Psychológovia v Prešove: Môžem im dôverovať?
Aké máte skúsenosti? Ja som raz počula, že jedna psychologička rozprávala o svojich pacientoch že jej tam chodia vyplakávať pre somariny. Troška to vo mne naštrbilo nedôveru voči nim. Nemaju náhodou nerozprávať sa bežne s príbuznými ,,doma,, o tom?
Môjho brata sesternicin synovcov kamaratkin kôň rozprával,že....
Drž sa toho čo sa týka teba,myslím vo vzťahu k lek.tajomstvu.
Agentúra JPP? Ako si ty chceš overiť, čo kto rozpráva komu o svojej práci? Detinské, čím sa zaoberáš.
@medyna nepočula som priamo, kamarátova sesternica vypraviala na rodinnej akcií.
@lobelie ved to je ich "praca", riesit inych "somariny", s ktorymi si nevedia poradit sami 🤷 za peniaze samozrejme
Aj psycholog je len clovek a potrebuje psychohygienu. Prekecla sa no. To sa stava. Ked potrebujes nieco riesit, skus v inym meste,alebo online a zachovas si anonymitu.
Alebo napis tu na MK. Velmi radi ti tu s tvojim problemom pomozu....
Môjho brata sesternicin synovcov kamaratkin kôň rozprával,že....
Drž sa toho čo sa týka teba,myslím vo vzťahu k lek.tajomstvu.
@anonym_6e1a26 psycholog nie je lekar, nesklada ziadnu prisahu.
@lobelie samozrejme, ze rozpravaju. Rovnako ako predavacky rozpravaju, akych zakaznikov mali a policajti, aku mali sluzbu. Dcera mojej kamosky studuje psychologiu a na praxi im samotna klinicka psychologicka rozpravala "muz, 45 rokov, rozvedeny, ehm...velmi sexi...sa nevie odputat od byvalej manzelky...."
@anonym_6e1a26 psycholog nie je lekar, nesklada ziadnu prisahu.
@anonym_5b753c lek.tajomstvo dodržiavať musi,su na to zákony a kodex Komory psychologov

Si počula ako to hovorí priamo ta psychologička, ale niekto ti povedal, že počul, že hovorila? Áno, je to neprofesionálne , úplne zle ...