Realistické skúsenosti s pediatričkou MUDr. Miroslavou Smolkovou
Dobrý deň prosím fakt realistický názor na túto detskú lekárku. Vybrali sme si ju na základe pozitívnych recenzií aj na prvý pohľad je fajn no už druhýkrát som ostala zaskočená. Prvýkrát keď nám predpisala sirup, ktorý z môjho dieťaťa urobil malého psychopata a až potom som si prečítala zloženie tak som bola zhrozená a teraz druhýkrát pri očkovaní. Dieťa je choré tečie z nosa, kašeľ ale to nevadí máme sa prísť zaočkovať, no samozrejme som na to nepristúpila, našťastie vážnejšie problémy sme ešte nemali no už som na vážkach
Jeeej moja doktorka, k nej som chodila ja aj moji bratia 😃 Pred nou mala ambulanciu Mudr. Gabriela Smolková, potom to prebrala Miroslava, to je jej nevesta.
A pristup dobry, mozno v niektorych veciach taky po starom. Mna raz zaskocila ked som sa jej pytala na klbovu vyzivu, tak ze to si mozem rovno gumennych mackov davat 😄 Ale to uz bolo davno, mozno odvtedy doba pokrocila a zmenila nazor. Inak sme boli spokojni cela rodina 👍 Ale nastastie nic vazne, iba bezne choroby sme riesili.
Co sa tyka sirupu Trifed expectorant je to bezny sirup na kasel a uvolnenie dychania. Niektore deti citlivo reaguju na pseudoefedrin, ktory obsahuje. To vsak doktorka u konkretneho dietata nevie odhadnut vopred. Co sa tyka toho ockovania pri chorobe, tak snad vie co robi a je to na jej osobnej zodpovednosti. Ja by som sa vsak zachovala rovnako a nedala zaockovat chore dieta.
@andreeea33 presne ten istý pocit som mala z nej aj ja, vlastne prvýkrát sme boli mimo poradne a tiež chladná šup šup vybaviť a dovidenia. Tiež som s ňou volala, lebo dcéra už kašle a sopli tretí týždeň a odpoveď bola rovnaká, že to môže dlho trvať. Som z toho trošku na vážkach, lebo som toho názoru že pacient by mal dôverovať svojmu lekárovi... Uvidíme ako to pôjde ďalej

Ahoj, mas ma mysli sirup zlty Trifed?