icon

Psychológovia v Prešove: Môžem im dôverovať?

lobelie
Dnes o 08:52

Aké máte skúsenosti? Ja som raz počula, že jedna psychologička rozprávala o svojich pacientoch že jej tam chodia vyplakávať pre somariny. Troška to vo mne naštrbilo nedôveru voči nim. Nemaju náhodou nerozprávať sa bežne s príbuznými ,,doma,, o tom?

medyna
Dnes o 09:54

Si počula ako to hovorí priamo ta psychologička, ale niekto ti povedal, že počul, že hovorila? Áno, je to neprofesionálne , úplne zle ...

lobelie
autor
Dnes o 10:10
@medyna

Si počula ako to hovorí priamo ta psychologička, ale niekto ti povedal, že počul, že hovorila? Áno, je to neprofesionálne , úplne zle ...

@medyna nepočula som priamo, kamarátova sesternica vypraviala na rodinnej akcií.

anonym_6e1a26
Dnes o 10:16

Môjho brata sesternicin synovcov kamaratkin kôň rozprával,že....
Drž sa toho čo sa týka teba,myslím vo vzťahu k lek.tajomstvu.

anonym_271095
Dnes o 10:37

Agentúra JPP? Ako si ty chceš overiť, čo kto rozpráva komu o svojej práci? Detinské, čím sa zaoberáš.

eli3k
Dnes o 13:07
@lobelie

@medyna nepočula som priamo, kamarátova sesternica vypraviala na rodinnej akcií.

@lobelie ved to je ich "praca", riesit inych "somariny", s ktorymi si nevedia poradit sami 🤷 za peniaze samozrejme

Aj psycholog je len clovek a potrebuje psychohygienu. Prekecla sa no. To sa stava. Ked potrebujes nieco riesit, skus v inym meste,alebo online a zachovas si anonymitu.

Alebo napis tu na MK. Velmi radi ti tu s tvojim problemom pomozu....

anonym_5b753c
Dnes o 13:12
@anonym_6e1a26

Môjho brata sesternicin synovcov kamaratkin kôň rozprával,že....
Drž sa toho čo sa týka teba,myslím vo vzťahu k lek.tajomstvu.

@anonym_6e1a26 psycholog nie je lekar, nesklada ziadnu prisahu.

anonym_5b753c
Dnes o 13:15

@lobelie samozrejme, ze rozpravaju. Rovnako ako predavacky rozpravaju, akych zakaznikov mali a policajti, aku mali sluzbu. Dcera mojej kamosky studuje psychologiu a na praxi im samotna klinicka psychologicka rozpravala "muz, 45 rokov, rozvedeny, ehm...velmi sexi...sa nevie odputat od byvalej manzelky...."

janinah
Dnes o 13:33
@anonym_5b753c

@anonym_6e1a26 psycholog nie je lekar, nesklada ziadnu prisahu.

@anonym_5b753c lek.tajomstvo dodržiavať musi,su na to zákony a kodex Komory psychologov