icon

Prosím o pomoc v podobe vecičiek pre moje bábo.

silvia1297
15. apr 2020

Dobrý deň. Na modrom koniku som nová. Túto stránku mi poradila známa. Chcela by som všetkých veľmi pekne poprosiť o pomoc. Som tehotná, od otca dieťaťa som musela utiecť lebo ma bil, a ostala som bez peňazí, a bývať som išla k rodine. Preto by som veľmi pekne chcela poprosiť či by niekto nemohol podarovať kočiar aj vecičky pre moje ešte nenarodené bábätko. Čakám podľa slov lekára dievčatko ale aj keby to nebolo dievčenské nebude mi to vadiť a budem nesmierne vďačná za každú pomoc. Babo sa mi narodí v júli. Rodičia mi pomôcť nevedia sami majú málo. :( veľmi pekne vopred ďakujem za každú pomoc. S pozdravom Silvia

Strana
z2
123456lk
18. apr 2020

@marion09
@oli18 vy ju poznate ???

oli18
18. apr 2020

@marion09 Ozaj? Poznáš ju, alebo 123456lk ju pozná? Ak dala prosbu na viaceré stránky, tak je logické, že sa jej stretne kopec veci. Z koňa ju mohla stiahnuť, ak na FB jej tiež viaceré prisľúbili.

oli18
18. apr 2020

@123456lk nie. Len chodím na FB na Prešov a tam som ju náhodou našla.

123456lk
18. apr 2020

@oli18 ak by dala foto isto by som ju poznala ... take prispevku od nej som uz citala to iste pise som tu nova bla bla ... akoze ja tu isto pridem pytat veci pre babo kočík atd. Ked ona moze com ne ja ?!

neviemodpoved
5. máj 2020

@dopolbokaodrata je na kazdeho svedomi ci ma a pyta alebo fakt potrebuje pomoc...

neviemodpoved
5. máj 2020

@ovaaa myslis ze 20€ jej pomoze?

ovaaa
6. máj 2020

@neviemodpoved Ako si prisla na sumu 20.00€?

Strana
z2