozes naplanovat tak aby si bola na materskej ked pojdu starsi do skoly :D

tutulka12
5. sep 2012

@baranovadanka no to by bolo ideálne keby to vyšlo takto, aspoň by som ich mala pod dohľadom 🙂 ako sa býva v Ruskej? som minule našla domček na predaj tam a celkom v pohode cena...

baranovadanka
5. sep 2012

@tutulka12 byva sa tu super klud a relativne blizko mesta :D len tu nie je ihrisko pre deti ... co je trochu blbe nemas kam ist

tutulka12
5. sep 2012

@baranovadanka ale tak zase máte dvor 🙂 a hlavne pokoj od susedov zhora a zdola 🙂